- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Evet canım yaa bir yandan da dis cikariyorgeçmiş olsun o da tehlikeli
cumartesi bende alacaktım iyi ki almamışım mersindeyim ama olsun korkarım birşey olursa diye yabancı ot girmiş içine diyorlar ma bence ilaçlamalar ile ilgisi var . yabancı ot olsa kimse fark etmez miydi sanki
smmm ruhsatı almaya çalışıyorum canım . senin yüksek ne oldu
korunmadığım için ilaç vermemişti .
hiç denemedim kremle ovayım biraz
ağrısı varsa napsın kıyamam onlar hasta olmasın
Sağol canım aynen ya onlar hasta olunca daha zor geçiyor.Canım geçmil olsun size. Ah çocuklar hasta olmasa. İyileşsin biran önce
Günaydın canım inşallahGünaydın herkesee. Bugün herkesin rahatsızlığı geçer umarımmm.
Evet ya korktuk iyice bir süre uzak durmakta fayda varIyi yapmisin canim istanbul tehlikede, is yerinden bi arkadas az biraz corbaya katmis hastanelik olmamis ama cok kotu olmus, kizin kresinde de bu ay ki ispanak yemekleri kaldirildi
Istanbulda olsa bile herkes korktu annemde almam bende diyo zaten istanbulda birşey yetişmiyor ki ankaradan gelmiş o da bence heryere dağılmıştır temkinli olmak lazım ben yabani otlara çok dikkat ediyorum ama bu ot ispanaga çok benziyormuşgeçmiş olsun o da tehlikeli
cumartesi bende alacaktım iyi ki almamışım mersindeyim ama olsun korkarım birşey olursa diye yabancı ot girmiş içine diyorlar ma bence ilaçlamalar ile ilgisi var . yabancı ot olsa kimse fark etmez miydi sanki
adamotu karışmış diyorlar şeytan elması diyende var çıkar kokusu ortaya yakındaIstanbulda olsa bile herkes korktu annemde almam bende diyo zaten istanbulda birşey yetişmiyor ki ankaradan gelmiş o da bence heryere dağılmıştır temkinli olmak lazım ben yabani otlara çok dikkat ediyorum ama bu ot ispanaga çok benziyormuş
afiyet olsun canım sessizlik iyidirGünaydın kızlar kahvaltı yapıyorum bende çocuğu okula gönderdim kız da uyuyor çayımı içiyorum rahat rahatsessizliği çok seviyorum tv acarım şimdi biraz ona bakarım
izmirdekilerde de problem varmıdır acaba canm ya sorun sadece istanbuldamıIyi yapmisin canim istanbul tehlikede, is yerinden bi arkadas az biraz corbaya katmis hastanelik olmamis ama cok kotu olmus, kizin kresinde de bu ay ki ispanak yemekleri kaldirildi
Geçmiş olsun canmKızlar gece yağmur yağdı. Sabah bi baktık mutfakta davlumbazın bacasından su akıyor. Şu an yağmur yok ama hala akıyorkızın küvetini koydum ocağın üstüne. Dolap, davlumbaz, ocak hepsi su içinde. Bugün ne yemek yapicam bilmiyorum. Ocağı kullanamam, fırının içine kadar girmiş
Nan yağını ağrının olduğu bölgelwre sür nane yağı sürünce direk yanma hissi oluşuyor oda acıyı baatrıp acıyı hisstmemwni sağlıyor bide yağ şişeni bol bol kokla kokuyu içine çek oda beynini ve migdeni rahatlatıcak o rahatlama ilw hemen uykuya yatp uzun uyku çekersen uyandığında geçmiş olur canm benim öyle gwçiyor birde magnezyum alimina dikkat et magnezyum eksikliği migren yaparGünaydın kızlar nasılsınız.
Sabah 7de kalkıp ortalama 10 dk aç karnına nabız yükseltme yaptım duş aldım şimdi sütlü kahvemi içiyorum.
Kahvaltıya zaman yetişmiyor büroya geçince 6 7 fındık ile meyve yerim kahvaltı yerine yarında 5 te uyanmaya çalışırım ancak yetişirim diyorum.
Migren agrım geçmedi 3 4 tane hap almama rağmen doğal çözümü var mı bunun
Geçmiß olsun canm ☹Günaydın kızlar iki gün uykusuzluktan sonra akşam uyudum sayılır tabi migren tetiklemezse iyisabah kahvaltidan sonra duruma bakıp spor yapmayi planliyorum bakalım ufaklık kucağından inerse bugün
O damarları nane yağı ile ov canm çok rahatlatıcak hiç bir ilaç nane yağı kadar işe yaramıyorgeçmiş olsun o da tehlikeli
Canım daha birkaç gün önce ben de yapmıştı ıspanak. Hatta çakıl da yedi. Bize bir şey olmadı şükür ama yine de yemeyin istersenizmirdekilerde de problem varmıdır acaba canm ya sorun sadece istanbuldamıbenim dolaptada taze ıspanak var almstm ama napyim ataym mı ki?
