♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Yürüyüş ve zumba ile destekleyim diyorum .
Diyet listemede dönüş yapacam et kıyma balık atacam difrize hepsi bir arada olunca yağlar eskiye göre daha hızlı erir.
Zaten fazla zaman ayıramam artık spora günde 3 saat ders çalışmam gerek
Bemde mekikde degil squat da zorlandim
Squat i yaparken sayamadım doğru düzgün
❤kizlaaarrrr❤❤❤❤
Kuzum nasılsın

Ben 50 yi zor tamamladim sonlara dogru bacaklarim bayağı yandi

Aynen canm hepsi bir arada olunca yağlar güzel yanıyor kesinlikle yürüyüş daha kolay kilo verdiriyor ve zumba bence zaten en iyi kilo verdirici ben doğum sonrası 76larda filan iken ilk kiloları onla vermiştim çok hızlı atmıştı hoca eşliğinde 1saat zjmba yapıyorduk 1saatte muhteşem kalori yakiyor 700-800 kalori civarı yakıyor en yüksek kalori harcıyan spor diye bir ara zumba reklamlari çok yapılırdı hemde her yeri ayni anda çalstryor 30dakika ile filan başlaya bilirsin yağ yakımı icin nabzi yuksek sporlar 40dakika filan yapilmasi lazm ilk 20dakika yağ yakimı olmuyor çünki 20dakikadan sonrasında devam edelirse vucut uağ yakimina gecmeye basliyor ondan cardiolar da süre önemli en azından 40dakika olmasi lazm yada ilk baslangiclar icin 30dakikaya filan zorlamak lazm

Kahvaltıdan önce
Kuşburnu

Kahvaltı
Az yağda 2 kırılmış yumurta
1.5 tam buğday
3 zeytin

Ara
1 kupa sütlü çözünür kahve

Öğlen
Yok ( kahvaltıyı biraz geç yaptım, öğlen de canım bir şey istemedi )

Ara
1 küçük muzcuk

Akşam
1 kase ezogelin
1 kase havuç, turp salatası bol ekşili az zeytinyağlı

Ara
Yeşil çay içmeyi düşünüyorm daha içmedim

Spor
18000 adım orta hız tempolu yürüyüş
20sn plank
55 squat
75 mekik

Kızlar migrenim tuttu ilaç aldım ama geçmiyor zorda olsa zıpladım ve 2. Günün ödevini yaptım duşa girip uyucam sabah erken kalkmam gerek
Geçmiş olsun canm
Menü spor hepsi kusursuz yine harikasın canım ❤

Kahvaltı= sucuklu,sosisli,salamlı,kaşarlı omlet,
, domates, duble çay, 1çaykaşığı kadar bal

Ara= 1kupa sütlü çözünblr kahve, 2ceviz

Ara= 1muz

Akşam= ızgara balık, mevsim salata
1tatlı kaşğ tahin ve Türk kahvesi

Spor yok mola günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…