♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Evt canm aynı olduk bu seferki gerçekten çok ağırmış bende yeni yeni toparlanıyorum canm sağlık olsunda veririz zaten daha yaza var havalar ısınmadan 2-3 kilo daha attık mı zaten çok rahatlarız kurtuluruz artık

Oooo süper
Leslie göbek eritme nasılmış ki güzel mi

cok iyi canim ya sonunda 70 den uzaklastinya harika...

Diyet yapmiyorum ama yediklerimi baya düzenledim suan yine kilo vermeye calisiyorum ve suan cok iyi gidio bakalim :)

cok iyi canim ya sonunda 70 den uzaklastinya harika...

Diyet yapmiyorum ama yediklerimi baya düzenledim suan yine kilo vermeye calisiyorum ve suan cok iyi gidio bakalim :)
çok şükür buki iki gündür de spor yapıyorum nisanda yeni doğacam inşallah o zamana kadar yağ oranım iyice azaltır
porsiyon kontrolü daha mantıklı aslında hiç almazsın hep korursun kilonu

çok şükür buki iki gündür de spor yapıyorum nisanda yeni doğacam inşallah o zamana kadar yağ oranım iyice azaltır
porsiyon kontrolü daha mantıklı aslında hiç almazsın hep korursun kilonu
yaaa süper haber bunlar:) aynen bide böyle alisirsam ne iyi olur

Canım kalsın difrizinde bozulmayacak birşey ise zor zamanda yaparsın misafirin gelir birşey olur elinin altında dursun sen yine az az alırsın kendine
Aman yok kuzu ya yatıp kalkıp fasulye atmışım zaten her yerden fasulye cikiyo sinirim bozuldu boşaltıp temizlicem
Bu ara hiç misafirim yokkk o yuzdn öyle tatlı vs de yemiyorum haliyle memnunum halimden

Aman yok kuzu ya yatıp kalkıp fasulye atmışım zaten her yerden fasulye cikiyo sinirim bozuldu boşaltıp temizlicem
Bu ara hiç misafirim yokkk o yuzdn öyle tatlı vs de yemiyorum haliyle memnunum halimden
Yazın çok yedim fasulyeyi o yüzden 3 4 poşet koydum .
Kış oldu ıyk dediğim fasulyeyi canım ister oldu
Kız annen halen kuru fasulye, nohut , börek yapıyor mu kışın

Yoğurt salata nerede

alışırsın zaten kilo alsan da frenliyorsun önemli olan bu
aynen canim ama suan bi hedef koydum kafama ona bi gelsem 60 düz bi yapsam cok iyi olcak:) ondan sonrasi sadece koruma ve spor insallah. ama buara rahatsizliklarda pesimi birakmio dünden beri belim maf edio beni yürümek ve oturdugum yerden kalkmak acayip zorluo bide Cuma misafirim var pazara bi pasta yetistirmem lazim hanig birini yapcam bilmiom

Yazın çok yedim fasulyeyi o yüzden 3 4 poşet koydum .
Kış oldu ıyk dediğim fasulyeyi canım ister oldu
Kız annen halen kuru fasulye, nohut , börek yapıyor mu kışın
Aa tabikide yapiyo bitirmiş fasulyesini ben deki de kurtlanmis onu vercem ayıklayıp yesinler diye bn ayiklauamam çünkü ama börek yapamiyo onlar in ev isinmiyo onyuzdn hamuru acilmiyomus bahara artık

62 63 bile sana yakışıyor canım sporu bırakma yeter aslında
Aa tabikide yapiyo bitirmiş fasulyesini ben deki de kurtlanmis onu vercem ayıklayıp yesinler diye bn ayiklauamam çünkü ama börek yapamiyo onlar in ev isinmiyo onyuzdn hamuru acilmiyomus bahara artık

geçen aklıma geldi sen diyetteyken hep yapardı
Yoğurt mayalayamadim yaa mayam yok salata da yapmıyorum üsengeclik kış ne zor bı mevsim diyet için
katılıyorum ya beni de bulaşık zorluyor herşeyi makineye tıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…