- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Bende çok dikkat edemedim ama diğer günlere göre daha hafif ve protein ağırlıklı tutmaya çalıştm bir de yeşil çay ,form çay ve 2.5lt su içtim spor da yapmadm kaslar dinlensin şişliği insim diye canm bakalm yarın tartıda bir fark olacak mı yarında aynı şekil yapmaya çalışayım ki cumartesiye 60ı ucundan görme ihtimalim olabilsin yoksa zaten göremem regleywde çok az kaldi zatn ozamn yarın itibari ile paylaşalım menüleri bende paylaşınca daha az yiyorumBugün yemin ederim bende aklımdan geçirdim. Hatta akşam acıktım. 2 tane kuru incirle 3 tane kestane yedim. Sonra kendime dedimki menü bildiriyor olsaydın aç aç dururdun sadece su içerdin dedim.
İyi yapmışsın canım. Bende 2 bardak zayıflama çayı içtim. Bugün çok az su içtim 500 ml bile içmemiş olabilirim. Benide durduruyormuş bugün onu fark ettim.Bende çok dikkat edemedim ama diğer günlere göre daha hafif ve protein ağırlıklı tutmaya çalıştm bir de yeşil çay ,form çay ve 2.5lt su içtim spor da yapmadm kaslar dinlensin şişliği insim diye canm bakalm yarın tartıda bir fark olacak mı yarında aynı şekil yapmaya çalışayım ki cumartesiye 60ı ucundan görme ihtimalim olabilsin yoksa zaten göremem regleywde çok az kaldi zatn ozamn yarın itibari ile paylaşalım menüleri bende paylaşınca daha az yiyorum
Evt ben bugün iyi içtim 2.5 lt oldu su çok onemli artk bir daha azaltmadan takup edicem sende yarın sabah itibari ile su takibinede başla canm o çok etki ediyorİyi yapmışsın canım. Bende 2 bardak zayıflama çayı içtim. Bugün çok az su içtim 500 ml bile içmemiş olabilirim. Benide durduruyormuş bugün onu fark ettim.
Kesinlikle haklısın önemli olan artıları göz önünde tutup mutlu olmakBiliyorum canım bende İstanbul doğma büyümeyim. Orasıda bana dar geliyordu orayıda hiç sevmiyordum. Ora mı bura mı direk burası. Burada en azından temiz hava sessizlik oluyor. Büyük şehir öyle mi koşturmaca ses gürültü havasız bir atmosfer insanın içini karartıyor ama oradaki imkanlar burada kısıtlı işte. Her yerin artısı eksisi var. Tabi şuan için önemli olan yaşadığımız yerin güzelliklerinin değerini bilmek
Ayy menü paylaşmayı hiç sevmiyorumKızlar biz menü paylaşımına artk başlamıycakmıyızsanki menüleri paylaşınca kemdimizi daha güzel kısıtlıyorduk isterseniz yine yarın menü paylaşımına başlayalım kızlar
Macigk en çok ikimizi merak ediyorum cumartesi kaç çıkıcaz diye hem reglemiz yakın hemde menuler bir iyi bir kötü karman çorman oldu bu haftaAyy menü paylaşmayı hiç sevmiyorumya kızlar nazar değdi yine bana boğazım ağrıyor bugün hiçbirşey yapamadım sinirim bozuldu böyle olunca ve bitter çikolata yedim hasta olmam inşallah off
Evet ya ikimizde aynıyiz hadi hayırlısıMacigk en çok ikimizi merak ediyorum cumartesi kaç çıkıcaz diye hem reglemiz yakın hemde menuler bir iyi bir kötü karman çorman oldu bu haftasonumuz hayrolsun diyorum artk çeki düzen verelim canm paylaşınca frenleriz kendimizi bence
saat 22 DE uykum gelmeye oturduğum yerde uyumuşum sabah ta 7 olmadan uyandım uzun zamandır böyle rahat uyumamıştım.Herkes uyudumuaçlıktan uyuyamayan tek benmiyim şimdi
Oohh ne güzel iyi dinlenmişsindir kuzumsaat 22 DE uykum gelmeye oturduğum yerde uyumuşum sabah ta 7 olmadan uyandım uzun zamandır böyle rahat uyumamıştım.
ölü gibi uyumuşum yoruldum bu hafta fazlası ile yarın daha derin uyurumOohh ne güzel iyi dinlenmişsindir kuzum
Sagol canim bir daha atesi cikmadi cok sukurGeçmiş olsun canım umarım tekrar olmaz uzun bi süre
Yok uyumadim birazdan yatiririm kizimi.Vaayyy beee koskoca cuma günü sadece 4-5 msjsadece 3kişi girip bişiler yazmışız eskiden olsa böylemi olurdu buralar cuma oldumu sayfanın sonunu bulamazdık nerde o eski cumalar şimdi herkes rahat tabi melisa- magickk ile sessizce 59lara geçip beni arkada birakma pesindemisiniz yoksa siz hiç sesiniz çıkmıyor htc uyuyordur kızıyla orucu uykuda geçirenler gibi diyeti uykuda gecirenler diğerleri de yeme peşinde imiş gibi histetdim yemeyin kızlar yarın tartılcaz canınız bişiler istiyorsa bir sade kahve için
Cumaları uyumaya alışkın diilsin tabiYok uyumadim birazdan yatiririm kizimi.
Bugun pek uykum yok dun erken uyudum
Erken dedigimde yine 12 yi gecmistiYok uyumadim birazdan yatiririm kizimi.
Bugun pek uykum yok dun erken uyudum
Cumaları uyumaya alışkın diilsin tabibu saatlerde kim kaç kilo verdi derdinde oluyorduk
Ben temizlik yapiyodum canım yeni oturdum birazdan leslie yapicamVaayyy beee koskoca cuma günü sadece 4-5 msjsadece 3kişi girip bişiler yazmışız eskiden olsa böylemi olurdu buralar cuma oldumu sayfanın sonunu bulamazdık nerde o eski cumalar şimdi herkes rahat tabi melisa- magickk ile sessizce 59lara geçip beni arkada birakma pesindemisiniz yoksa siz hiç sesiniz çıkmıyor htc uyuyordur kızıyla orucu uykuda geçirenler gibi diyeti uykuda gecirenler diğerleri de yeme peşinde imiş gibi histetdim yemeyin kızlar yarın tartılcaz canınız bişiler istiyorsa bir sade kahve için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?