♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Bugün yemin ederim bende aklımdan geçirdim. Hatta akşam acıktım. 2 tane kuru incirle 3 tane kestane yedim. Sonra kendime dedimki menü bildiriyor olsaydın aç aç dururdun sadece su içerdin dedim.
Bende çok dikkat edemedim ama diğer günlere göre daha hafif ve protein ağırlıklı tutmaya çalıştm bir de yeşil çay ,form çay ve 2.5lt su içtim spor da yapmadm kaslar dinlensin şişliği insim diye canm bakalm yarın tartıda bir fark olacak mı yarında aynı şekil yapmaya çalışayım ki cumartesiye 60ı ucundan görme ihtimalim olabilsin yoksa zaten göremem regleywde çok az kaldi zatn ozamn yarın itibari ile paylaşalım menüleri bende paylaşınca daha az yiyorum

İyi yapmışsın canım. Bende 2 bardak zayıflama çayı içtim. Bugün çok az su içtim 500 ml bile içmemiş olabilirim. Benide durduruyormuş bugün onu fark ettim.

İyi yapmışsın canım. Bende 2 bardak zayıflama çayı içtim. Bugün çok az su içtim 500 ml bile içmemiş olabilirim. Benide durduruyormuş bugün onu fark ettim.
Evt ben bugün iyi içtim 2.5 lt oldu su çok onemli artk bir daha azaltmadan takup edicem sende yarın sabah itibari ile su takibinede başla canm o çok etki ediyor bol su düzenli yürüyüş yapsan çok rahat düşüş yaşarsın yada evde macik gibi lisle yapabilirsin yada berkas gibi cardio videoları yapabilirsin yada benim gibi aç müziği dans et ama birinden birini yap ki yağlar yansın kaloriler yansın vucut sıkılaşp toparlansın birşeylere başla sende hadi kasıma son 1 hafta yeni aya 1 kilo az girelim

Kesinlikle haklısın önemli olan artıları göz önünde tutup mutlu olmak

Kızlar biz menü paylaşımına artk başlamıycakmıyız sanki menüleri paylaşınca kemdimizi daha güzel kısıtlıyorduk isterseniz yine yarın menü paylaşımına başlayalım kızlar
Ayy menü paylaşmayı hiç sevmiyorum ya kızlar nazar değdi yine bana boğazım ağrıyor bugün hiçbirşey yapamadım sinirim bozuldu böyle olunca ve bitter çikolata yedim hasta olmam inşallah off

Ayy menü paylaşmayı hiç sevmiyorum ya kızlar nazar değdi yine bana boğazım ağrıyor bugün hiçbirşey yapamadım sinirim bozuldu böyle olunca ve bitter çikolata yedim hasta olmam inşallah off
Macigk en çok ikimizi merak ediyorum cumartesi kaç çıkıcaz diye hem reglemiz yakın hemde menuler bir iyi bir kötü karman çorman oldu bu hafta sonumuz hayrolsun diyorum artk çeki düzen verelim canm paylaşınca frenleriz kendimizi bence

Evet ya ikimizde aynıyiz hadi hayırlısı

Vaayyy beee koskoca cuma günü sadece 4-5 msj sadece 3kişi girip bişiler yazmışız eskiden olsa böylemi olurdu buralar cuma oldumu sayfanın sonunu bulamazdık nerde o eski cumalar şimdi herkes rahat tabi melisa- magickk ile sessizce 59lara geçip beni arkada birakma pesindemisiniz yoksa siz hiç sesiniz çıkmıyor htc uyuyordur kızıyla orucu uykuda geçirenler gibi diyeti uykuda gecirenler diğerleri de yeme peşinde imiş gibi histetdim yemeyin kızlar yarın tartılcaz canınız bişiler istiyorsa bir sade kahve için

Yok uyumadim birazdan yatiririm kizimi.
Bugun pek uykum yok dun erken uyudum

Ben temizlik yapiyodum canım yeni oturdum birazdan leslie yapicam yarın mı tartiliyoduk ayy onu pazar biliyodum ben tüh inşallah yarına veririm ama sanırım sabitim yani üzülme 59 a erisemiycem daha haftaya da reglden artış olur tamam işte aylık 2 kilo veriyorsam ikisini reglken geri alıyorum ve ortada sıfır kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…