- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Kolaygelsin canmBen temizlik yapiyodum canım yeni oturdum birazdan leslie yapicamyarın mı tartiliyoduk ayy onu pazar biliyodum ben tüh inşallah yarına veririm ama sanırım sabitim yani üzülme 59 a erisemiycem daha haftaya da reglden artış olur tamam işte aylık 2 kilo veriyorsam ikisini reglken geri alıyorum ve ortada sıfır kalıyor
Maşallah canım temizliği bitirmişsin çocuğun odasını bile değişirmişsin çok sevinir şimdi kızlar çok seviyo böyle şeyleriKolaygelsin canmbende temizlik yapiorum miranin odasi bitti camlarını sildim ,perdelerini yıkadım ütüledim bide tavana gece fosforlu yanan yıldızlar ve ay almistim onlari yapistirdim çok güzel oldu ☺ dünden de salonu ve 2 balkonu yapmstm canm yatak odasida bitmek üzere sonra mirayı okuldan alıp geleyim de spor odasına el atıcam ütüde var artk mutfak ve banyo yarına kalır senle hızımız da başa baş gidiyoruz yine bende 60a geçse idim de tam başa baş olsaydık kader arkadaşım boyumuz posumuzda aynı zaten beraber 59lara elele geçeriz seninle son düzlükte yine beraberiz ❤❤
Bende de karbonhidrat istegi oluyor regle iken çiğköfte,sarma,dolma vs. Direk olarak karbonhidralı birşeyler ve çikolatalı bir şeyler yeme isteği geliyor ama ben 60ı da göremedim ondan daha bir tutmam laz kendimi ki bari yanına geleyimMaşallah canım temizliği bitirmişsin çocuğun odasını bile değişirmişsin çok sevinir şimdi kızlar çok seviyo böyle şeyleribak işte seni bekliyorum ne kadar düşünüyorum seni yalnız kalma diye ah şu 60 i atabilsek yapıştı kaldı resmen inşallah regl haftası kafayı yemem inan bana kendimi mutfakta abur cubur yerken buluyorum sonra bir bakıyorum aaa napiyorum ben eğer uyanmazsam vay halime ne var ne yok mideye gözüm doymuyor işte bütün kiloyu bundan alıyorum yoksa istahimi kontrol edebiliyorum hep bu hormon pis hormon ne zaman düzene girecekse erkek olmak vardı ne regl stresi ne lohusalık sendromu bişey bilmezler
Maşallah kızlar ellerinize sağlık. Ben de babamla dağ yürüyüşü yaptım. Çok yoruldum fakat temiz hava küçücük marmarisi ayaklarının altında izleme bir harika. Ne kadar dağ yürüyüşü sevmesemde sahil yürüyüşünden daha çok yoruyor. Birde tabi toz toprak olan ayakkabı yıkaması gıcık bir durum.
Brkas zaten hepimizi şok etti. Ben hiçbir şey yemesem 7/24 spor yapsam yeni yıla genede o fizikle giremem. Kız Victoria secret mankenlerine taş çıkaracak kadar zayıf.Bende de karbonhidrat istegi oluyor regle iken çiğköfte,sarma,dolma vs. Direk olarak karbonhidralı birşeyler ve çikolatalı bir şeyler yeme isteği geliyor ama ben 60ı da göremedim ondan daha bir tutmam laz kendimi ki bari yanına geleyimaahh canm arkadaşım banada hiç kıyamaz baktıkı berkas aldı başını gitti bari ben bekliyeyim de yellowcum tek kalmasın demiş hiç kıyamaz bana bekle canm geliyorum bensiz 59 yok cıss cıss o dur ben bi 60 olayım da haftaya yada önümüzdeki diğer haftalara beraber geçeriz 59lara artk ne acalesi var dimi melisa- seni eledim canm o fotoyu gördükten sonra sende 61 im desen hatta kilo almisim 62yim sen öndesin desen bile artk ne fayda tövbe ben sana rakip olmam kollarımın ve karnımın öyle olması için hazirana kadar spor a devam anca yaza yetişir o hale gelmesi
Canm senin boyumda uzun da seni bir gaza getirip havaya sokamadik şöyle bir 5 kilo atsan bu boyla ooff nasl güzel olursun hem verdikce kendini begenip gurur duyacagn için o moda girince verdikçe veresin gelir zatenBrkas zaten hepimizi şok etti. Ben hiçbir şey yemesem 7/24 spor yapsam yeni yıla genelde o fizikle giremem. Kız Victoria secret mankenlerine taş çıkaracak kadar zayıf.
