Herkesin gormedigi yerler de varOyle yapayim ya yavastn baslarim.zaten xok hareket ediyorm oglum sagolsn aslinda cokta fazlaligim yok gibi gobegimle yanlar var foto atardm da bursa herkes goruyo
Seni 55 te hayal edemiuorum62 ye kkadar yolu varen zayif halim 62 36 38 bedendim sim di de 62 ye inmeyi planliyorum kuzu
Hayal etme zaten napıcak anoraksiyamı olsunSeni 55 te hayal edemiuorum
Bn onu kaptanken cok zorluyodm biraz daha ver diye ama basaramadiydimHayal etme zaten napıcak anoraksiyamı olsun
htc71 çok sağlıklı besleniyor yağlanmıyor ki ve kiloyu verirkende yağdan veriyor canm ondan 62kilo da zaten 100grm bile yağ fazlası yoktu kızın o halde 7 kiloyu kemiklerden mi versin
Sen onun fotosunu görmemissin ozmanBn onu kaptanken cok zorluyodm biraz daha ver diye ama basaramadiydim
Yok kiz gördümmm sisko halinide gördmSen onun fotosunu görmemissin ozman
Onun 62si bizim 52den daha zayıf çünkü
Karnı beli manken gibi fazlası yok ki
Evet canm maşallah genetiği iyi şanslı kız Allah kahretsin boy olunca öyle oluyorYok kiz gördümmm sisko halinide gördmsu an bnden de zayif duruyo
Beni 3 cm kurtarirdi aslindaEvet canm maşallah genetiği iyi şanslı kız Allah kahretsin boy olunca öyle oluyornolurdu 5-6 cm daha uzun olaydık şimdi bende kilo vermek zorunda kalmazdim ideal kilomda olurum
Simdi yoldayiz canim yarin evime donmus olacagim ayagimin tozuylada hemen diyete basliyorumBizim tubi hala dönmedi mi özlenildin tubi nerdesin tubi
İyi yolculuklar tubim. Şimdiden hoşgeldin.Simdi yoldayiz canim yarin evime donmus olacagim ayagimin tozuylada hemen diyete basliyorumhepiniz cok ozlendiniz ❤
Ben 5cm isterdim ya 1.67 ye 61 olurdum şimdi yada 3cm de güzel olurmuş aslında 3cm daha olsa 1.65 e 61 oluyorum bendeBeni 3 cm kurtarirdi aslinda1.61 e 57 kilo gayet iyi olurdu hayaller hayatlar iste kisa ve siskoyuz sisko ve kisayiz kisayiz kisa kis sisko sisk sis sisssss
Ay ben öleyim. 45 kilo olmam lazımEvet canm maşallah genetiği iyi şanslı kız Allah kahretsin boy olunca öyle oluyornolurdu 5-6 cm daha uzun olaydık şimdi bende kilo vermek zorunda kalmazdim ideal kilomda olurum
Denizde kum bende izinO tatile gitmemis miydi ya bi daha mi gitti
Haftaya girerim bnde listeye ya isleyis nasil takimla ayni mi
Olmadı olmasın zaten en iyisi oldu kuzumUmrumda oldumu sence
Valla bende otobuste koptumkahkaha attim buna
Kiz sen simdi öle dedigime bakmaOlmadı olmasın zaten en iyisi oldu kuzum
Buharlaşa biliyomusun görmüş oluruz55 de yok olurum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?