♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Canım sen bizi yakalamışsın ya ne kalmış arada haftaya 60 i görürsün bu gidişle bizde inşallah 59 u göreceğiz blonde ambition ile beraber
Boyun kaç canım
Takımlarda falan değilseniz burada daha fazla aktif olabilirsek aslında iyi olur diye düşünüyorum bilmiyorum
tugbaFB huhu sesim geliyor mu :)

Boyun kaç canım
Takımlarda falan değilseniz burada daha fazla aktif olabilirsek aslında iyi olur diye düşünüyorum bilmiyorum
tugbaFB huhu sesim geliyor mu :)
geliyi geliyi
ay diyet kafasında olmadığımdan buraya bakacak yüzümde yoktu
hadi öncülük et hepimiz girelim diyete biz yorulduk artık

Kaç kilosun
Öncülük nasıl oluyor bilmiyorum ki öğret de edek
ay tartılmadım valla uzun süredir küsüm tartıya
sen senelerin bir garip i bana mı soruyorsun nasıl yapılır diye
şaka bi yana
biz geçmişte c.tesi tartı günü yapmıştık
ayrıca blonde ambition önderliğinde de kilosu yakın olanlar arasında yarış başlatmıştık
ama kilo verecek olanlar az olunca (anam hepsi 14.takımda eriyip bittiler kilo korumada çoğu ) devam edemedik
bizde napak almayalımda vermeyelimde deyip korumadayıuz işte

Hakikaten ya resmen bildiğin korumada kaldık biz nasıl bir mezun olmuş isem bir daha 1kilo bile altını göremedim almıyozda vermiyozda park ettik kaldık resmen nasl başlycaz ya bir akıl verin hala da iyileşemedim enerji sıfır enerjime nazar değdi

Kız sende böyle dersen biz ölelim ablamı 12. Takıma gönderdim oda bunalıma girdi veremiyom diye şimdi bu 3. Haftası bakalım şimdiden 5 kilo gitti bende spora baslayim dedim artık napayım

Ben pazartesileri tartiliyorum ve düşük karbonhidrat diyeti yapmaya çalışıyorum işte elimden geldiğince bide spor 30-40 dk
yaris falan bilmiyorum katılan olurmu bidaha

Sorma canım iki senedir başladım bir kilo verdim bozdum 3 aldım falan bı turlu adapte olamadım ve en sık artık iş sağlık bozulmaya gidince bı dur dedim ve çok şükür devam ediyorum ittire ittire :)

Ben pazartesileri tartiliyorum ve düşük karbonhidrat diyeti yapmaya çalışıyorum işte elimden geldiğince bide spor 30-40 dk
yaris falan bilmiyorum katılan olurmu bidaha

Sorma canım iki senedir başladım bir kilo verdim bozdum 3 aldım falan bı turlu adapte olamadım ve en son artık iş sağlık bozulmaya gidince bı dur dedim ve çok şükür devam ediyorum ittire ittire :)

ben hem yazıp bi yandanda çikolata yiyoruum sen düşün
moral olarakta hazır değilim kilo vermeye çok almasam bari
seninde eski enerjin yakındır bomba gibi döneriz yine

kilo vermek isteyen olursa katılırlar niye katılınmasın

1,60 57 kiloyum en son 53 bile görmüştüm ama tabi korumak lazım
Demi demi
Boşuna dememişler bir musibet bin nasihatten iyidir diye bende 160 ve 49 bile görmüştüm şimdi görsem bidaha bırakmam herhalde yada bu kadar uzaklaşmam inşaallah ( büyük konusmayayim yinede )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…