Bense obez manken
TamamCanm senin boyumda uzun da seni bir gaza getirip havaya sokamadik şöyle bir 5 kilo atsan bu boyla ooff nasl güzel olursun hem verdikce kendini begenip gurur duyacagn için o moda girince verdikçe veresin gelir zatenbu kez çok güzel olacak bak yaz da yakın diil ondan strese vs. Girmeden yaza kadar daha ònümüzde uzuncaaa vakit var şimdi den başlarsam yaza taş gibi girerim diyip tam gaz gidiyoruz tamam mı
Bu hafta liste olsaydi kesin paylasamazdimCumaları uyumaya alışkın diilsin tabibu saatlerde kim kaç kilo verdi derdinde oluyorduk
Bu hafta liste olsaydi kesin paylasamazdimöglen is yerinde yogundum eve zor attim kendimi sonra valiz hazirlamamistim hazirladim ,esime börek,kek,biskuvili pasta yaptim zor yetistim otobuse
O valiz illa son anda hazirlanacak
Bir dilim börek yedim onuda aksam yemegi niyetine yedimMaşallah pek hamaratsın vardın mı peki canm bir de o pastalardan,böreklerden,keklerden yedin mi acaba
Maşallah canm ya çok iyi tutmuşsun kendiniBir dilim börek yedim onuda aksam yemegi niyetine yedimbüskuvili pasta sevmem zaten kekte yemedim
Ya internetim bitti kıydan köşeden ordan burdan otlancam diye doğru düzgün bakamadm da yeniledm pakedi rahatım artıkVaayyy beee koskoca cuma günü sadece 4-5 msjsadece 3kişi girip bişiler yazmışız eskiden olsa böylemi olurdu buralar cuma oldumu sayfanın sonunu bulamazdık nerde o eski cumalar şimdi herkes rahat tabi melisa- magickk ile sessizce 59lara geçip beni arkada birakma pesindemisiniz yoksa siz hiç sesiniz çıkmıyor htc uyuyordur kızıyla orucu uykuda geçirenler gibi diyeti uykuda gecirenler diğerleri de yeme peşinde imiş gibi histetdim yemeyin kızlar yarın tartılcaz canınız bişiler istiyorsa bir sade kahve için
Ahahahahha bak popon kalmıcak daha zayıflarsan diyon ama böyle iltifatlar edersiniz popom kalkçak daha da hacimli olcak ahahahhahahahBende de karbonhidrat istegi oluyor regle iken çiğköfte,sarma,dolma vs. Direk olarak karbonhidralı birşeyler ve çikolatalı bir şeyler yeme isteği geliyor ama ben 60ı da göremedim ondan daha bir tutmam laz kendimi ki bari yanına geleyimaahh canm arkadaşım banada hiç kıyamaz baktıkı berkas aldı başını gitti bari ben bekliyeyim de yellowcum tek kalmasın demiş hiç kıyamaz bana bekle canm geliyorum bensiz 59 yok cıss cıss o dur ben bi 60 olayım da haftaya yada önümüzdeki diğer haftalara beraber geçeriz 59lara artk ne acalesi var dimi melisa- seni eledim canm o fotoyu gördükten sonra sende 61 im desen hatta kilo almisim 62yim sen öndesin desen bile artk ne fayda tövbe ben sana rakip olmam kollarımın ve karnımın öyle olması için hazirana kadar spor a devam anca yaza yetişir o hale gelmesi
Ahahahahah ya uçukBrkas zaten hepimizi şok etti. Ben hiçbir şey yemesem 7/24 spor yapsam yeni yıla genede o fizikle giremem. Kız Victoria secret mankenlerine taş çıkaracak kadar zayıf.
Bense obez manken
Ya internetim bitti kıydan köşeden ordan burdan otlancam diye doğru düzgün bakamadm da yeniledm pakedi rahatım artık
Ay yok daha 60lardayım ben büyük ihtimal seni bekliyorz magickle
Ahahahahha bak popon kalmıcak daha zayıflarsan diyon ama böyle iltifatlar edersiniz popom kalkçak daha da hacimli olcak ahahahhahahah
Ahahahahah ya uçukkız senin bi basenin var yapma allah aşkına bugünkü gibi yüklen spora erit onu sende taş gibi olcan
Ahahahaha valla çok şımartıyosunuz beni en sonunda sporsuz popo büyütmeyi keşfetçezolsn kalkık popo her zaman favori canm spora gerek kalmaz artk onun yerine biz kaldırız poponu iyice daha ne olsun
Yer yer birşey olmaz ona yolda erir onlarMaşallah pek hamaratsın vardın mı peki canm bir de o pastalardan,böreklerden,keklerden yedin mi acaba
Aaaa ama kekin kokusu buraya kadar geldi.Bir dilim börek yedim onuda aksam yemegi niyetine yedimbüskuvili pasta sevmem zaten kekte yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?