- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
çok iyi canım ip atlıyor musun eskisi gibiKızlar geçen hafta 62.5
Bu hafta 61.4 çok şükür :)
Evet canım hala göremedik ama almadık daKız daha 59 goremediniz mı sizneyse bende 57 oldum zaten bugün spora başladım hadi bakalım
İyi maşallahEvet canım hala göremedik ama almadık da
Evet canım atlıyorum ama son 3-4 gündür aksattim ya ... Tabi ara verince eskisi gibi bir seferde 300-400 olmuyor ama 100 -150 yi zorlamaya çalışıyorum yavaş yavaş :)çok iyi canım ip atlıyor musun eskisi gibi
Boyun kaç canımCanım sen bizi yakalamışsın ya ne kalmış arada haftaya 60 i görürsün bu gidişle bizde inşallah 59 u göreceğizblonde ambition ile beraber
geliyi geliyiBoyun kaç canım
Takımlarda falan değilseniz burada daha fazla aktif olabilirsek aslında iyi olur diye düşünüyorum bilmiyorum
tugbaFB huhu sesim geliyor mu :)
Kaç kilosungeliyi geliyi
ay diyet kafasında olmadığımdan buraya bakacak yüzümde yoktu
hadi öncülük et hepimiz girelim diyetebiz yorulduk artık
Kaç kilosungeliyi geliyi
ay diyet kafasında olmadığımdan buraya bakacak yüzümde yoktu
hadi öncülük et hepimiz girelim diyetebiz yorulduk artık
Biz hala diyete başlıycazda görcezKız daha 59 goremediniz mı sizneyse bende 57 oldum zaten bugün spora başladım hadi bakalım
ay tartılmadım valla uzun süredir küsüm tartıyaKaç kilosun
Öncülük nasıl oluyor bilmiyorum ki öğret de edek
Hakikaten ya resmen bildiğin korumada kaldık bizay tartılmadım valla uzun süredir küsüm tartıya
sen senelerin bir garip ibana mı soruyorsun nasıl yapılır diye
şaka bi yana
biz geçmişte c.tesi tartı günü yapmıştık
ayrıcablonde ambition önderliğinde de kilosu yakın olanlar arasında yarış başlatmıştık
ama kilo verecek olanlar az olunca (anam hepsi 14.takımda eriyip bittiler kilo korumada çoğu) devam edemedik
bizde napak almayalımda vermeyelimde deyip korumadayıuz işte
Yok yok sen takılma evrene devam et yaza ne kaldıBiz hala diyete başlıycazda görcezevren 59 olmamıza karşı başlıyamıyoruz
Kız sende böyle dersen biz ölelimHakikaten ya resmen bildiğin korumada kaldık biznasıl bir mezun olmuş isem bir daha 1kilo bile altını göremedim almıyozda vermiyozda park ettik kaldık resmen nasl başlycaz ya bir akıl verin hala da iyileşemedim enerji sıfır enerjime nazar değdi
Ben pazartesileri tartiliyorum ve düşük karbonhidrat diyeti yapmaya çalışıyorum işte elimden geldiğince bide spor 30-40 dkay tartılmadım valla uzun süredir küsüm tartıya
şaka bi yana
ayrıcablonde ambition önderliğinde de kilosu yakın olanlar arasında yarış başlatmıştık
ama kilo verecek olanlar az olunca (anam hepsi 14.takımda eriyip bittiler kilo korumada çoğu) devam edemedik
Sorma canım iki senedir başladım bir kilo verdim bozdum 3 aldım falan bı turlu adapte olamadım ve en sık artık iş sağlık bozulmaya gidince bı dur dedim ve çok şükür devam ediyorum ittire ittire :)Hakikaten ya resmen bildiğin korumada kaldık biznasıl bir mezun olmuş isem bir daha 1kilo bile altını göremedim almıyozda vermiyozda park ettik kaldık resmen nasl başlycaz ya bir akıl verin hala da iyileşemedim enerji sıfır enerjime nazar değdi
Ben pazartesileri tartiliyorum ve düşük karbonhidrat diyeti yapmaya çalışıyorum işte elimden geldiğince bide spor 30-40 dkay tartılmadım valla uzun süredir küsüm tartıya
şaka bi yana
Sorma canım iki senedir başladım bir kilo verdim bozdum 3 aldım falan bı turlu adapte olamadım ve en son artık iş sağlık bozulmaya gidince bı dur dedim ve çok şükür devam ediyorum ittire ittire :)Hakikaten ya resmen bildiğin korumada kaldık biznasıl bir mezun olmuş isem bir daha 1kilo bile altını göremedim almıyozda vermiyozda park ettik kaldık resmen nasl başlycaz ya bir akıl verin hala da iyileşemedim enerji sıfır enerjime nazar değdi
ben hem yazıp bi yandanda çikolata yiyoruum sen düşünHakikaten ya resmen bildiğin korumada kaldık biznasıl bir mezun olmuş isem bir daha 1kilo bile altını göremedim almıyozda vermiyozda park ettik kaldık resmen nasl başlycaz ya bir akıl verin hala da iyileşemedim enerji sıfır enerjime nazar değdi
Sen kaç kilosun canım boyun kacKız sende böyle dersen biz ölelimablamı 12. Takıma gönderdim oda bunalıma girdi veremiyom diye şimdi bu 3. Haftası bakalım şimdiden 5 kilo gitti bende spora baslayim dedim artık napayım
kilo vermek isteyen olursa katılırlar niye katılınmasınBen pazartesileri tartiliyorum ve düşük karbonhidrat diyeti yapmaya çalışıyorum işte elimden geldiğince bide spor 30-40 dk
yaris falan bilmiyorum katılan olurmu bidaha
Sorma canım iki senedir başladım bir kilo verdim bozdum 3 aldım falan bı turlu adapte olamadım ve en son artık iş sağlık bozulmaya gidince bı dur dedim ve çok şükür devam ediyorum ittire ittire :)
1,60 57 kiloyum en son 53 bile görmüştüm ama tabi korumak lazımSen kaç kilosun canım boyun kac
Demi demi1,60 57 kiloyum en son 53 bile görmüştüm ama tabi korumak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?