Kek kakaolu olsa dayanamazdim ama onu da dusundum yemeyim diye havuclu,tarcinli,cevizli yaptimYer yer birşey olmaz ona yolda erir onlar
Aaaa ama kekin kokusu buraya kadar geldi.
Aramızdan tartılıp da mutlu olan çıkmadıBen ayda 1 tartilicam bananene güzel her hafta stres de yaşamam
Evet ya bu hafta batırdık resmen bakalım daha bildirmeyenler var tubi htc schoner napti acabaAramızdan tartılıp da mutlu olan çıkmadıhiç olmazsa sen benden 1 kilo daha azsın canm oda güzel
YokYeni başlangıç kilolarımız gelsin bakalm
Cumartesi bildirimleri
melisa- = 60.4 ❤
magickk =60.7
blonde ambition = 61.8
htc71 =
tugbaFB =
ucukgenclik = 69.3 ☠
SchonerDuft =
htc71 tartıldın mı canm sende iyi haber varmı bari
Regle çok etkiliyor ya hem tartıyı hem iştahıYokcok guzel gidiyordum ama kahvaltiya gelen misafirlerle biraz kaçırdım ustune de regliye 5 gun kaldi ama yine de pazartesiye gore -1kg
Sutlu kahve icmeyi planliyorum benRegle çok etkiliyor ya hem tartıyı hem iştahıbenimde 3gün kaldı ve iştahım çok açıldı ne yapcam bu hafta hiç bilmiyorum
Benimde 5 yada 6 gün kaldı pms çok etkiliyor hemen su tutmaya başladım haftaiçi eksilmiştim şimdi aynı olduYokcok guzel gidiyordum ama kahvaltiya gelen misafirlerle biraz kaçırdım ustune de regliye 5 gun kaldi ama yine de pazartesiye gore -1kg
Evt bende 61.6 ve 61.5 filan cikmistim ama simdi 61.8 çıktı malesef gercekten etkiliyor bu regle haftasınıda atlatalimda sonraki 3haftayı iyi değerlendiririzBenimde 5 yada 6 gün kaldı pms çok etkiliyor hemen su tutmaya başladım haftaiçi eksilmiştim şimdi aynı oldu
Sen 65.8 ben 61.8Sutlu kahve icmeyi planliyorum bencanim birsey cekerse yada cok midem kazinirsa sutlu kahve yaparim kendime
Canım bak berkas hızla ilerliyor sadece o kilo vermiş sanırım bizde yerimizde sayıyoruz hadi su berkasi geçelim artık kız iğne ipliğe döndü resmenCumartesi bildirimleri
melisa- = 60.4 ❤
magickk =60.7
blonde ambition = 61.8
htc71 = 65.8
tugbaFB =
ucukgenclik = 69.3 ☠
SchonerDuft =
SchonerDuft tartıldınmı canm ?
tugbaFB canm tartyı yanında götürecektn ne yaptn tartılabildin mi ?
Canım bak berkas hızla ilerliyor sadece o kilo vermiş sanırım bizde yerimizde sayıyoruz hadi su berkasi geçelim artık kız iğne ipliğe döndü resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?