♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

SchonerDuft canım anca bugün baslayabildim ama başımın sağ tarafında acayip bı ağrı girdi ip atlarken bilmiyorum neden oldu
İp atlama 25 dk - 600 den sonra saymadim herhalde 2000 olmuştur
Bide 10 dk bölgesel

62 63 bile sana yakışıyor canım sporu bırakma yeter aslında

geçen aklıma geldi sen diyetteyken hep yapardı

katılıyorum ya beni de bulaşık zorluyor herşeyi makineye tıkıyorum
Sağolsun bugün de börek yapmışlar kuzenlerle fln gitmedim evet ya bnde makinaya alistm bı başıma hergn calisiyo nerdeyse calkalancak şeyleri bile ariyom mutfaktn biran önce çıkayım diye

Hayırlısı bakalım nasıl gidiyor zorlanıyormusun sigara konusunda

62 63 bile sana yakışıyor canım sporu bırakma yeter aslında
evet aynen rahatim suanki halimle aslinda ama hani bir iki kilo alinca su 66 Lari bile görümya h emen o beni sinir edio acik uzaklasim diom
Sporu artik kolay kolay birakmam herhalde bi güzel alistim ona

sende spor durumlari ne?

SchonerDuft canım unutuyorum kaç gündür sporları yazmayı
Bugün 40 dk hiit cardio
Jillian
Ve 500 kadar ip
Süpersin bende kısa yürüyüş yapıyorum bugün de yürüdüm leslie hiit cardio yapıyorum ayrıca plank e sardım ama kilo vermem yavaşladı bu da kas artışı yağ azalışı demek

Süpersin bende kısa yürüyüş yapıyorum bugün de yürüdüm leslie hiit cardio yapıyorum ayrıca plank e sardım ama kilo vermem yavaşladı bu da kas artışı yağ azalışı demek
Çok güzel canım
Ben göbeğimden hiç memnun değilim ya sanki değişiklik yok gibi geliyor 3 hafta oldu yada ben acele ediyorum bilmiyorum Allah'ım ya ben naptim kendime

Selam kızlar.
Bu yıl yılbaşını evde geçiricem tüm yıl evde olmak istiyorum dedim. Fakat gel gör ki ben şuan gene otobüste yolculuk yapmaktayım. Anneannemin yanına gidiyorum. Sonra evime dönücem bu yıl çalışacağım yer evime bir saatlik uzaklıkta olduğu için işime yakın bir yerde kalıcam. Nasıl bir şans bu
Tabi bu arada kilom kaç derseniz en son gene 77.8 gördüm ve tartılmayı bıraktım. Yemek derseniz yemekleri oraya gidince ben yapacağım için sanırım dengeli bir beslenme olur.
Sizleri özledim.

Çok güzel canım
Ben göbeğimden hiç memnun değilim ya sanki değişiklik yok gibi geliyor 3 hafta oldu yada ben acele ediyorum bilmiyorum Allah'ım ya ben naptim kendime
benimde göbek erimiyor onu diyetle desteklemek lazım sporla zor gider ayrıca 3 haftada gitmez bu kadar kolay olmaz canım
evime derken canım anlamadım annenden babandan ayrı evin var mi var ? nerde işe başladın

benimde göbek erimiyor onu diyetle desteklemek lazım sporla zor gider ayrıca 3 haftada gitmez bu kadar kolay olmaz canım

evime derken canım anlamadım annenden babandan ayrı evin var mi var ? nerde işe başladın
Çok sıkı olmasa da diyette yapıyorum sporda normal şartlarda azda olsa değişim olması lazım ama bilemiyorum kabızlık ta var tabii

Hadi bakalım kızlar toparlanin bir an önce başlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…