♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

yormam canım söz dinlerim tubili zaten dediğinde bir adım geriye senle 2 adım geriye attım kalsın artık
Kolay gelsin canm kızlar haklı yorma tabi ki dinleyip iyi yapmışsın kuzum ❤ bak kilonda kötü çıkmamıs hatta düşüş olmus ve cmts ye bidaha düşüp direk 70cikabilir iyiki tartıldın canm az az bile versek kâr sonuçta ve dedigim gibi korumakta cok önemli ypksa azicik azic aliyorum diyip bazen 10kilo hatta daha üstünü bile alıp başa dönüyorlar biliyorsun korumak gercekten önemli ödemler iyice bir insin de belkide 69bile çıkarsın canm bak hiç almamışsın bile

Kızlar bu gece rüyamda babamı kandıran adamı gördüm oturuyorduk babam o ve ben. Bende kaçmasın diye koluna giriyorum. Sonra şimdi kim kazandı diyor uyandım. Bu nasıl bir bilinçaltı

Onu babamda yapıyordu canım. Çok faydasını görmüştü.

evet korktuğum kadar çıkmadım şişliği hissediyorum o da iğnenin etkisi azaldıkça gider yediklerime de dikkat edersem haftaya bir gün 69 u görürüm .
ya ben manavgata giderek hata yaptım eşimde aynı kanıda bir 10 sene sonra artık giderim orda çok kilo aldım .
sen güzel korudun canım böyle gidersen 5leri görürsün sabitlersin kilonu

geçmiş olsun canım .
ama mutlaka hastalanır yerine çocuklarım sağlıklı bünyeleri güçlü demeyi dene . bu şekilde hastalığı kabul ediyorsun .
Haklisin canim ne kadar pozitif bakarsak o kadar iyi negatif ruh hali iyi gelmiyor bana

Sagol canim benim tarifini duymuştum ama hic denemedim zaten şurubu hic sevmez bunu sever bence deneyeceğim

Ben 53 kiloyum ben 53 kiloyum sadece tartı 68.4 gösterdi dün ama ben bedenen fiziki görüş olarak 53 kiloyum.
sağlıklı beslenip istediğim kiloya düşüyorum.
kendimi sağlıklı hissediyorum .
...
gibi direktif ver beyne verirkende yediklerine dikkat et ben bu olumları düşündüğüm zaman hep kilo verdim tabi düzgün beslendim

Haklisin canim ne kadar pozitif bakarsak o kadar iyi negatif ruh hali iyi gelmiyor bana
kimseye iyi gelmez canım. bir yerden olumlu bakmak gerek . tabi sorunlar olcak ama en azından huzurlu hissedeceksin. bu ara yoga sutraları çok dinliyorum ciddi anlamda farkındalığım arttı

valla yerinde olsam kraliçeliğe şimdiden başlarım
ev derli toplumu tamam bu süre için yeterli sana
duvar cam nedir yaa

Daha once turpu duymustum bir ara verdim onu pekmezi de soyledigin iyi oldu bende el yapimi vardi kucuk pet şişede yazin hic vermemistim kaldirdim duruyordu gormeye gormeye unuttum şimdi sen soyleyince aklima geldi hatirlattigin iyi oldu sagol kuzumondan da vermeye baslayim

valla yerinde olsam kraliçeliğe şimdiden başlarım
ev derli toplumu tamam bu süre için yeterli sana
duvar cam nedir yaa
hava soğudu kuzum halıları açmak gerekli ayağımdan soğuk alıyorum. cam kapılara kadın gelecek zaten bir banyo kaldı onu da kadını geçirmek istemediğim için yapacam .
ki evi görsen yuh dersin çok kirli dağınıklık yok ama kir çok işte .
kuzum kızın mı hasta senin .

inslh kuzum evt korumayı çok iyi öğrendim oturdum duzeni artk ondan hedef kiloma varınca rahatlikla korurum diye düşünüyor um canm şu son 3kiloyuda verirsem tamamen kurtulucam inslh❤ ben de bugun odem atici bisiler yapıyım da cumartesiye kadar 60ı görürüm inşlh 60yazsa rahatliycam en azindan artk 60ın en sonundayım burdan sonrası artk 5ler diycem canm bakalım ne zamn düşer

Evet canim dun gece hafif ateşi vardi simdi yok gibi

sporu eskisi gibi mi yapıyorsun azalttın mı azalttıysan görürsün de aynı şekilde spor ypıyosan geç görürsün kaslar şişyor çünkü

sporu eskisi gibi mi yapıyorsun azalttın mı azalttıysan görürsün de aynı şekilde spor ypıyosan geç görürsün kaslar şişyor çünkü
Hayır arttırdım canm hoca eşliğinde plates başladım haftada 2-3 gün 1er saat arlaiksiz plates yapiyoruz ve o gunler ayrica hoca esliginde tam 2şer saat dans yapiyorum ve yarim şar saatde yürüyüş yapiyorum evde yaptklarim disinda bunlar programlı sekilde tam 1aydir devam ettiklerim canm bugun 1 ayım doldu ve 4aylik daha kayit yenilemistm zaten ondan yine kas artıyor yavas gidecek ama bacaklarım resmen kaya gibi oldu semsert taş gibi kas basenim baldırım hepsi kas oldu zaten canm karın ölçümde sürekli incelme devam ediyor orasıda sertleşmeye başladı şuan tek sıkıntım kollarım istedigim incelikte diil onun dışında görüntü istedigim dogrultuda gidiyor kaslar sisiyor tartoda ara ara arti bile oluyor haklısın canm ama bugun bazi bolgelwr 1cm bazi bölgeler 2cm yine incelmem olmuş benim hedef zaten dümdüz platesci ,ftnescı karnı gibi bir karın ve ince kol ikisi oldumu yeter kilo fark etmez 59da bile sabitleywbilirim kacta o şekil olursa orda bırakıcam diyeti

Yellow cum cidden senin boy ve kilo endeksine bakıldığında vücudun cidden yağlı değil şimdi düşündümde kendimden pay biçersek sen cidden sporla yağları kasa çevirdin ve sıkı bir vücut yarattın ben 1.69 boya sahibim fakat dün kollarıma baktım onlar bile yağlanmış ve sallanıyor. Zaten benim toto ve basene hiç girmiyorum evlere şenlik nerde büyüdülerse.
Cidden senin boyunda ve kilonda olan insanlara göre sıkı bir vücudun var. Sende istesen 50 52 kiloda çok çocuk gibi kalırsın gibime geliyor sana yakışmaz bencede. Tartı değilde görüntü dediğin gibi daha önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…