İnsallah kuzum aksam pili tsktim tartildm 59 dedi aglicaktmCanım eşin gelmeden çookk önce verirsin sen kilonuu
Yeni yilda yeni ve incecik bi bedenle insallahEvetttkalıcı olmaya geldimmm. Yeni yıldan çok umutluyumm❤❤❤
Demek uzun zamandır beni kullanmıyordun, senş korkutayım da gör, demişİnsallah kuzum aksam pili tsktim tartildm 59 dedi aglicaktmfazla geldi galiba bi anda sifir pil tarti coştu
İnşallahhhYeni yilda yeni ve incecik bi bedenle insallahburasinin motivasyonu olmadan yapamiyorz nedense sen takimdn neden ayrilmistin kuzu
Korkuttu ve üzdüDemek uzun zamandır beni kullanmıyordun, senş korkutayım da gör, demiş
Bnmde oyle ya insan psikolojik olarak yiyemiyo burasi takima gore dshs free gibi ama bakalm yine de etkisi olur bnceİnşallahhhevett kesinlikle yapamıyorumm. Burası bana kendimi hem çok iyi hissettiriyor, hem de size karşı sorumlu hissediyorum,tüm gün yediğim her şeyi etkiliyor bence. ayrılma sebebim de bayramdan sonra bi türlü eski düzenime dönememiştim canım. Öz eleştiri yapayım, bi şeyde ne kadar iyi ilerlesem de en ufak bi aradan sonra tekrar adapte olamıyorum. Üstüne bir de akıl sağlığımı korumakta zorlandığım bi apartmanda oturuyorum. izne ayrılırken da taşınmayı planlıyordum. Şu an hala aynı yerdeyim ama hem takmamayı öğrendim, hem de her şey daha huzurlu.
Olur tabi etkisiiBnmde oyle ya insan psikolojik olarak yiyemiyo burasi takima gore dshs free gibi ama bakalm yine de etkisi olur bncekomsular cok onemli cidddn dshs bugun ablamin apartmanda kavga cikmis kadin evi satip gidicekms nerdeyse bide kendi evi
Ah caaanim mustakil evv kapi oni senin bahcesi senin evin icinde istedigin gibi hareket et camdan ballkndan hali kilim silkele misOlur tabi etkisii
Benim çocukluğum müstakil evde geçti, o zaman çok isterdim apartman dairesinde oturalım, ne güzel diye düşünürdüm. Şimdi görüyorum da çok zor gerçekten iyi insanlarla karşılaşmak. Müstakilin gözünü seveyim
ya bende göremiyorumkızlar gözümüz aydın özel mesaj kısımımız cortlamış
kaptin yazmış bişey ama göremiyorum
buradan devam edelim artık orasını biraz fazla kullandık sanki
biz tecrübeliyiz başka bi özel mesajı daha cortlatmıştık hala 1 mesaj bildirimi var ve ben göremiyorumya bende göremiyorumbende sıkıntı var sanmıştım
nasılsın nasıl geçti tatil
geçmiş olsun babanın neyi vard . bartu daa zorlar şimdi seni dha çok yoruyordur şimdi . ateşi çıkıyo muİyi yapmissin acmakla valla insan sıkilıuo burasi olmayincaevet az kaldi sukur iyi bnde bsrtu 3 dis birdn ciksrtiyo gece gundz uyku yok babam hastanedeydi yeni cikti cok yorgunum bu ara
Ahaahaa çikolata yiyip kilo vermezsin diyince aklıma biri geldi
Zature olmusbkuzum sgolasingeçmiş olsun babanın neyi vard . bartu daa zorlar şimdi seni dha çok yoruyordur şimdi . ateşi çıkıyo mu
ya burası olmayınca daha çok zaman kalıyor bana kapatınca fark ettim . ama sizleri özledim herkesin ınstası yok bende .
Bol koşturmacalı günün kalori yakımı da bol olurmuşKızlar pzts koşuşturması devam grup ile 1saat platesimizi yaptık üstüne yürüyüş de yapıldı şimdi eve girdim duş aldm ve hızlıca size bakym dedim ve Miranın çıkışına 30-40dk kalmış hemen yemeğini yetiştirip tekarar okula gidicm mirayı alıp herzamanki gibi parka geçeriz arkadslaryla okul çıkışı parkta buluşuyorlarordan da tekarar eve çocuğu yedir içir hazıran tekrar geri çık dansa yetiş artk dans dönüşü gece 23:30 filan civarı olur ozman tekrar girer menümüde yazarım öpüldünüz
Yoruldum inan kiKızlar pzts koşuşturması devam grup ile 1saat platesimizi yaptık üstüne yürüyüş de yapıldı şimdi eve girdim duş aldm ve hızlıca size bakym dedim ve Miranın çıkışına 30-40dk kalmış hemen yemeğini yetiştirip tekarar okula gidicm mirayı alıp herzamanki gibi parka geçeriz arkadslaryla okul çıkışı parkta buluşuyorlarordan da tekarar eve çocuğu yedir içir hazıran tekrar geri çık dansa yetiş artk dans dönüşü gece 23:30 filan civarı olur ozman tekrar girer menümüde yazarım öpüldünüz
Canım geçmiş olsunnZature olmusbkuzum sgolasinbnk her turlu zamanim yok nasilsa burda iyiym
Sagol kuzum vslla gayet iyiydi biraz sirtim agriyo diyodu hastsneye gittik 5 gun yatis verdi doktor bugun cikti dahaCanım geçmiş olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?