- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 30
Karnabahari firinda yapsaydin bari canim tadi olurdu birazKızlar an itibariyle eşime kızartma yapıyorum. Kendime karnabahar haşlıyorum.kızartma tabağına baktıkça dolabımdaki 36 beden kotlarımı, s beden kazaklarımı düşünüyorum. bitti mii bitmedi şubatta çookkk yakın aakadaşımın nişanı var, kendimi orda hayal ediyorum.
Sagol kuzuuum gecti sukurucukgenclik geçmiş olsun canm kolay gelsin
kaptinn geçmiş olsun
magickk canm nasl oldun ? Neler yapyrsn?
tugbaFB hoşgeldin canm
Iyiyim tatlım çok sağol sen napiyosun spora gittinmi bugün regl bittiğine göre tartida fark varmı ben artıdayımucukgenclik geçmiş olsun canm kolay gelsin
kaptinn geçmiş olsun
tugbaFB hoşgeldin canm
Yaa ben çok severim haşlama. Bol ekşili amaKarnabahari firinda yapsaydin bari canim tadi olurdu biraz
Kimisi kimyasal karışmış diyo, kimisi ıspanak değil ona benzeyen başka bi sebze diyo. Ne çıkcak bakalım. İyi yapmılsın ama temkinli olmak lazımKızlar pazardan 1.5 kilo ıspanak almıştım hepsini attım çoğu kişi zehirlenmiş korktum bende zaten zorla yerim hiç sevmem
Sağol canım. Teşekkür ederim.ucukgenclik geçmiş olsun canm kolay gelsin
kaptinn geçmiş olsun
tugbaFB hoşgeldin canm
Kuzum sen ne sınavı için hazırlanıyorsun ben orayı kaçırmışım herhalde ya da işte okurken dikkatli anlamamışım.çok doğru diyorsun ama bu sınava bir sürü msraf yapacam kursa gidersem 2 bin dosya 2 bin ankara gidiş geliş konaklama masrafı dersken 6bine yakın olcak her boşlukta ders çalışmam gerekiyor ki kazanayım çokta zor bir sınav dosya yaktım pınarla elif biliyor. ama haftada 3 gün 45 dk üstü yürüyüşe çıkmaya çalşırım hareket olur .
tek karım uykuyu çok sevmiyorum .
atayım ınsta dan sana
Yapilan analizde yabani ot karışmış ya gerçekten ispanaga çok dikkat etmek lazım içinden farklı otlar cikiyo hep temizlerim ama gözden kaçabilir tabi ama ıspanak ısıtmaya bile gelmiyomus zehirleyebiliyormuşKimisi kimyasal karışmış diyo, kimisi ıspanak değil ona benzeyen başka bi sebze diyo. Ne çıkcak bakalım. İyi yapmılsın ama temkinli olmak lazım
Cezerye geçen gün de söylemiştin canım çekiyor diye. Ye canım bi parçaa. Menünü beğendimBugünkü menüm
Kahvaltı 12.00 : peynir, dört yeşil zeytin, domates, salatalık, biber, iki dilim ekmek, çay
Öğle : yok
Akşam 17.20 : yayla çorbası, bir kaşık makarna, üç kaşık yoğurt
Arada iki fincan türk kahvesi, iki kupa nescafe, çay, aç değilim ama en faydalı ya meyve tabağı ya da cezerye mi yesem diyorum.
Onu yemeden aklımdan çıkmıycak sanırım. Fakat hala kendimi tutuyorum. Menü için teşekkür ederim. Fakat bugün mutfak yüzünden hiç spor yapamadım o biraz canımı sıkıyor.Cezerye geçen gün de söylemiştin canım çekiyor diye. Ye canım bi parçaa. Menünü beğendim
Evet ya haberlerde fln var surekli. Dikkat etmek lazim canim bi sure yemesek bisey olmaz bnceKızlar pazardan 1.5 kilo ıspanak almıştım hepsini attım çoğu kişi zehirlenmiş korktum bende zaten zorla yerim hiç sevmem
Olsunn dinlenmiş olursun bugün de. Bütün gün ayaktasındır zateb. Yorgunluk üstüne spor zorOnu yemeden aklımdan çıkmıycak sanırım. Fakat hala kendimi tutuyorum. Menü için teşekkür ederim. Fakat bugün mutfak yüzünden hiç spor yapamadım o biraz canımı sıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?