- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 30
Mercimek çorba diil de yemek ise yemek olarak 1tabak çok canm çünki baklagillerin karbonhidrat oranlarü çok yüksek oluyor ve akşam da okadar karbonhidrat iyi olmaz canm bide yarına ödem yapabilir haberin olsn ama daha tartiya var zaten önemli olan tartı öncesi kuru bakliyat yememek ve diğer günler yerken de porsiyonu ufak tutmakBu arada bize akan su yağmurdan değilmiş. Üst katın musluğu patlamış. Hallettiler şükür kesildi su. Ben de diyodum bi gariplik var o kadar zaman yağmur yağdı sıkıntı olmadı, gündüz yağmur yokken bile akıyorduocağı falan sildim akşama yemek yapıyorum çok şükür. Mercimek pişiriyorum. Bi tabak yersem çok mu olur sizce? Yoksa yarım tabak yiyip yanına yoğurt mu yesem? Sabah 2 yaprak galeta 2 dilim kaşar birkaç zeytin yedim. Öplen de 1 küçük muzla 1 kupa süt içmiştim
Ben bir tabak nohut yedim çok da özlemişim canım haftada bir kere bakliyat yerim mutlaka sonuçta hep böyle yasayamayizki normalde diyette pek vermez diyetisyenler ama belli kilodan sonra veriyorlar bana 1 aydan sonra vermişti kiloyu etkiliyor o konuda haklısın ama iki üç güne normal kilonu görüyorsun mesela ertesi gün sebze tüketirsek sorun yaşamayızMercimek çorba diil de yemek ise yemek olarak 1tabak çok canm çünki baklagillerin karbonhidrat oranlarü çok yüksek oluyor ve akşam da okadar karbonhidrat iyi olmaz canm bide yarına ödem yapabilir haberin olsn ama daha tartiya var zaten önemli olan tartı öncesi kuru bakliyat yememek ve diğer günler yerken de porsiyonu ufak tutmak
Sana katılıyorum canm dediğin gibi belli kilo sonrası veriyorlar ondan uzun kilo verme sürecinde olanların biraz uzak durması lazım onlar için söyledim kuzucum yoksa dediğin gibi artk ideal kilo ya yaklasımca yavaş yavaş bir şeyler ekleniyor sende zaten 60-61 arasısın 59a geçmek üzeresin ondan sen artk çoğu şeyi ekle tabi kuzum ideal kilonda sayılirsin zaten 1-2 kilo kalma hedefeBen bir tabak nohut yedim çok da özlemişim canım haftada bir kere bakliyat yerim mutlaka sonuçta hep böyle yasayamayizki normalde diyette pek vermez diyetisyenler ama belli kilodan sonra veriyorlar bana 1 aydan sonra vermişti kiloyu etkiliyor o konuda haklısın ama iki üç güne normal kilonu görüyorsun mesela ertesi gün sebze tüketirsek sorun yaşamayız
Canm sen bilirsin ama bu tarz sporsuz ve sağlıksız ilerlenince kilo düşüşü çok hızlı olur ve rahatlikla istediğin kilonun bile altına inersin ama fit olmadan ve sağlığını olumsuz etkiyerek inersin gidenin çok büyük kısmı kasdan gider yağdan gitmez yinede sen bilirsin ama en azindan kas yapmiyorsak bile var olanı korumalıyız yoksa gevşek ideal kiloda iken gevşek bir deri ,yumuşamış etler ve sağlksz bir bedene ulaşırızBugun hic duzgun beslenemedim ya 3 saatlik uykuyla duruyrm mevlude gittim gec geldm yemek yapmadm atistirmalk biseyler yedim cok yorgun halsiz be bezmis bi haldeyim
Yine çok güzel dengelenmiş çok sağlıklı harika bir menüKahvaltı omlet az peynir 5 zeytin domates salatalık 2 ceviz
Ara sütlü kahve 5 fındık 1 armut
Akşam 1 tabak nohut salata
45 dk leslie
2.5 lt su
Evet canım aynen öyle ilk diyetisyene başladığımda 84 kiloydum heralde bir 10 kilo verene kadar listeme bakliyat eklemedi ama var ya ilk eklediğinde midem bayram etti resmen iyice zayıflayınca yanlış yaptım uzun süre yemedim sonra yiyincede ödem yapmıştı hemen artık ekledim yiyiyorum ama çok da yememek lazım sınırlıSana katılıyorum canm dediğin gibi belli kilo sonrası veriyorlar ondan uzun kilo verme sürecinde olanların biraz uzak durması lazım onlar için söyledim kuzucum yoksa dediğin gibi artk ideal kilo ya yaklasımca yavaş yavaş bir şeyler ekleniyor sende zaten 60-61 arasısın 59a geçmek üzeresin