O tatile gitmemis miydi ya bi daha mi gittiTuğba ile ben kapanmasina cok sevindik zaten
Aynen katlyrm valla kurtulduk yaşasın özgürlük
Bu arada tubi de tatilde yarın dönmüş olacak oda aramıza canm oda haftaya cmtsi kilo verme listesine girecekti beraber girersiniz
Atılmasında yellowun dediği gibi sporla erisin.Ama gunah atilsm mi o.ekmek
Tm spor yapabilirim haklisin kabil ediyirimHadi ekmeğimi bitircem deyip diyeti erteliyonda spora ne bahane buldunbari spora hemen başlada yediğin ekmekleri erit işte sen ekmeği yerken sporu yapmazsan ekmeği yemeyince aç karna yapılmıyor der hiç yapmazsın
E oyle olur zaten geneldeSuçlusu gene tubi oldu.
Bunlarsa nasıl sorumluluktan kaçarız diye biran önce göçtüler.E oyle olur zaten geneldebiride cikip ben kaptan olayim demedi zamaninda bn takima girdim takim kapancakti yeni olmsms ragmen ben devralmistm emeklerim cöp olmasin diye kimse magdur olmasin diye
Oyle yapayim ya yavastn baslarim.zaten xok hareket ediyorm oglum sagolsn aslinda cokta fazlaligim yok gibi gobegimle yanlar var foto atardm da bursa herkes goruyoAtılmasında yellowun dediği gibi sporla erisin.
E liste paylasip kilo bildirimi yaomak vsrken neden sorumluluk alip butun takimla ugrassinlar kiBunlarsa nasıl sorumluluktan kaçarız diye biran önce göçtüler.
Ekmeği kuşlara verAma gunah atilsm mi o.ekmek
Evett deniz kenarına gidiyoruz şimdi. Birazdan start vermiş olucamYürüyüşe çıktın mı canım.
Tam bugday olur bak kepeklo sevmiyom bn bi degisik tadi var. Ekmek mi gobek mi desen ekmek derim o yuzdn demeEkmeği kuşlara ver
Ekmek ve göbek arasındaki bağı iyi düşün
Ekmek ve göbekli kaptin mi ?
Ekmeksiz göbeksiz kaptin mi?
Seçimini yapekmeğe veda etmessen göbek gitmiyor canm ya gövekinle barîşık yaşarsın yada 1-2 dilim tambuğday ile idare edersin
Canım hoş geldinnnn. Üzülme bal ben de 7 kilo almışım53 le mezun dm ya ben 2 ay once utancimdan hep
Kilo aldigini bilmiyorduk ki sen de pek ugramadin mesajdan da konusmadik hic kilo olaylarini ama zaten yeni açtık 2 hafta falan anca oluyor kuzum
Hosbulduk csniiiimmCanım hoş geldinnnn. Üzülme bal ben de 7 kilo almışımveririz beraber hiç sıkıntı yokkk. Önünde koskoca 1.5 ay varr
Ben biraktigin gibi 65 kiloyumSagol kuzuum sen napiyosn sizin kilolar ne alemde ❤ valla baslsam iyi olcak aslinda
Ben daha mezun olduktn sonraki hafta 2 kilo almistmKilo aldigini bilmiyorduk ki sen de pek ugramadin mesajdan da konusmadik hic kilo olaylarini ama zaten yeni açtık 2 hafta falan anca oluyor kuzum
Evet dönup dönüp okudum tugbanin kapatma kararindan sonra kimse niye neden yazmadi baska takim baktilar takimini bulam gelip cemkirip gittti
Hep auni hepBen biraktigin gibi 65 kiloyum
Guzel özetlemisim diyi kisa özkahkaha attim buna
62 ye kkadar yolu varHep auni hepbi aralar 67 de iyiyim diyodun 65 e indin bakam daha inck o kilo galiba
Guzel özetlemisim diyi kisa öz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?