♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Seni 55 te hayal edemiuorum
Hayal etme zaten napıcak anoraksiyamı olsun
htc71 çok sağlıklı besleniyor yağlanmıyor ki ve kiloyu verirkende yağdan veriyor canm ondan 62kilo da zaten 100grm bile yağ fazlası yoktu kızın o halde 7 kiloyu kemiklerden mi versin

Bn onu kaptanken cok zorluyodm biraz daha ver diye ama basaramadiydim

Yok kiz gördümmm sisko halinide gördm su an bnden de zayif duruyo
Evet canm maşallah genetiği iyi şanslı kız Allah kahretsin boy olunca öyle oluyor nolurdu 5-6 cm daha uzun olaydık şimdi bende kilo vermek zorunda kalmazdim ideal kilomda olurum

Evet canm maşallah genetiği iyi şanslı kız Allah kahretsin boy olunca öyle oluyor nolurdu 5-6 cm daha uzun olaydık şimdi bende kilo vermek zorunda kalmazdim ideal kilomda olurum
Beni 3 cm kurtarirdi aslinda 1.61 e 57 kilo gayet iyi olurdu hayaller hayatlar iste kisa ve siskoyuz sisko ve kisayiz kisayiz kisa kis sisko sisk sis sisssss

Beni 3 cm kurtarirdi aslinda 1.61 e 57 kilo gayet iyi olurdu hayaller hayatlar iste kisa ve siskoyuz sisko ve kisayiz kisayiz kisa kis sisko sisk sis sisssss
Ben 5cm isterdim ya 1.67 ye 61 olurdum şimdi yada 3cm de güzel olurmuş aslında 3cm daha olsa 1.65 e 61 oluyorum bende

Kizlar ilk menümü yazıyorum haydi bakalım

Kahvaltıdan önce
Kuşburnu

Kahvaltı
1 küçük muzcuk

Ara
Filtre kahve

Öğlen
Az yağda 1 kırılmış yumurta
1 dilim kaşar
1 dilim tam buğday
2 zeytin

Ara
1 küçük kırmızı elma

Akşam
1 tabak az kaşarlı ıspanaklı mantar
3 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim tam buğday

Artı olarak öğlen kızıma makarna haşlarken 1 tane tadına baktım
Akşam da eşimle anneme hazırlarken 1 tanecik daha makarna yedim sossuz düdük makarna

Spor
50 squat
30 mekik
20sn plank
1 saat aralıksız tempolu yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…