- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Kolay gelsin canm kızlar haklı yorma tabi kiyormam canım söz dinlerim tubili zaten dediğinde bir adım geriye senle 2 adım geriye attım kalsın artık
evet beyin me mayı algılamaz .Evrene olumlu sinyaller güzellll
Onu babamda yapıyordu canım. Çok faydasını görmüştü.Canm kara turpu oy içine bal doldur çaybardağına oturt. bardağın içine ballı turpsuyu süzüle süzüle yavaş yavaş akacak beklet onu ertesi gün süzülenden aç karnina 1kaşık ver canm ben sabah aksam öyle verdim öksürüğü onla gecirti mira da sinif arkadasida ayni idi dr ye birlikte gittik şurup verdilr ve ikiside şurupla atlatamadi hicbir fak olmadi sonra ikimizde suruplari kestik ve karaturp alip yaptk oda iyilesmis mirada iyilesti şuruptan daha etkili bu canm mutlaka dene bak şaşırcaksnhtc71 sende yap bunu kızına canm birde ara da keçiboynuzu pekmezi verebilirsiniz oda cok etkili astıma bile fayda sağlıyor onuda veriyorm ben ayrıca çok geçmiş olsun kızlar dikkat edin sizede bulaşmasın
Ben 53 kiloyum ben 53 kiloyum sadece tartı 68.4 gösterdi dün ama ben bedenen fiziki görüş olarak 53 kiloyum.evet beyin me mayı algılamaz .
hasta olmayım derken beyne hasta ol emrini veriyorsun mesela .
o yüzden ben sağlıklıyım enerjiğim demek lazım
evet korktuğum kadar çıkmadım şişliği hissediyorum o da iğnenin etkisi azaldıkça gider yediklerime de dikkat edersem haftaya bir gün 69 u görürüm .Kolay gelsin canm kızlar haklı yorma tabi kidinleyip iyi yapmışsın kuzum ❤ bak kilonda kötü çıkmamıs hatta düşüş olmus ve cmts ye bidaha düşüp direk 70cikabilir iyiki tartıldın canm az az bile versek kâr sonuçta ve dedigim gibi korumakta cok önemli ypksa azicik azic aliyorum diyip bazen 10kilo hatta daha üstünü bile alıp başa dönüyorlar biliyorsun korumak gercekten önemli ödemler iyice bir insin de belkide 69bile çıkarsın canm bak hiç almamışsın bile
Haklisin canim ne kadar pozitif bakarsak o kadar iyi negatif ruh hali iyi gelmiyor banageçmiş olsun canım .
ama mutlaka hastalanır yerine çocuklarım sağlıklı bünyeleri güçlü demeyi dene . bu şekilde hastalığı kabul ediyorsun .
Sagol canim benim tarifini duymuştum ama hic denemedim zaten şurubu hic sevmez bunu sever bence deneyeceğimCanm kara turpu oy içine bal doldur çaybardağına oturt. bardağın içine ballı turpsuyu süzüle süzüle yavaş yavaş akacak beklet onu ertesi gün süzülenden aç karnina 1kaşık ver canm ben sabah aksam öyle verdim öksürüğü onla gecirti mira da sinif arkadasida ayni idi dr ye birlikte gittik şurup verdilr ve ikiside şurupla atlatamadi hicbir fak olmadi sonra ikimizde suruplari kestik ve karaturp alip yaptk oda iyilesmis mirada iyilesti şuruptan daha etkili bu canm mutlaka dene bak şaşırcaksnhtc71 sende yap bunu kızına canm birde ara da keçiboynuzu pekmezi verebilirsiniz oda cok etkili astıma bile fayda sağlıyor onuda veriyorm ben ayrıca çok geçmiş olsun kızlar dikkat edin sizede bulaşmasın
sağlıklı beslenip istediğim kiloya düşüyorum.Ben 53 kiloyum ben 53 kiloyum sadece tartı 68.4 gösterdi dün ama ben bedenen fiziki görüş olarak 53 kiloyum.
