♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Evet canım yaa bir yandan da dis cikariyor ikisi çok zorladı

Istanbulda olsa bile herkes korktu annemde almam bende diyo zaten istanbulda birşey yetişmiyor ki ankaradan gelmiş o da bence heryere dağılmıştır temkinli olmak lazım ben yabani otlara çok dikkat ediyorum ama bu ot ispanaga çok benziyormuş

adamotu karışmış diyorlar şeytan elması diyende var çıkar kokusu ortaya yakında
Günaydın kızlar kahvaltı yapıyorum bende çocuğu okula gönderdim kız da uyuyor çayımı içiyorum rahat rahat sessizliği çok seviyorum tv acarım şimdi biraz ona bakarım
afiyet olsun canım sessizlik iyidir

Kızlar gece yağmur yağdı. Sabah bi baktık mutfakta davlumbazın bacasından su akıyor. Şu an yağmur yok ama hala akıyor kızın küvetini koydum ocağın üstüne. Dolap, davlumbaz, ocak hepsi su içinde. Bugün ne yemek yapicam bilmiyorum. Ocağı kullanamam, fırının içine kadar girmiş

Iyi yapmisin canim istanbul tehlikede, is yerinden bi arkadas az biraz corbaya katmis hastanelik olmamis ama cok kotu olmus, kizin kresinde de bu ay ki ispanak yemekleri kaldirildi
izmirdekilerde de problem varmıdır acaba canm ya sorun sadece istanbuldamı benim dolaptada taze ıspanak var almstm ama napyim ataym mı ki?

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canm bugünlük hazır dışardan yersiniz yada fırın kullanılacak duruma gelebilirse fırınd pişen birşeyler hazırlarsın canm herkesin evine birseyler oldu nazara geldik

Nan yağını ağrının olduğu bölgelwre sür nane yağı sürünce direk yanma hissi oluşuyor oda acıyı baatrıp acıyı hisstmemwni sağlıyor bide yağ şişeni bol bol kokla kokuyu içine çek oda beynini ve migdeni rahatlatıcak o rahatlama ilw hemen uykuya yatp uzun uyku çekersen uyandığında geçmiş olur canm benim öyle gwçiyor birde magnezyum alimina dikkat et magnezyum eksikliği migren yapar

O damarları nane yağı ile ov canm çok rahatlatıcak hiç bir ilaç nane yağı kadar işe yaramıyor

izmirdekilerde de problem varmıdır acaba canm ya sorun sadece istanbuldamı benim dolaptada taze ıspanak var almstm ama napyim ataym mı ki?
Canım daha birkaç gün önce ben de yapmıştı ıspanak. Hatta çakıl da yedi. Bize bir şey olmadı şükür ama yine de yemeyin istersen

Geçmiş olsun canm bugünlük hazır dışardan yersiniz yada fırın kullanılacak duruma gelebilirse fırınd pişen birşeyler hazırlarsın canm herkesin evine birseyler oldu nazara geldik
Sizde de mi oldu sıkıntı geçmiş olsunn. Fırına bi bakayım sileyim de kullanırım diye düşünüyorum.

Yükseği bitirdim canım. İdari yargıya girip girmemek konusunda dünden beri düşünüyorum sınava kadar hazırlanabilir miyim yoksa boşu boşuna hakkımı mı yakarım onu düşünüyorum.
Ovmak bana iyi geliyor. Belki psikolojik olarakta kendimi kandırabilirim. Biberiye migrene çok iyi geliyormuş bu arada annem öyle dedi canım. Çayını içicekmişsin.

Sizde de mi oldu sıkıntı geçmiş olsunn. Fırına bi bakayım sileyim de kullanırım diye düşünüyorum.
Bizim de apt en üst kati satıldı alanlar dairelerini komple tadilata sokucaz dedi ve çatıda problemli deyip çatıyı da söktüler onlar en ust yani 5.kat bizde 4.katız canm çatı sökülüp bir türlü bitmedi yağmurlar başladı apt nın üstü açk kaldı alttada biz varz yağmur direk bizim kata vuruyor Allahtan ev çift balkon ve miranın odası hariç tüm odaların önü balkona denk geldigi için yagmur dan sanirim ondan etkilenilmiyor ama tek miranin odasinin onunde balkon yok yani direk duvara ve odanin tavanina yagmur vuruyor ustte koruyanda tavan yok duvar ile pencere arasında ki kenardan şakır şakır yağmur suyu sızmaya basladi tamamen üstelerin g...zekaliliğı yani özellikle dedim yağmur baslamadan bitecekse çatı sökülsün yani akıl var mantık var bide çatı aptmnın ortak kullanm alanı geçtiği için parasını bizler 5apartman ödedik yani kaç bin lira para verdik hani para ödensin ustalar hemen halletsin diyw guya adamin tanidigi usta iyiye yapacakmis vs. Deyip paralarida bizden topladi öylece söküp bıraktı gecen yagmur yağıncada esim konustu etti yok simdi gene ayni battı oda napcaz bilmiyorum bizim elimizde de diil adam lafda anlamyor valla benin eşimde sinirden uyumadı napcaz simdi döviyim bunu napayım başka çare bırakmıyo sonunda dövmek zorunda kalcam diyor

Üzüldüm gerçekten. Parayı da toplamış neden insanları mağdur ediyo. kış geldi yağmur yağcağı belli bir şey. Yok tanıdık yapacakmış bilmem ne. Hep tanıdıklardan kazık yiyo insan.
Şimdi eşin de adama bi şey yapsa haklıyken haksız duruma düşcek. Halleder adam biran önce unarın. Odaya olan plöış gerçi

Babamın bir sözü ölen her zaman suçludur. Böylelerini öldürmek hak gerçekten. Kar kış geliyor, bunu düşünmemişler mi ucuz yaptırcaz diye sizin duvarlara zarar geldi şimdi onu karşılasınlar o odada küçük çocuk ya astım hastası olursa insanların bu bencilliklerini kabullenemiyorum. Bir de utanmadan yakında beğenmiyorsanız taşının derler evi satın derler bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…