- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
Tartı önemli değil ise çok doğru yoldasın kuzum.Hayır arttırdım canm hoca eşliğinde plates başladım haftada 2-3 gün 1er saat arlaiksiz plates yapiyoruz ve o gunler ayrica hoca esliginde tam 2şer saat dans yapiyorum ve yarim şar saatde yürüyüş yapiyorum evde yaptklarim disinda bunlar programlı sekilde tam 1aydir devam ettiklerim canm bugun 1 ayım doldu ve 4aylik daha kayit yenilemistm zaten ondan yine kas artıyor yavas gidecek ama bacaklarım resmen kaya gibi oldu semsert taş gibi kas basenim baldırım hepsi kas oldu zaten canm karın ölçümde sürekli incelme devam ediyor orasıda sertleşmeye başladı şuan tek sıkıntım kollarım istedigim incelikte diil onun dışında görüntü istedigim dogrultuda gidiyor kaslar sisiyor tartoda ara ara arti bile oluyor haklısın canm ama bugun bazi bolgelwr 1cm bazi bölgeler 2cm yine incelmem olmuşbenim hedef zaten dümdüz platesci ,ftnescı karnı gibi bir karın ve ince kol ikisi oldumu yeter kilo fark etmez 59da bile sabitleywbilirim kacta o şekil olursa orda bırakıcam diyeti ❤
Evt canm çok keyifli geciyorTartı önemli değil ise çok doğru yoldasın kuzum.
maşallah çok yoğunsun bu aralar dans spor derken kışın keyifli geçecek
Canm sen bu yaşta bu boy postta ne depresyonu Allah aşkına biz ölelim ozmanKızlar ben depresyona mı girdim sizce. Bugün sanki moralim bir düşük bir garip gibiyim. İçimde bir sıkıntı böyle moralim alt üst ama bir şey olmadı yani.
Haklısın ben tüm gün evde bomboş amaçsız bir şekilde duruyorum. Kendim için onca plan yaptım ve uygulamaya geçmedim. Bu benim hatam. Gerçekten hiçbir şeyle uğraşmayınca enerjimde düştü. Biri beni nazarladı ama onu bir bulursam bende ona pis gözlerle bakıcam.Canm sen bu yaşta bu boy postta ne depresyonu Allah aşkına biz ölelim ozmangencliginin tadini çıkar koca derdin yok cocuk hastami ,uyumuyormu, huysuzmu stresin yok oohhh daha ne valla yerinde olmak isterdim tadını çıkar gençliğinin kuzum yürüyüş,spor,dans ve sevdigin diğer hobileri yap hepsi serotonin hormonunu salgılatır canm daha neseli,mutlu,dinc hissedersin bak ben cocuk coluk arasinda hobilerimi sıkıştırıyorum yoksa coktan depresyona girerdim özel hayatm çalkantıli ama bu danslar sporlar beni enerjik ve neşeli tutuyor canm sevdiğin şeylere başla sende hemwn ne kadar stres den uzak okadar kolay kilo veriyoruz zaten onada katkısı olur çocuk olmasa ben en az 3kursa daha gidiyor olurdum canm hattacok gitmek istedigim 2kur daha vardi ama baktm ki 1inin bile eklemem imkansiz çünki ev islerine zor yetisiyorum suan ondan kapasite bukadara yetti şimdilik sen zamanini guzel degerlendir derim ❤
Altına imza atabilirim keyfine bak be kızım işin mi yokta sıkılıyon bak keyfine mis gibi MarmaristesinCanm sen bu yaşta bu boy postta ne depresyonu Allah aşkına biz ölelim ozmangencliginin tadini çıkar koca derdin yok cocuk hastami ,uyumuyormu, huysuzmu stresin yok oohhh daha ne valla yerinde olmak isterdim tadını çıkar gençliğinin kuzum yürüyüş,spor,dans ve sevdigin diğer hobileri yap hepsi serotonin hormonunu salgılatır canm daha neseli,mutlu,dinc hissedersin bak ben cocuk coluk arasinda hobilerimi sıkıştırıyorum yoksa coktan depresyona girerdim özel hayatm çalkantıli ama bu danslar sporlar beni enerjik ve neşeli tutuyor canm sevdiğin şeylere başla sende hemwn ne kadar stres den uzak okadar kolay kilo veriyoruz zaten onada katkısı olur çocuk olmasa ben en az 3kursa daha gidiyor olurdum canm hattacok gitmek istedigim 2kur daha vardi ama baktm ki 1inin bile eklemem imkansiz çünki ev islerine zor yetisiyorum suan ondan kapasite bukadara yetti şimdilik sen zamanini guzel degerlendir derim ❤
