- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Yine 60 karı gormedigime şükürDemi demi
Boşuna dememişler bir musibet bin nasihatten iyidir diye bende 160 ve 49 bile görmüştüm şimdi görsem bidaha bırakmam herhalde yada bu kadar uzaklaşmam inşaallah ( büyük konusmayayim yinede)
anladim canim, zaten güzel ve saglikli yersen tum vitaminleri almis olursun, sporuda daha sonra yaparsin, ben genelde verdigim kilolari sporla degilde yeme aliskanliklarimi degistirerek verdimGönül ister 60 fakat bu aralar hastalıklarla uğraşmaktan spora ara verdim birde korona virüsü yüzünden vitaminli beslenmeye çalışıyorum çünkü benim bağışıklık sistemim çok düşük çok çabuk hastalanıyorum.
Bu gidişle sonum o zatenŞakacı seni ee sen 64lere gel bari beraber 5lere geçelim
100 150 de iyidir canım.Evet canım atlıyorum ama son 3-4 gündür aksattim ya ... Tabi ara verince eskisi gibi bir seferde 300-400 olmuyor ama 100 -150 yi zorlamaya çalışıyorum yavaş yavaş :)
Tubi çikolata bitter olaydı bari kuzum .ben hem yazıp bi yandanda çikolata yiyoruum sen düşün
moral olarakta hazır değilim kilo vermeye çok almasam bari
seninde eski enerjin yakındırbomba gibi döneriz yine
Kız nisana ne kaldı sonra şişko şişko gidersin vallaBu gidişle sonum o zatennisana az kaldı kız istemeye gitcez zayiflamam lazimmm
65lerdeyim bir ara 67 yi gördüm ödemmiş çok şükür bu hafta regli haftam regliden sonra büyük ihtimal ile 62lere geçerim.SchonerDuft kuzucum sende durumlar ne?
Bakam bı pazara çıkayım da baslicam buzluktakileri yemeye calisiyom sebze gitmiyo eve100 150 de iyidir canım.
Ben de yürüme mesafemi uzatıyorum düzen tam oturmadı ama en kötüsü 5 6 güne oturur düzenim.
Tubi çikolata bitter olaydı bari kuzum .
Ben başladım dün bugün güzel gitti yarina allah büyük
Kız nisana ne kaldı sonra şişko şişko gidersin valla
65lerdeyim bir ara 67 yi gördüm ödemmiş çok şükür bu hafta regli haftam regliden sonra büyük ihtimal ile 62lere geçerim.
Sen peki diyet yapıyor musun
Protein ve sebze yap canım öğlen biri akşama biri .Bakam bı pazara çıkayım da baslicam buzluktakileri yemeye calisiyom sebze gitmiyo eve
İnşallah canım ya bende oturtabilirsem bu spor işini çok iyi olacak100 150 de iyidir canım.
Ben de yürüme mesafemi uzatıyorum düzen tam oturmadı ama en kötüsü 5 6 güne oturur düzenim.
Tubi çikolata bitter olaydı bari kuzum .
Ben başladım dün bugün güzel gitti yarina allah büyük
Kız nisana ne kaldı sonra şişko şişko gidersin valla
65lerdeyim bir ara 67 yi gördüm ödemmiş çok şükür bu hafta regli haftam regliden sonra büyük ihtimal ile 62lere geçerim.
Sen peki diyet yapıyor musun
Paslasalım canım istersenİnşallah canım ya bende oturtabilirsem bu spor işini çok iyi olacak
Nasıl yani anlamadımPaslasalım canım istersen
Ben bugün şunu şunu yaptım gibiNasıl yani anlamadım
Tamam canım olur inşallahBen bugün şunu şunu yaptım gibi
Aynı durumdayımben hem yazıp bi yandanda çikolata yiyoruum sen düşün
moral olarakta hazır değilim kilo vermeye çok almasam bari
seninde eski enerjin yakındırbomba gibi döneriz yine
Ayyy grup olarak dağıldık en çok hastayken dağılıyorum ben ya çok strese girdim benden sonra çocukların ikiside hastalandı geceleri uykusuzluk çektim gündüzde canım hep tatlı istediAynı durumdayımbende kendimw dedim hem burayı okuyosum hem biyandan yiyorsun diye ay bende full cıss coss yiyorum yaaaa... düzenim olmayınca olmuyor acil düzene girmem lazım canm bari kilo almadan başlasak artık
Geldim ki hemen başlayalım
Börek çörek değil kuzum ya ama ağır şeyler yani kış için konserveleri kaynima gonderxem hazır yapar yoksa bitiremicem ben bunlarıProtein ve sebze yap canım öğlen biri akşama biri .
Ama dolap börek çörek dolu ise eyvah eyvah
Aynen canım ya bırakmayalımAyyy grup olarak dağıldık en çok hastayken dağılıyorum ben ya çok strese girdim benden sonra çocukların ikiside hastalandı geceleri uykusuzluk çektim gündüzde canım hep tatlı istediartık herkes iyileşti çok şükür kendimi düzene sokmalıyım 59 u görmemiz lazım ya bi görsek birakmiycam hiç onu
Geldim ki hemen başlayalım
Canım kalsın difrizinde bozulmayacak birşey ise zor zamanda yaparsın misafirin gelir birşey olur elinin altında dursun sen yine az az alırsın kendineBörek çörek değil kuzum ya ama ağır şeyler yani kış için konserveleri kaynima gonderxem hazır yapar yoksa bitiremicem ben bunlarıbide turşu var bol bol o da eşittir ödem demek
Canım bu grip herkeste ağır geçiyormuş bende resmen dondum bütün kemiklerim sızladı yerimden kalkamadım 10 gün falan çektim o arada kızım hastalandı o halimle onunla uğraştım 3 kere doktora gittik acile öksürükten nefes alamadı kendimi unutup onunla uğraştım aman ya Allah vermesin bir daha yeni toparlandik sende benim gibi olmuşsun demekki sağlık olsun canım toparlaniriz yeterki isteyelimAynen canım ya bırakmayalımbizde aynı olduk biliyosun ve hala tam toparlanabilmiş diiliz mirada bende eşimde hala ilaç içiyoruz öksürüyoruz,halsizlik ve çok üşüme yaptı bu seferki hastalık bizde neyse artk atlatmak üzereyiz artk bizde hafta sonuna kurtulmuş oluruz bu kez vucutta artk yemeye iyice alıştı ya birden kısınca bukez kilo düşecek bence
Yarın tatlıyı bırakıp ,karbonhidratıda azaltmaya çalışarak ilk adımı atalım ozaman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?