- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Evt canm aynı olduk bu seferki gerçekten çok ağırmış bende yeni yeni toparlanıyorum canm sağlık olsunda veririz zaten daha yaza var havalar ısınmadan 2-3 kilo daha attık mı zaten çok rahatlarız kurtuluruz artıkCanım bu grip herkeste ağır geçiyormuş bende resmen dondum bütün kemiklerim sızladı yerimden kalkamadım 10 gün falan çektim o arada kızım hastalandı o halimle onunla uğraştım 3 kere doktora gittik acile öksürükten nefes alamadı kendimi unutup onunla uğraştım aman ya Allah vermesin bir daha yeni toparlandik sende benim gibi olmuşsun demekki sağlık olsun canım toparlaniriz yeterki isteyelim
Oooo süperLuluuu94
kızlar günaydın
dün akşam
2 dk plank / 2 dk bölgesel / 30 dk leslie boosted yaptım
sabahta kalktım leslie göbek eritme 1 mili gördüm onu ve 6 dk 44 sn yoga yaptım .
akşamda devamını getircem
aynısı gibi geldi bana link atarım sadece görüntüsü daha kaliteliOooo süper
Leslie göbek eritme nasılmış ki güzel mi
Tamam canımaynısı gibi geldi bana link atarım sadece görüntüsü daha kaliteli
cok iyi canim ya sonunda 70 den uzaklastinya harika...100 150 de iyidir canım.
Ben de yürüme mesafemi uzatıyorum düzen tam oturmadı ama en kötüsü 5 6 güne oturur düzenim.
Tubi çikolata bitter olaydı bari kuzum .
Ben başladım dün bugün güzel gitti yarina allah büyük
Kız nisana ne kaldı sonra şişko şişko gidersin valla
65lerdeyim bir ara 67 yi gördüm ödemmiş çok şükür bu hafta regli haftam regliden sonra büyük ihtimal ile 62lere geçerim.
Sen peki diyet yapıyor musun
çok şükür buki iki gündür de spor yapıyorum nisanda yeni doğacam inşallah o zamana kadar yağ oranım iyice azaltırcok iyi canim ya sonunda 70 den uzaklastinya harika...
Diyet yapmiyorum ama yediklerimi baya düzenledim suan yine kilo vermeye calisiyorum ve suan cok iyi gidio bakalim :)
yaaa süper haber bunlar:) aynen bide böyle alisirsam ne iyi olurçok şükür buki iki gündür de spor yapıyorum nisanda yeni doğacam inşallah o zamana kadar yağ oranım iyice azaltır
porsiyon kontrolü daha mantıklı aslında hiç almazsın hep korursun kilonu
alışırsın zaten kilo alsan da frenliyorsun önemli olan buyaaa süper haber bunlar:) aynen bide böyle alisirsam ne iyi olur
Aman yok kuzu ya yatıp kalkıp fasulye atmışım zaten her yerden fasulye cikiyo sinirim bozuldu boşaltıp temizlicemCanım kalsın difrizinde bozulmayacak birşey ise zor zamanda yaparsın misafirin gelir birşey olur elinin altında dursun sen yine az az alırsın kendine
Yazın çok yedim fasulyeyi o yüzden 3 4 poşet koydum .Aman yok kuzu ya yatıp kalkıp fasulye atmışım zaten her yerden fasulye cikiyo sinirim bozuldu boşaltıp temizlicem
Bu ara hiç misafirim yokkk o yuzdn öyle tatlı vs de yemiyorum haliyle memnunum halimden
Yoğurt salata neredeMenü paylaşayım bari bugün güzel yedim çünkü
Sabah 1.t tavada yumurta 1 dilim ekmek zeytin peynir çay
Öğle 1 dilim tatlı
Akşam 1 kase çorba yarim tabak bezelye yemeği
Akşamı 5 te yedim acıkmış gibiyim elma yerim belki daha da acikirsam
aynen canim ama suan bi hedef koydum kafama ona bi gelsem 60 düz bi yapsam cok iyi olcak:) ondan sonrasi sadece koruma ve spor insallah. ama buara rahatsizliklarda pesimi birakmio dünden beri belim maf edio beni yürümek ve oturdugum yerden kalkmak acayip zorluo bide Cuma misafirim var pazara bi pasta yetistirmem lazim hanig birini yapcam bilmiomalışırsın zaten kilo alsan da frenliyorsun önemli olan bu
Aa tabikide yapiyoYazın çok yedim fasulyeyi o yüzden 3 4 poşet koydum .
Kış oldu ıyk dediğim fasulyeyi canım ister oldu
Kız annen halen kuru fasulye, nohut , börek yapıyor mu kışın
Yoğurt mayalayamadim yaa mayam yok salata da yapmıyorum üsengeclikYoğurt salata nerede
Az sıksam kendimi gitcek kilo hee 58 oldum hemen giti 1 kilo
62 63 bile sana yakışıyor canım sporu bırakma yeter aslındaaynen canim ama suan bi hedef koydum kafama ona bi gelsem 60 düz bi yapsam cok iyi olcak:) ondan sonrasi sadece koruma ve spor insallah. ama buara rahatsizliklarda pesimi birakmio dünden beri belim maf edio beni yürümek ve oturdugum yerden kalkmak acayip zorluo bide Cuma misafirim var pazara bi pasta yetistirmem lazim hanig birini yapcam bilmiom
Aa tabikide yapiyobitirmiş fasulyesini ben deki de kurtlanmis onu vercem ayıklayıp yesinler diye bn ayiklauamam çünkü ama börek yapamiyo onlar in ev isinmiyo onyuzdn hamuru acilmiyomus bahara artık
katılıyorum ya beni de bulaşık zorluyor herşeyi makineye tıkıyorumYoğurt mayalayamadim yaa mayam yok salata da yapmıyorum üsengeclikkış ne zor bı mevsim diyet için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?