Sizde de mi oldu sıkıntıGeçmiş olsun canmbugünlük hazır dışardan yersiniz yada fırın kullanılacak duruma gelebilirse fırınd pişen birşeyler hazırlarsın canm herkesin evine birseyler oldu nazara geldik
Yükseği bitirdim canım. İdari yargıya girip girmemek konusunda dünden beri düşünüyorum sınava kadar hazırlanabilir miyim yoksa boşu boşuna hakkımı mı yakarım onu düşünüyorum.geçmiş olsun o da tehlikeli
Bizim de apt en üst kati satıldı alanlar dairelerini komple tadilata sokucaz dedi ve çatıda problemli deyip çatıyı da söktüler onlar en ust yani 5.kat bizde 4.katız canm çatı sökülüp bir türlü bitmedi yağmurlar başladı apt nın üstü açk kaldıSizde de mi oldu sıkıntıgeçmiş olsunn. Fırına bi bakayım sileyim de kullanırım diye düşünüyorum.
Üzüldüm gerçekten. Parayı da toplamış neden insanları mağdur ediyo.Bizim de apt en üst kati satıldı alanlar dairelerini komple tadilata sokucaz dedi ve çatıda problemli deyip çatıyı da söktüler onlar en ust yani 5.kat bizde 4.katız canm çatı sökülüp bir türlü bitmedi yağmurlar başladı apt nın üstü açk kaldıalttada biz varz yağmur direk bizim kata vuruyor Allahtan ev çift balkon ve miranın odası hariç tüm odaların önü balkona denk geldigi için yagmur dan sanirim ondan etkilenilmiyor ama tek miranin odasinin onunde balkon yok yani direk duvara ve odanin tavanina yagmur vuruyor ustte koruyanda tavan yok duvar ile pencere arasında ki kenardan şakır şakır yağmur suyu sızmaya basladi tamamen üstelerin g...zekaliliğı yani özellikle dedim yağmur baslamadan bitecekse çatı sökülsün yani akıl var mantık var bide çatı aptmnın ortak kullanm alanı geçtiği için parasını bizler 5apartman ödedik yani kaç bin lira para verdik hani para ödensin ustalar hemen halletsin diyw guya adamin tanidigi usta iyiye yapacakmis vs. Deyip paralarida bizden topladi öylece söküp bıraktı gecen yagmur yağıncada esim konustu etti yok simdi gene ayni battı oda napcaz bilmiyorum bizim elimizde de diil adam lafda anlamyor valla benin eşimde sinirden uyumadı napcaz simdi döviyim bunu napayım başka çare bırakmıyo sonunda dövmek zorunda kalcam diyor
Babamın bir sözü ölen her zaman suçludur. Böylelerini öldürmek hak gerçekten. Kar kış geliyor, bunu düşünmemişler mi ucuz yaptırcaz diye sizin duvarlara zarar geldi şimdi onu karşılasınlar o odada küçük çocuk ya astım hastası olursa insanların bu bencilliklerini kabullenemiyorum. Bir de utanmadan yakında beğenmiyorsanız taşının derler evi satın derler bunlar.Bizim de apt en üst kati satıldı alanlar dairelerini komple tadilata sokucaz dedi ve çatıda problemli deyip çatıyı da söktüler onlar en ust yani 5.kat bizde 4.katız canm çatı sökülüp bir türlü bitmedi yağmurlar başladı apt nın üstü açk kaldıalttada biz varz yağmur direk bizim kata vuruyor Allahtan ev çift balkon ve miranın odası hariç tüm odaların önü balkona denk geldigi için yagmur dan sanirim ondan etkilenilmiyor ama tek miranin odasinin onunde balkon yok yani direk duvara ve odanin tavanina yagmur vuruyor ustte koruyanda tavan yok duvar ile pencere arasında ki kenardan şakır şakır yağmur suyu sızmaya basladi tamamen üstelerin g...zekaliliğı yani özellikle dedim yağmur baslamadan bitecekse çatı sökülsün yani akıl var mantık var bide çatı aptmnın ortak kullanm alanı geçtiği için parasını bizler 5apartman ödedik yani kaç bin lira para verdik hani para ödensin ustalar hemen halletsin diyw guya adamin tanidigi usta iyiye yapacakmis vs. Deyip paralarida bizden topladi öylece söküp bıraktı gecen yagmur yağıncada esim konustu etti yok simdi gene ayni battı oda napcaz bilmiyorum bizim elimizde de diil adam lafda anlamyor valla benin eşimde sinirden uyumadı napcaz simdi döviyim bunu napayım başka çare bırakmıyo sonunda dövmek zorunda kalcam diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?