♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Bugün müziksiz zumba yaptım
O kadar zaman veremem spora kursa yazilmamdan bahsediyor eşim öyle birşey olursa sadece diyet yapabilcem .
Sabah aç karnına yağ yakma videosu var yarın atayım sana ona bir bakar mısın kısa bir video uzunsüre yağ yakımı oluyormuş aç yapılınca

Bakarım tabiki canm ama en azından 30dakika ayırsan iyi olur 30dakikalık fırsat yaratabilirsin aslında yoksa vucut çalsmadan sağlık açısından da iyi diil çünki der oturarak gececwk işyerinde de oturarak geçiyor vücudun çok hareketsiz kalıyor ondan hareketli ve 1-2 saatlik spor en çok sana lazm ama en azından 30dklık hareketli bir şey yapmalısin yoksa dedigim gibi 10-20dk sadece vucudu spor için ısıtmış olursun 20dk dan önce yağ yakımına geçemez

çok doğru diyorsun ama bu sınava bir sürü msraf yapacam kursa gidersem 2 bin dosya 2 bin ankara gidiş geliş konaklama masrafı dersken 6bine yakın olcak her boşlukta ders çalışmam gerekiyor ki kazanayım çokta zor bir sınav dosya yaktım pınarla elif biliyor. ama haftada 3 gün 45 dk üstü yürüyüşe çıkmaya çalşırım hareket olur .
tek karım uykuyu çok sevmiyorum .
atayım ınsta dan sana

ben artı gördüm 2 ağrı kesici içtim ödem yaptı sanırım ellerimde acıyor şişlikten .
sen kaç çıktın
Üzüldüm, ödem gider geçersin eksiyee
Ben de dünle aynı çıktım o kadar da yürümüştüm ödem gider diyordum en azından. Ama sanırım çorba salata vs tuzu fazla kaçırmış olabilirm

Yürüyüş yapabilirsen oda olur canm zaten yürüyüş vucuttan yağı atmayı sağlayan en güzel sporların başlarında kuzum ozman yürüyüş yap ve tabi ki sınav ayır diğer vakti emeklerinin karşılığını alırsın inslh bukez çok başarılı geçer sınavın

İyiyim kuzuuum sen nasilsin konusamiyorz bayadir nsil gidiuo

iyi gidiyor hesabı kapatmıştım canım yeni açtım sayılır .
sen ne yaptın eşinin dönemsine az kalmış
İyi yapmissin acmakla valla insan sıkilıuo burasi olmayinca evet az kaldi sukur iyi bnde bsrtu 3 dis birdn ciksrtiyo gece gundz uyku yok babam hastanedeydi yeni cikti cok yorgunum bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…