niye taaaa kaçta uyudunuz acabaSabah 8 de uyandimGece hemde tee kacta uyuduk demi
Onu da kedin yer artik senin yerine kuzumBenim kadar kimse sapıtmamıştır. Yetmediğim tek fare kaldı.
Ah ah başım dertte zaten onunla hiçbir şey beğenmiyor. Sığır etli hiçbir mamayı yeniyor. Ördek yemeye bayılıyor. Ömrümü yedi vallaOnu da kedin yer artik senin yerine kuzum
Azicik işimiz vardi daniye taaaa kaçta uyudunuz acaba
yok canım mavi95 le özelden konustuk o çağırdı beni sizin takımasen daha önce bizim takımda bulunmuş muydun acaba?
gizli takip etmenden bahsetmiyorum ama
Hallettik sayilirIyi hallettiniz mi bari
Agzinin tadını biliyor tabiAh ah başım dertte zaten onunla hiçbir şey beğenmiyor. Sığır etli hiçbir mamayı yeniyor. Ördek yemeye bayılıyor. Ömrümü yedi valla
Onuda bırak kedin yesinBenim kadar kimse sapıtmamıştır. Yetmediğim tek fare kaldı.
Beni gececi tayfaya yazın artık
Eksik kalmıyım dedim bende yaptm ama gene eksik kaldımCanm profil yazını tamamen sil yazısız kaydet bir bakalım nesin o şekilde görünüyor ondan hepimiz sildik bugün yazıları
Napalim çalış seninde olurEksik kalmıyım dedim bende yaptm ama gene eksik kaldım
Canım benim takımın kapanmasına çok uzuldumM MissHayaLet canım burdayız artık
yarışmada felan değiliz artık
seni de bekleriz
kız bu arada şaka maka ayrıldığın kilondamısın hala ?
hem şaşırdım hem muhteşem buldum iki ifadiyi birden yapamadımCanım benim takımın kapanmasına çok uzuldumen fazla sisligim ile 55 oluyorum oda hamur işi yediğim zaman bu ara biraz abarttım ama 55e bile çıkmadım açken 54 53,9 falan cikiyorum
Kilo almıyorum ama bu ara sporu saldım çayıra mevlam kayirahem şaşırdım hem muhteşem buldum iki ifadiyi birden yapamadım
çok çok iyi canım ne güzel kilo derdin kalmadı artık
dimi yaa valla hiç dikkat edemiyorum ipin ucu bi kaçtı yakalayabilene aşk olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?