♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Kızlar an itibariyle eşime kızartma yapıyorum. Kendime karnabahar haşlıyorum. kızartma tabağına baktıkça dolabımdaki 36 beden kotlarımı, s beden kazaklarımı düşünüyorum. bitti mii bitmedi şubatta çookkk yakın aakadaşımın nişanı var, kendimi orda hayal ediyorum.

Karnabahari firinda yapsaydin bari canim tadi olurdu biraz

Kızlar pazardan 1.5 kilo ıspanak almıştım hepsini attım çoğu kişi zehirlenmiş korktum bende zaten zorla yerim hiç sevmem
Kimisi kimyasal karışmış diyo, kimisi ıspanak değil ona benzeyen başka bi sebze diyo. Ne çıkcak bakalım. İyi yapmılsın ama temkinli olmak lazım

Kuzum sen ne sınavı için hazırlanıyorsun ben orayı kaçırmışım herhalde ya da işte okurken dikkatli anlamamışım.

Kimisi kimyasal karışmış diyo, kimisi ıspanak değil ona benzeyen başka bi sebze diyo. Ne çıkcak bakalım. İyi yapmılsın ama temkinli olmak lazım
Yapilan analizde yabani ot karışmış ya gerçekten ispanaga çok dikkat etmek lazım içinden farklı otlar cikiyo hep temizlerim ama gözden kaçabilir tabi ama ıspanak ısıtmaya bile gelmiyomus zehirleyebiliyormuş

Bugünkü menüm
Kahvaltı 12.00 : peynir, dört yeşil zeytin, domates, salatalık, biber, iki dilim ekmek, çay
Öğle : yok
Akşam 17.20 : yayla çorbası, bir kaşık makarna, üç kaşık yoğurt
Arada iki fincan türk kahvesi, iki kupa nescafe, çay, aç değilim ama en faydalı ya meyve tabağı ya da cezerye mi yesem diyorum.

Cezerye geçen gün de söylemiştin canım çekiyor diye. Ye canım bi parçaa. Menünü beğendim

Cezerye geçen gün de söylemiştin canım çekiyor diye. Ye canım bi parçaa. Menünü beğendim
Onu yemeden aklımdan çıkmıycak sanırım. Fakat hala kendimi tutuyorum. Menü için teşekkür ederim. Fakat bugün mutfak yüzünden hiç spor yapamadım o biraz canımı sıkıyor.

Kahvaltıdan önce
Kuşburnu

Kahvaltı
Az yağda 2 kırılmış yumurta
1.5 dilim tam buğday
2 zeytin

Ara
1 kupa sütlü çözünür kahve

Öğlen
1 büyük kase havuç, turp salatası, az zeytinyağı bol limonlu

Ara
1 mandalina

Akşam
1 büyük kase haşlama karnabahar, az zeytinyağı bol limonlu

Ara
Henüz yapmadım ama yeşik çay içmeyi planlıyorum, çok acıkırsam 1 tane yaprak galeta yiyebilirim

Spor
60 squat
30sn plank
120 mekik
1000 ipsiz zıplama, yürüyüşe çıkamadım kizlar. Buraya ilk yazdığımda da söylemiştim hala hastayım, tam iyi gibiyim diyorum, kulak ve boğaz ağrısı başlıyor. Hava da çok esiyor terleyip rüzgar yemek istemedim

Onu yemeden aklımdan çıkmıycak sanırım. Fakat hala kendimi tutuyorum. Menü için teşekkür ederim. Fakat bugün mutfak yüzünden hiç spor yapamadım o biraz canımı sıkıyor.
Olsunn dinlenmiş olursun bugün de. Bütün gün ayaktasındır zateb. Yorgunluk üstüne spor zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…