♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Kolaygelsin canm bende temizlik yapiorum miranin odasi bitti camlarını sildim ,perdelerini yıkadım ütüledim bide tavana gece fosforlu yanan yıldızlar ve ay almistim onlari yapistirdim çok güzel oldu ☺ dünden de salonu ve 2 balkonu yapmstm canm yatak odasida bitmek üzere sonra mirayı okuldan alıp geleyim de spor odasına el atıcam ütüde var artk mutfak ve banyo yarına kalır senle hızımız da başa baş gidiyoruz yine bende 60a geçse idim de tam başa baş olsaydık kader arkadaşım boyumuz posumuzda aynı zaten beraber 59lara elele geçeriz seninle son düzlükte yine beraberiz ❤❤

Maşallah canım temizliği bitirmişsin çocuğun odasını bile değişirmişsin çok sevinir şimdi kızlar çok seviyo böyle şeyleri bak işte seni bekliyorum ne kadar düşünüyorum seni yalnız kalma diye ah şu 60 i atabilsek yapıştı kaldı resmen inşallah regl haftası kafayı yemem inan bana kendimi mutfakta abur cubur yerken buluyorum sonra bir bakıyorum aaa napiyorum ben eğer uyanmazsam vay halime ne var ne yok mideye gözüm doymuyor işte bütün kiloyu bundan alıyorum yoksa istahimi kontrol edebiliyorum hep bu hormon pis hormon ne zaman düzene girecekse erkek olmak vardı ne regl stresi ne lohusalık sendromu bişey bilmezler

Maşallah kızlar ellerinize sağlık. Ben de babamla dağ yürüyüşü yaptım. Çok yoruldum fakat temiz hava küçücük marmarisi ayaklarının altında izleme bir harika. Ne kadar dağ yürüyüşü sevmesemde sahil yürüyüşünden daha çok yoruyor. Birde tabi toz toprak olan ayakkabı yıkaması gıcık bir durum.

Bende de karbonhidrat istegi oluyor regle iken çiğköfte,sarma,dolma vs. Direk olarak karbonhidralı birşeyler ve çikolatalı bir şeyler yeme isteği geliyor ama ben 60ı da göremedim ondan daha bir tutmam laz kendimi ki bari yanına geleyim aahh canm arkadaşım banada hiç kıyamaz baktıkı berkas aldı başını gitti bari ben bekliyeyim de yellowcum tek kalmasın demiş hiç kıyamaz bana bekle canm geliyorum bensiz 59 yok cıss cıss o dur ben bi 60 olayım da haftaya yada önümüzdeki diğer haftalara beraber geçeriz 59lara artk ne acalesi var dimi melisa- seni eledim canm o fotoyu gördükten sonra sende 61 im desen hatta kilo almisim 62yim sen öndesin desen bile artk ne fayda tövbe ben sana rakip olmam kollarımın ve karnımın öyle olması için hazirana kadar spor a devam anca yaza yetişir o hale gelmesi

Muhtesem yaaaa ben bayilirim misss gibi tertemiz dağ havası ,toprak kokusu ve manzara oofff daha ne olsun

Brkas zaten hepimizi şok etti. Ben hiçbir şey yemesem 7/24 spor yapsam yeni yıla genede o fizikle giremem. Kız Victoria secret mankenlerine taş çıkaracak kadar zayıf.
Bense obez manken

Brkas zaten hepimizi şok etti. Ben hiçbir şey yemesem 7/24 spor yapsam yeni yıla genelde o fizikle giremem. Kız Victoria secret mankenlerine taş çıkaracak kadar zayıf.
Bense obez manken
Canm senin boyumda uzun da seni bir gaza getirip havaya sokamadik şöyle bir 5 kilo atsan bu boyla ooff nasl güzel olursun hem verdikce kendini begenip gurur duyacagn için o moda girince verdikçe veresin gelir zaten bu kez çok güzel olacak bak yaz da yakın diil ondan strese vs. Girmeden yaza kadar daha ònümüzde uzuncaaa vakit var şimdi den başlarsam yaza taş gibi girerim diyip tam gaz gidiyoruz tamam mı

Tamam

Kahvaltı = limon boyutunda 2tane ev yapımı tambuğday pohaçası(kaşarlı ve zeytinli) ,çay

Öğlen=1muz,1kupa sütlü kahve

Akşam= pırasa yemeği,2bardak ayran,1dilim tambuğday

Aralar da 1yeşil çay,2form çay,bir avuç kadarda taze üzüm yedim 2lt su içtim

Bugün
12.00 kahvaltı
Çeyrek ekmek içinde sosisli, yanında roka, domates, biber, çay
17.30 akşam
Lahana çorbası, salatalıktan yapılma bir kase cacık, 3 adet biskrem
Gün içinde türk kahvesi içtim. Uyuyana kadar zayıflama çayı kahve içerim sadece çok açlık hissedersem yeşil elma yerim belki.

Kahvaltı melemen az peynir 6 zeytin 5 badem salatalık 1 bardak süt
Ara 1 trabzon hurması 1 kare bitter
Akşam karnıbahar yemeği az yoğurt iki kaşık haşlanmış karabuğday
45 dk leslie
2 lt su

Cumaları uyumaya alışkın diilsin tabi bu saatlerde kim kaç kilo verdi derdinde oluyorduk
Bu hafta liste olsaydi kesin paylasamazdim öglen is yerinde yogundum eve zor attim kendimi sonra valiz hazirlamamistim hazirladim ,esime börek,kek,biskuvili pasta yaptim zor yetistim otobuse
O valiz illa son anda hazirlanacak

Bu hafta liste olsaydi kesin paylasamazdim öglen is yerinde yogundum eve zor attim kendimi sonra valiz hazirlamamistim hazirladim ,esime börek,kek,biskuvili pasta yaptim zor yetistim otobuse
O valiz illa son anda hazirlanacak
Maşallah pek hamaratsın vardın mı peki canm bir de o pastalardan,böreklerden,keklerden yedin mi acaba

Ya internetim bitti kıydan köşeden ordan burdan otlancam diye doğru düzgün bakamadm da yeniledm pakedi rahatım artık
Ay yok daha 60lardayım ben büyük ihtimal seni bekliyorz magickle
Ahahahahha bak popon kalmıcak daha zayıflarsan diyon ama böyle iltifatlar edersiniz popom kalkçak daha da hacimli olcak ahahahhahahah
Brkas zaten hepimizi şok etti. Ben hiçbir şey yemesem 7/24 spor yapsam yeni yıla genede o fizikle giremem. Kız Victoria secret mankenlerine taş çıkaracak kadar zayıf.
Bense obez manken
Ahahahahah ya uçuk kız senin bi basenin var yapma allah aşkına bugünkü gibi yüklen spora erit onu sende taş gibi olcan

olsn kalkık popo her zaman favori canm spora gerek kalmaz artk onun yerine biz kaldırız poponu iyice daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…