- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Evt burcu kendi profilinide dondurmustu zaten canm buraya da girmiyordu oda daha yeni kazen ile konusup tekrar profilini aktiflestirip aramıza katıldı zaten o da yoktu@htc71 de tel numaram var bnm mesajlasiyokk burcuyla da instagramda takiplesiyoduk kapatti galiba digerleri yok bende
Nazar değmez kuzum bizden için rahat olsun. 44 gün içinde senin fit bir kadın olma yolunda destekçilerine yanındaTartimin pili tamamen bitti sıkıstrma fln ise yaramiyo haftaya artikbn cok aldim ya hayvan gibi sştm 45 gun sonra da esim geliyo napcam bilmem
Daha ne saklıyon burda 57-58-59 kimse yok zaten en zayıfımız 60.6 ile berkasen son 57 ydim bilmiuom simdi
Sagol kuzuum sen napiyosn sizin kilolar ne alemdeNazar değmez kuzum bizden için rahat olsun. 44 gün içinde senin fit bir kadın olma yolunda destekçilerine yanında
Tam o zaman korkulacak bir şey yok panik yok. Daha rahat verirsin. Önemli olan ekmek.Her türlü gittigi zamankinden zayifim zaten o giderken 63 tüm
53 le mezun dm ya ben 2 ay once utancimdan hepDaha ne saklıyon burda 57-58-59 kimse yok zaten en zayıfımız 60.6 ile berkas
Canim ekmek daha bugun aldm bi tane kocamanTam o zaman korkulacak bir şey yok panik yok. Daha rahat verirsin. Önemli olan ekmek.
Ben 68.1 canım istikrarımı koruyorum sanki kilo vermek için değilde bu kilolarda kalmaya uğaraşan biri gibiydim taki. Takım kapanıp buraya gelene kadar. Her hafta gitmeye başladı kilolar.Sagol kuzuum sen napiyosn sizin kilolar ne alemde ❤ valla baslsam iyi olcak aslinda
Yürüyüşe çıktın mı canım.Kizlar ben de akşam yemeğimi yedim 19.30 gibi. Şimdi annemi bekliyorum. Muhtemelen 21.30 gibi çıkarız evden yürüyüş için. Yani inşalĺah daha geçe kalmak istemiyorum. Deniz havası almak istiyorum ama dibimiz hipodrom orda mi yürüsek bilemedim
Menü ve sporumu da gece yatmadan yazarım. Dönence bi yeşik çay içeyim diyorum
Sen rakama takilma canm görüntüye bak53 le mezun dm ya ben 2 ay once utancimdan hep
Demek ki stres iyi gelmiyoms sanaBen 68.1 canım istikrarımı koruyorum sanki kilo vermek için değilde bu kilolarda kalmaya uğaraşan biri gibiydim taki. Takım kapanıp buraya gelene kadar. Her hafta gitmeye başladı kilolar.Olunca bırakıcam.
Ekmegimi bitireyimde sonra basliyaym spora diyeteSen rakama takilma canm görüntüye bak❤
60üstünde olsan tamam kilo da vermek şart zaten ama artk 50li kilolarda önemli olan yağ/kas vucut sıkılığı vs. Sen sporla 45günde çok güzel vucut yaparsın üstelik o 53kilodaki halindende çok daha güzel görünürsün bence spora başla derim
Son mesajlaşmaları okuma fırsatın olduysa emin ol iyi olmuş derdin. Her şeyi kızlardan bekler oldular nerdeyse siz spor yapın bizim yağlarımız erisin diceklerdi.Demek ki stres iyi gelmiyoms sanatakimin kapanmasina üzüldm ben acikcasi ama tugbayi o kadar iyi anliyorm ki cabaliyosn karsi taraftan bisey goremiyosun cabalamayi birakiyosn bu sefer kaptan bakmiyo oluyo az mi cektm zamaninda be hehey
Hala ekmek diyor.Ekmegimi bitireyimde sonra basliyaym spora diyeteesim gelmeden vereyim iyi olms burasi bnde napcam diye dusunuuodum
Tuğba ile ben kapanmasina cok sevindik zatenDemek ki stres iyi gelmiyoms sanatakimin kapanmasina üzüldm ben acikcasi ama tugbayi o kadar iyi anliyorm ki cabaliyosn karsi taraftan bisey goremiyosun cabalamayi birakiyosn bu sefer kaptan bakmiyo oluyo az mi cektm zamaninda be hehey
Hadi ekmeğimi bitircem deyip diyeti erteliyonda spora ne bahane buldunEkmegimi bitireyimde sonra basliyaym spora diyeteesim gelmeden vereyim iyi olms burasi bnde napcam diye dusunuuodum
Evet dönup dönüp okudum tugbanin kapatma kararindan sonra kimse niye neden yazmadi baska takim baktilar takimini bulam gelip cemkirip gitttiSon mesajlaşmaları okuma fırsatın olduysa emin ol iyi olmuş derdin. Her şeyi kızlardan bekler oldular nerdeyse siz spor yapın bizim yağlarımız erisin diceklerdi.
Ama gunah atilsm mi o.ekmekHala ekmek diyor.benim cezerye demem gibi.
Suçlusu gene tubi oldu.Evet dönup dönüp okudum tugbanin kapatma kararindan sonra kimse niye neden yazmadi baska takim baktilar takimini bulam gelip cemkirip gittti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?