Yürüyüş ve zumba ile destekleyim diyorum .ilk günler gayet iyi canmara verince zatn hamlık oluyor birden yüklenme zaten bunlar şimdilik yeterde artar kuzum önemli olan cardio ya yani yağ yakma sporlarına ağırlık vermen zaten koşu,yürüyüş,boks,yüzme,bisiklet,dans,zıplama,lisle vs. Gibi en azından 40 dk hergün birini yapabilirsen yağ yakımı olur yoksa sadece bölgesel ile alttaki kaslar ne kadar gelişirse gelişsin üsteki yağ erimeden kaslar görünür hale gelmiyor ve üstte fazla yağ var iken alttaki kası şişirmek yağı daha da öne itiyor ve göbeği daha da şiş ve belirgi yapıyor canm ondan mekik şu aşamada olumlumu olmusuzmu geldiğini istersen bir süre gözlemle canm mesela ben bundan dolayı 10kilo attıktan sonra plates e başladım gene de sen bilirsin tabi başlangıçtan itibaren sıkılaştîricı sporlar yapmak istersen de yapılabilir tabi ki ama yanına mutlaka yağ yakîcı spor ekle ki yağ atabilesin, istedigin sonuca gidebilesin
Squat i yaparken sayamadım doğru düzgünBemde mekikde degil squat da zorlandim
Kuzum nasılsın❤kizlaaarrrr❤❤❤❤
Ben 50 yi zor tamamladimYürüyüş ve zumba ile destekleyim diyorum .
Diyet listemede dönüş yapacam et kıyma balık atacam difrize hepsi bir arada olunca yağlar eskiye göre daha hızlı erir.
Zaten fazla zaman ayıramam artık spora günde 3 saat ders çalışmam gerek
Squat i yaparken sayamadım doğru düzgün
Kuzum nasılsın
Darisi diger kilocuklaraGünaydın kızlarrr. Dünden bugüne 1 kilocuk ödemi geride bırakmış bulunuyorumdarısı kalan ödem ve yağlarımın başına
Aynen canm hepsi bir arada olunca yağlar güzel yanıyor kesinlikle yürüyüş daha kolay kilo verdiriyor ve zumba bence zaten en iyi kilo verdiriciYürüyüş ve zumba ile destekleyim diyorum .
Diyet listemede dönüş yapacam et kıyma balık atacam difrize hepsi bir arada olunca yağlar eskiye göre daha hızlı erir.
Zaten fazla zaman ayıramam artık spora günde 3 saat ders çalışmam gerek
Squat i yaparken sayamadım doğru düzgün
Kuzum nasılsın
Günaydın kızlarrr. Dünden bugüne 1 kilocuk ödemi geride bırakmış bulunuyorumdarısı kalan ödem ve yağlarımın başına
Benim ev koşturmam daha bitmedi ama çamaşır makinesini bekliyorum. Şimdi gidip 2.gün sporunu yapayım bari. Sonra çocuk yatırmacaNerde bu devlet nerde bu millet pazar gezmeleri bitmedi mi daha
Ne gezmesi bütün gün mutfaktaydim dolma yaptım eşime ölçüyü kaçırdımNerde bu devlet nerde bu millet pazar gezmeleri bitmedi mi daha
Geçmiş olsun canmKızlar migrenim tuttu ilaç aldım ama geçmiyor zorda olsa zıpladım ve 2. Günün ödevini yaptım duşa girip uyucam sabah erken kalkmam gerek
Menü spor hepsi kusursuz yine harikasın canım ❤Kahvaltıdan önce
Kuşburnu
Kahvaltı
Az yağda 2 kırılmış yumurta
1.5 tam buğday
3 zeytin
Ara
1 kupa sütlü çözünür kahve
Öğlen
Yok ( kahvaltıyı biraz geç yaptım, öğlen de canım bir şey istemedi)
Ara
1 küçük muzcuk
Akşam
1 kase ezogelin
1 kase havuç, turp salatası bol ekşili az zeytinyağlı
Ara
Yeşil çay içmeyi düşünüyorm daha içmedim
Spor
18000 adım orta hız tempolu yürüyüş
20sn plank
55 squat
75 mekik
Geçmiş olsunnnKızlar migrenim tuttu ilaç aldım ama geçmiyor zorda olsa zıpladım ve 2. Günün ödevini yaptım duşa girip uyucam sabah erken kalkmam gerek
Teşekkür ederimmmMenü spor hepsi kusursuz yine harikasın canım ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?