♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Gecmis olsun canim benimki de grip gibi cok hafif oksuruk burun akintisi oldu 2 gundur.
Simdi baktim alnı sıcak geldi 37.5 cikti ateşi bu gece de pek uyumam artik

Kolay gelsin canım. Çok zorlama bedenini bir de dikkatli ol sandalye masa üstüne ıslak zemine dikkat et lütfen
Korkusuz korkak ben
Ayağını balkon camının diğer tarafına atanlardanim
Bitti bur kısmı üstleri silecem akşam banyo dolabını silecem duvarlarını yıkayacam. Gözümde büyüdü yazarken

Günaydın kızlar
Dün maydonoz kaynatıp içeyim dedim idrar yollarım yanıyordu. Gece uyanırsın tam ucunda olur ya 2 kere öyle uyandım odemlerin azaldı sanki . Tartılma cesareti de geldi 71.40 çıktım ama ellerim de ve ayaklarimda halen şişlikler var
Suyu da azaltmıştım . Ona da dikkat edersem 70i görürüm cumartesiye

Geçmiş olsun. Bir de temizlik üşütme bari. Hiçte korktuğun gibi çıkmadı

bi süre bu kadar ağır işler yapmasan mı kuzum

afiyet olsun çok güzel gözüküyor
incire bayılırım
Kuzum haklısında kim yapcak mecbüren yapıyorum ağır kaldırmıyorum sadece . zaten döllenme aşamasında yerleşme aşamasına geçmedi onu hesaplıyorum yarından sonra kraliçe gibi olcam
sağol canım diyete başladım bakalım ne giderse kar
Geçmiş olsun. Bir de temizlik üşütme bari. Hiçte korktuğun gibi çıkmadı
ya evet iğnemi vurulmadan 72 küsür çıkmıştım iğne ile 75 olurum diyordum olmadım ama 3 gündür 7bin 9 bin arası adım atıyorum etkiside olmuş olabilir

Sen genede çok yorma kendini.

Sağol kuzum kış geldi mi yandık zaten birde iki çocuk var bende biri hastalandimi öbürü de mutlaka hastalanır
Canm kara turpu oy içine bal doldur çaybardağına oturt. bardağın içine ballı turpsuyu süzüle süzüle yavaş yavaş akacak beklet onu ertesi gün süzülenden aç karnina 1kaşık ver canm ben sabah aksam öyle verdim öksürüğü onla gecirti mira da sinif arkadasida ayni idi dr ye birlikte gittik şurup verdilr ve ikiside şurupla atlatamadi hicbir fak olmadi sonra ikimizde suruplari kestik ve karaturp alip yaptk oda iyilesmis mirada iyilesti şuruptan daha etkili bu canm mutlaka dene bak şaşırcaksn htc71 sende yap bunu kızına canm birde ara da keçiboynuzu pekmezi verebilirsiniz oda cok etkili astıma bile fayda sağlıyor onuda veriyorm ben ayrıca çok geçmiş olsun kızlar dikkat edin sizede bulaşmasın

Sağol kuzum kış geldi mi yandık zaten birde iki çocuk var bende biri hastalandimi öbürü de mutlaka hastalanır
geçmiş olsun canım .
ama mutlaka hastalanır yerine çocuklarım sağlıklı bünyeleri güçlü demeyi dene . bu şekilde hastalığı kabul ediyorsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…