Şuan zaten ben mutfakta masada oturuyorum babam mutfağı topluyor iyice saldım kendimiAltına imza atabilirim keyfine bak be kızım işin mi yokta sıkılıyon bak keyfine mis gibi Marmaristesinucukgenclik
Geçmiş olsun canım umarım tekrar olmaz uzun bi süreEvet canim dun gece hafif ateşi vardi simdi yok gibi
Durr de baba yapma oturt adamı içerde sen topla mutfağı bide şekersiz iki kahve yap bence en iyi fikir buŞuan zaten ben mutfakta masada oturuyorum babam mutfağı topluyor iyice saldım kendimi
Anlaşma yaptık ben evi temizlicem o mutfak işlerini halledicek. Yapması hazırlığı temizliği onda diğer şeyler bendeDurr de baba yapma oturt adamı içerde sen topla mutfağı bide şekersiz iki kahve yap bence en iyi fikir bu
Allah başka dert vermesinŞuan zaten ben mutfakta masada oturuyorum babam mutfağı topluyor iyice saldım kendimi
Çok normalHaklısın ben tüm gün evde bomboş amaçsız bir şekilde duruyorum. Kendim için onca plan yaptım ve uygulamaya geçmedim. Bu benim hatam. Gerçekten hiçbir şeyle uğraşmayınca enerjimde düştü. Biri beni nazarladı ama onu bir bulursam bende ona pis gözlerle bakıcam.
Aç karna yazıyor nette canm ondam bende hep aç karnına verdimblonde ambition canım evde kara turp varmış geçen hafta eşime niye aldın diye kızmıştım şimdi elime geldi tarifini yaptım yarın iciririm artık 1 yemek kaşığı mi vereyim aç tok farkediyomu acaba
Amin canım. Burada yaşamak güzelde sanırım ben sıkıldım. Sürekli burada olunca 2002'den beri aynı ev sıkıldım galiba.Allah başka dert vermesinbekarligini iyi degerlendir kuzum hemde marmaris ben orda yaşadığını bilmiyordum yaşamak istediğim yerdesin
Biraz daha beraber takılsak efsun büyüsü de yapardı o.Çok normalkendisi de bütün gün evde amaçsız boş bir hayat sürüp sıkıldım sıkıldım diyip durduğu için sana da aynı büyüden yapmıştır hemen kış kış cinler kışkış yallah cinler yallah diyoruz büyüyü nazarı bozuyoruz
Haklisin ama büyükşehirde insanı boğuyor hele istanbulda isen gerçekten insan kendisini ıssız adaya atası geliyorAmin canım. Burada yaşamak güzelde sanırım ben sıkıldım. Sürekli burada olunca 2002'den beri aynı ev sıkıldım galiba.
Biliyorum canım bende İstanbul doğma büyümeyim. Orasıda bana dar geliyordu orayıda hiç sevmiyordum. Ora mı bura mı direk burası. Burada en azından temiz hava sessizlik oluyor. Büyük şehir öyle mi koşturmaca ses gürültü havasız bir atmosfer insanın içini karartıyor ama oradaki imkanlar burada kısıtlı işte. Her yerin artısı eksisi var. Tabi şuan için önemli olan yaşadığımız yerin güzelliklerinin değerini bilmekHaklisin ama büyükşehirde insanı boğuyor hele istanbulda isen gerçekten insan kendisini ıssız adaya atası geliyor
Bugün yemin ederim bende aklımdan geçirdim. Hatta akşam acıktım. 2 tane kuru incirle 3 tane kestane yedim. Sonra kendime dedimki menü bildiriyor olsaydın aç aç dururdun sadece su içerdin dedim.Kızlar biz menü paylaşımına artk başlamıycakmıyızsanki menüleri paylaşınca kemdimizi daha güzel kısıtlıyorduk isterseniz yine yarın menü paylaşımına başlayalım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?