ondan sen artk çoğu şeyi ekle tabi kuzum ideal kilonda sayılirsin zaten 1-2 kilo kalma hedefeben de bu son haftalar meyve ve kuruyemişleri mi tekrar geri ekledim canm tambuğday ekmeğini de zatn hiç çıkarmamsdm kahvaltidan kahvaltıya kullanıyorum şimdi şu 60a geri geçemedim diye bakliyat ve kaçamak konusuna dikkat ediyorum ama tartıda 60.6 yada 60.8 filan yazsın 60ı da görünce tartilma gününden uzak günlere haftada 1bakliyat ve haftada 1kaçamak eklwrim artk zaten senin gibi 60a geçince son 1-2 kilo kalms olcak sıkma ya gerek kalmıyor ve vucududa diger kalorilere adapte etmek lazım zatn 59-58e geçincede yavaş yavaş kalori arttirarak vucudu alistircam yoksa birden birakp normal yrnilirse hemen +2-3 kilo hatta 5kiloya kadar +oluyor herkes ondan korumayada aşamalı geçelim bukez
Sağol canım benim senin menunude bayıldım yarın kesin düşüş görürsünYine çok güzel dengelenmiş çok sağlıklı harika bir menüve sporda çok güzel ❤ afiyet olsun canm
Evet canım aynen öyle ilk diyetisyene başladığımda 84 kiloydum heralde bir 10 kilo verene kadar listeme bakliyat eklemedi ama var ya ilk eklediğinde midem bayram etti resmen iyice zayıflayınca yanlış yaptım uzun süre yemedim sonra yiyincede ödem yapmıştı hemen artık ekledim yiyiyorum ama çok da yememek lazım sınırlı
Öğrendik artık yellowcum ya ikimizde senelerdir diyetteyizAynen bir de yenileceği zaman menünün senin ki gibi dengeli olması lazm ki artı yapmasın bak senin sabah kahvaltıda bir lokma bile ekmek yok sadece prorein var ve öğlende karbonhidrat yok hatta öğle yemeği yemiyorsun bu şekilde sadece nohuttan karbonhidrati alınca zaten sorun olmaz ❤
Biliyorum kuzum da iste bu günlerde bi tuhaflik var ustumde hic biseu yapamasim yok bakalm toparlarm insallahta once yememi sonra sporumu duzene soksrm.1 haftays flnCanm sen bilirsin ama bu tarz sporsuz ve sağlıksız ilerlenince kilo düşüşü çok hızlı olur ve rahatlikla istediğin kilonun bile altına inersin ama fit olmadan ve sağlığını olumsuz etkiyerek inersin gidenin çok büyük kısmı kasdan gider yağdan gitmez yinede sen bilirsin ama en azindan kas yapmiyorsak bile var olanı korumalıyız yoksa gevşek ideal kiloda iken gevşek bir deri ,yumuşamış etler ve sağlksz bir bedene ulaşırızkas kaybı yaşamamak çok önemli
Aynen canm ya sağlıklı nasl zayıflanır nasıl sağlıklı beslenilir konusunda ikimiz kitap yazarız artkÖğrendik artık yellowcum ya ikimizde senelerdir diyetteyizgerçekten diyetisyen bilgisine sahip olduk annemde bana hep kızım sen diyetisyen olsaydın ya iyiymis diyor anne diyorum herşeyi mecbur öğrendim cok kilo aldim verdim karataymis bilmem neymis diyet yapa yapa artık uzman kesildik
Keşke bari birini verse imiş ya nie ikisinide vermiş kiSelam kızlar ben çok mutsuz ve sinirliyimkomşu tartı istemiş bidon tartçaklarmış bundan önce nasıl tartıyolardı acaba bi senedir burdayız biz neyse iki tane tartı vardı ikisinide vermiş eşim ne zaman gelcek belli değil benim elim ayağımdı ya yarın yollayıp yenisini aldırcam nerdeyse çok sinirliyim
Haklısın canım ama sigarası elinden alınmış bi tiryaki gibiyim şu an çok eksik güvensiz hissediyorum kendimi ahahhahaKeşke bari birini verse imiş ya nie ikisinide vermiş kineyse sıkma canını tatlım olan olmuş artk zaten tartıp geri getircekler dimi 1-2 güne getirirler tatlım zaten daha cumartesiye de 4 gün var ozmana kadar tartı geri gelmiş olur bende sende bu arada tartılmayı 4günde bire indirmiş olursun yoksa bizim yaptğmz zaten hata ve artk sen ideal kilondasın haftada 1e dayanamasan bile şimdilik 3-4 günde 1e indir ben de inslh öyle yapcm senin gibi 60kusür olayım bende cumartesi - çarşamba tartılcam bakalm inslh yarn baslangîç yaprm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?