kimseye iyi gelmez canım. bir yerden olumlu bakmak gerek . tabi sorunlar olcak ama en azından huzurlu hissedeceksin. bu ara yoga sutraları çok dinliyorum ciddi anlamda farkındalığım arttıHaklisin canim ne kadar pozitif bakarsak o kadar iyi negatif ruh hali iyi gelmiyor bana
valla yerinde olsam kraliçeliğe şimdiden başlarımKuzum haklısında kim yapcak mecbüren yapıyorum ağır kaldırmıyorum sadece . zaten döllenme aşamasında yerleşme aşamasına geçmedi onu hesaplıyorum yarından sonra kraliçe gibi olcam
sağol canım diyete başladım bakalım ne giderse kar
ya evet iğnemi vurulmadan 72 küsür çıkmıştım iğne ile 75 olurum diyordum olmadım ama 3 gündür 7bin 9 bin arası adım atıyorum etkiside olmuş olabilir
Daha once turpu duymustum bir ara verdim onu pekmezi de soyledigin iyi oldu bende el yapimi vardi kucuk pet şişede yazin hic vermemistim kaldirdim duruyordu gormeye gormeye unuttum şimdi sen soyleyince aklima geldiCanm kara turpu oy içine bal doldur çaybardağına oturt. bardağın içine ballı turpsuyu süzüle süzüle yavaş yavaş akacak beklet onu ertesi gün süzülenden aç karnina 1kaşık ver canm ben sabah aksam öyle verdim öksürüğü onla gecirti mira da sinif arkadasida ayni idi dr ye birlikte gittik şurup verdilr ve ikiside şurupla atlatamadi hicbir fak olmadi sonra ikimizde suruplari kestik ve karaturp alip yaptk oda iyilesmis mirada iyilesti şuruptan daha etkili bu canm mutlaka dene bak şaşırcaksnhtc71 sende yap bunu kızına canm birde ara da keçiboynuzu pekmezi verebilirsiniz oda cok etkili astıma bile fayda sağlıyor onuda veriyorm ben ayrıca çok geçmiş olsun kızlar dikkat edin sizede bulaşmasın
hava soğudu kuzum halıları açmak gerekli ayağımdan soğuk alıyorum. cam kapılara kadın gelecek zaten bir banyo kaldı onu da kadını geçirmek istemediğim için yapacam .valla yerinde olsam kraliçeliğe şimdiden başlarım
ev derli toplumu tamam bu süre için yeterli sana
duvar cam nedir yaa
kuzum kızın mı hasta senin .Daha once turpu duymustum bir ara verdim onu pekmezi de soyledigin iyi oldu bende el yapimi vardi kucuk pet şişede yazin hic vermemistim kaldirdim duruyordu gormeye gormeye unuttum şimdi sen soyleyince aklima geldihatirlattigin iyi oldu sagol kuzum ondan da vermeye baslayim
evet korktuğum kadar çıkmadım şişliği hissediyorum o da iğnenin etkisi azaldıkça gider yediklerime de dikkat edersem haftaya bir gün 69 u görürüm .
ya ben manavgata giderek hata yaptım eşimde aynı kanıda bir 10 sene sonra artık giderim orda çok kilo aldım .
sen güzel korudun canım böyle gidersen 5leri görürsün sabitlersin kilonu
Evet canim dun gece hafif ateşi vardi simdi yok gibihava soğudu kuzum halıları açmak gerekli ayağımdan soğuk alıyorum. cam kapılara kadın gelecek zaten bir banyo kaldı onu da kadını geçirmek istemediğim için yapacam .
ki evi görsen yuh dersin çok kirli dağınıklık yok ama kir çok işte .
kuzum kızın mı hasta senin .
OY kıyamam ya hava geçişleri oluyor böyleEvet canim dun gece hafif ateşi vardi simdi yok gibi
sporu eskisi gibi mi yapıyorsun azalttın mı azalttıysan görürsün de aynı şekilde spor ypıyosan geç görürsün kaslar şişyor çünküinslh kuzum evt korumayı çok iyi öğrendim oturdum duzeni artk ondan hedef kiloma varınca rahatlikla korurum diye düşünüyor um canm şu son 3kiloyuda verirsem tamamen kurtulucam inslh❤ ben de bugun odem atici bisiler yapıyım da cumartesiye kadar 60ı görürüm inşlh 60yazsa rahatliycam en azindan artk 60ın en sonundayım burdan sonrası artk 5ler diycem canm bakalım ne zamn düşer
Hayır arttırdım canm hoca eşliğinde plates başladım haftada 2-3 gün 1er saat arlaiksiz plates yapiyoruz ve o gunler ayrica hoca esliginde tam 2şer saat dans yapiyorum ve yarim şar saatde yürüyüş yapiyorum evde yaptklarim disinda bunlar programlı sekilde tam 1aydir devam ettiklerim canm bugun 1 ayım doldu ve 4aylik daha kayit yenilemistm zaten ondan yine kas artıyor yavas gidecek ama bacaklarım resmen kaya gibi oldu semsert taş gibi kas basenim baldırım hepsi kas oldu zaten canm karın ölçümde sürekli incelme devam ediyor orasıda sertleşmeye başladı şuan tek sıkıntım kollarım istedigim incelikte diil onun dışında görüntü istedigim dogrultuda gidiyor kaslar sisiyor tartoda ara ara arti bile oluyor haklısın canm ama bugun bazi bolgelwr 1cm bazi bölgeler 2cm yine incelmem olmuşsporu eskisi gibi mi yapıyorsun azalttın mı azalttıysan görürsün de aynı şekilde spor ypıyosan geç görürsün kaslar şişyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?