♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Tartı önemli değil ise çok doğru yoldasın kuzum.
maşallah çok yoğunsun bu aralar dans spor derken kışın keyifli geçecek

Tartı önemli değil ise çok doğru yoldasın kuzum.
maşallah çok yoğunsun bu aralar dans spor derken kışın keyifli geçecek
Evt canm çok keyifli geciyor plates de hoca baya zorluyor bitmeye yakın yeter bitsin gidelim falan oluyorum kamyon carpmis gibi cikiyorum ordan bide 30dk yürüyorum sonra eve kendimi zor atıyorum duş alıp bir de üstün ebir kahve içip kendime ancak öyle geliyorum ama dans da tam tersi yaaa 2saat nasl doldu yaaaa keske biraz daha uzatsak niye bitti ki bu yaaaa filan oluyorum bazen de hoca gencler benim işim yok isterseniz hadi 1saat daha yapalm dedigi oluyor oyle seylwri de var ondan daha dauzuyor bazen canm ❤ aynaya bakınca artk kendimi begenmeye basladm wvt istedigim goruntuye cok yaklasmisim filan diyorum kendime bunu tartidaki hic bir rakam saglamaz zaten onun farkindayim kuzum yani 55 kilo olup aynaya bakinca kendimi begenmemekten ise 59-60 kilo olup aynada ki görüntüyü begenmwk benim için onemli canm ondan kas yapmanın verdigi ağırlıktan mutlu oluyorum sürekli araliksiz bacak kullaniyoruz latinde ondan direk bacak kaslarım gene çok arttı zaten kas yapmadan vucudumu toparlayamazdm canm bir de son durumumu cok merak wdiyorum bir bosluk gün ayarlayip alsancak tarafinda gwne bir vucut analizine gireyim son kas/yağ durumuma bakaym diyorum cok merak teyam son baktirali baya çok oldu ondan hem ona hem kan degerlerime baktirsam iyi olur şu regleyi de atlatayım da bir ondan sonra

Kızlar ben depresyona mı girdim sizce. Bugün sanki moralim bir düşük bir garip gibiyim. İçimde bir sıkıntı böyle moralim alt üst ama bir şey olmadı yani.
Canm sen bu yaşta bu boy postta ne depresyonu Allah aşkına biz ölelim ozman gencliginin tadini çıkar koca derdin yok cocuk hastami ,uyumuyormu, huysuzmu stresin yok oohhh daha ne valla yerinde olmak isterdim tadını çıkar gençliğinin kuzum yürüyüş,spor,dans ve sevdigin diğer hobileri yap hepsi serotonin hormonunu salgılatır canm daha neseli,mutlu,dinc hissedersin bak ben cocuk coluk arasinda hobilerimi sıkıştırıyorum yoksa coktan depresyona girerdim özel hayatm çalkantıli ama bu danslar sporlar beni enerjik ve neşeli tutuyor canm sevdiğin şeylere başla sende hemwn ne kadar stres den uzak okadar kolay kilo veriyoruz zaten onada katkısı olur çocuk olmasa ben en az 3kursa daha gidiyor olurdum canm hattacok gitmek istedigim 2kur daha vardi ama baktm ki 1inin bile eklemem imkansiz çünki ev islerine zor yetisiyorum suan ondan kapasite bukadara yetti şimdilik sen zamanini guzel degerlendir derim ❤

Haklısın ben tüm gün evde bomboş amaçsız bir şekilde duruyorum. Kendim için onca plan yaptım ve uygulamaya geçmedim. Bu benim hatam. Gerçekten hiçbir şeyle uğraşmayınca enerjimde düştü. Biri beni nazarladı ama onu bir bulursam bende ona pis gözlerle bakıcam.

Altına imza atabilirim keyfine bak be kızım işin mi yokta sıkılıyon bak keyfine mis gibi Marmaristesin ucukgenclik

Şuan zaten ben mutfakta masada oturuyorum babam mutfağı topluyor iyice saldım kendimi
Allah başka dert vermesin bekarligini iyi degerlendir kuzum hemde marmaris ben orda yaşadığını bilmiyordum yaşamak istediğim yerdesin

Çok normal kendisi de bütün gün evde amaçsız boş bir hayat sürüp sıkıldım sıkıldım diyip durduğu için sana da aynı büyüden yapmıştır hemen kış kış cinler kışkış yallah cinler yallah diyoruz büyüyü nazarı bozuyoruz

Aç karna yazıyor nette canm ondam bende hep aç karnına verdim

Biraz daha beraber takılsak efsun büyüsü de yapardı o.

Amin canım. Burada yaşamak güzelde sanırım ben sıkıldım. Sürekli burada olunca 2002'den beri aynı ev sıkıldım galiba.
Haklisin ama büyükşehirde insanı boğuyor hele istanbulda isen gerçekten insan kendisini ıssız adaya atası geliyor

Haklisin ama büyükşehirde insanı boğuyor hele istanbulda isen gerçekten insan kendisini ıssız adaya atası geliyor
Biliyorum canım bende İstanbul doğma büyümeyim. Orasıda bana dar geliyordu orayıda hiç sevmiyordum. Ora mı bura mı direk burası. Burada en azından temiz hava sessizlik oluyor. Büyük şehir öyle mi koşturmaca ses gürültü havasız bir atmosfer insanın içini karartıyor ama oradaki imkanlar burada kısıtlı işte. Her yerin artısı eksisi var. Tabi şuan için önemli olan yaşadığımız yerin güzelliklerinin değerini bilmek

Kızlar biz menü paylaşımına artk başlamıycakmıyız sanki menüleri paylaşınca kemdimizi daha güzel kısıtlıyorduk isterseniz yine yarın menü paylaşımına başlayalım kızlar
Bugün yemin ederim bende aklımdan geçirdim. Hatta akşam acıktım. 2 tane kuru incirle 3 tane kestane yedim. Sonra kendime dedimki menü bildiriyor olsaydın aç aç dururdun sadece su içerdin dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…