- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
Bugün müziksiz zumba yaptımAynen canm hepsi bir arada olunca yağlar güzel yanıyor kesinlikle yürüyüş daha kolay kilo verdiriyor ve zumba bence zaten en iyi kilo verdiriciben doğum sonrası 76larda filan iken ilk kiloları onla vermiştim çok hızlı atmıştı hoca eşliğinde 1saat zjmba yapıyorduk 1saatte muhteşem kalori yakiyor 700-800 kalori civarı yakıyor en yüksek kalori harcıyan spor diye bir ara zumba reklamlari çok yapılırdı hemde her yeri ayni anda çalstryor 30dakika ile filan başlaya bilirsin yağ yakımı icin nabzi yuksek sporlar 40dakika filan yapilmasi lazm ilk 20dakika yağ yakimı olmuyor çünki 20dakikadan sonrasında devam edelirse vucut uağ yakimina gecmeye basliyor ondan cardiolar da süre önemli en azından 40dakika olmasi lazm yada ilk baslangiclar icin 30dakikaya filan zorlamak lazm
Bakarım tabiki canm ama en azından 30dakika ayırsan iyi olur 30dakikalık fırsat yaratabilirsin aslında yoksa vucut çalsmadan sağlık açısından da iyi diil çünki der oturarak gececwk işyerinde de oturarak geçiyor vücudun çok hareketsiz kalıyor ondan hareketli ve 1-2 saatlik spor en çok sana lazm ama en azından 30dklık hareketli bir şey yapmalısin yoksa dedigim gibi 10-20dk sadece vucudu spor için ısıtmış olursun 20dk dan önce yağ yakımına geçemezBugün müziksiz zumba yaptım
O kadar zaman veremem sporakursa yazilmamdan bahsediyor eşim öyle birşey olursa sadece diyet yapabilcem .
Sabah aç karnına yağ yakma videosu var yarın atayım sana ona bir bakar mısın kısa bir video uzunsüre yağ yakımı oluyormuş aç yapılınca
çok doğru diyorsun ama bu sınava bir sürü msraf yapacam kursa gidersem 2 bin dosya 2 bin ankara gidiş geliş konaklama masrafı dersken 6bine yakın olcak her boşlukta ders çalışmam gerekiyor ki kazanayım çokta zor bir sınav dosya yaktım pınarla elif biliyor. ama haftada 3 gün 45 dk üstü yürüyüşe çıkmaya çalşırım hareket olur .Bakarım tabiki canm ama en azından 30dakika ayırsan iyi olur 30dakikalık fırsat yaratabilirsin aslında yoksa vucut çalsmadan sağlık açısından da iyi diil çünki der oturarak gececwk işyerinde de oturarak geçiyor vücudun çok hareketsiz kalıyor ondan hareketli ve 1-2 saatlik spor en çok sana lazm ama en azından 30dklık hareketli bir şey yapmalısin yoksa dedigim gibi 10-20dk sadece vucudu spor için ısıtmış olursun 20dk dan önce yağ yakımına geçemez
ben artı gördümGünaydınlarrrrrrherkesin keyfi, sağlığı yerindedir umarımmm. Bu sabah tartılan herkes ekşi görsün inşallahhh
Üzüldüm, ödem gider geçersin eksiyeeben artı gördüm2 ağrı kesici içtim ödem yaptı sanırım ellerimde acıyor şişlikten .
sen kaç çıktın
Ben sadece birkaç gündür burdayımselam kızlar
ben geldim bugün itibari ile diyetime başladım
ama tartılmaya cesaretim yoktu cumartesi tartılırım artık
Yürüyüş yapabilirsen oda olur canm zaten yürüyüş vucuttan yağı atmayı sağlayan en güzel sporların başlarında kuzum ozman yürüyüş yap ve tabi ki sınav ayır diğer vaktiçok doğru diyorsun ama bu sınava bir sürü msraf yapacam kursa gidersem 2 bin dosya 2 bin ankara gidiş geliş konaklama masrafı dersken 6bine yakın olcak her boşlukta ders çalışmam gerekiyor ki kazanayım çokta zor bir sınav dosya yaktım pınarla elif biliyor. ama haftada 3 gün 45 dk üstü yürüyüşe çıkmaya çalşırım hareket olur .
tek karım uykuyu çok sevmiyorum .
atayım ınsta dan sana
İyiyim kuzuuum sen nasilsin konusamiyorz bayadir nsil gidiuoYürüyüş ve zumba ile destekleyim diyorum .
Diyet listemede dönüş yapacam et kıyma balık atacam difrize hepsi bir arada olunca yağlar eskiye göre daha hızlı erir.
Zaten fazla zaman ayıramam artık spora günde 3 saat ders çalışmam gerek
Squat i yaparken sayamadım doğru düzgün
Kuzum nasılsın
saol kuzumBen sadece birkaç gündür burdayımama olsun yine de hoş geldin diyim c.tesiye kadar bollll eksiler
iyi gidiyor hesabı kapatmıştım canım yeni açtım sayılır .İyiyim kuzuuum sen nasilsin konusamiyorz bayadir nsil gidiuo
Evetttsaol kuzum
sende yine sahalara eski performansınla dönüş yapmışın
Canım eşin gelmeden çookk önce verirsin sen kilonuuSabah tartildim 56.4 ciktim
İyi yapmissin acmakla valla insan sıkilıuo burasi olmayincaiyi gidiyor hesabı kapatmıştım canım yeni açtım sayılır .
sen ne yaptın eşinin dönemsine az kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?