Aksam az olmus sanki biraz ya unutmusum sizin menuleri neleri ne kadar yediginizi valalBugünkü menüm
Kahvaltı 12.00 : peynir, dört yeşil zeytin, domates, salatalık, biber, iki dilim ekmek, çay
Öğle : yok
Akşam 17.20 : yayla çorbası, bir kaşık makarna, üç kaşık yoğurt
Arada iki fincan türk kahvesi, iki kupa nescafe, çay, aç değilim ama en faydalı ya meyve tabağı ya da cezerye mi yesem diyorum.
Kuzum aç karna kuşburnuyu hasta olduğun için mi içiyorsun?Kahvaltıdan önce
Kuşburnu
Kahvaltı
Az yağda 2 kırılmış yumurta
1.5 dilim tam buğday
2 zeytin
Ara
1 kupa sütlü çözünür kahve
Öğlen
1 büyük kase havuç, turp salatası, az zeytinyağı bol limonlu
Ara
1 mandalina
Akşam
1 büyük kase haşlama karnabahar, az zeytinyağı bol limonlu
Ara
Henüz yapmadım ama yeşik çay içmeyi planlıyorum, çok acıkırsam 1 tane yaprak galeta yiyebilirim
Spor
60 squat
30sn plank
120 mekik
1000 ipsiz zıplama, yürüyüşe çıkamadım kizlar. Buraya ilk yazdığımda da söylemiştim hala hastayım, tam iyi gibiyim diyorum, kulak ve boğaz ağrısı başlıyor. Hava da çok esiyor terleyip rüzgar yemek istemedim
Bugün bir de moralim bozuk olduğu için iştahım yoktu ama başım dönmeye başladığı için bir şeyler yedimAksam az olmus sanki biraz ya unutmusum sizin menuleri neleri ne kadar yediginizi valal
Boğazımı yumuşatsın diye içiyorumm ılık ılık. Teşeklür ederimmKuzum aç karna kuşburnuyu hasta olduğun için mi içiyorsun?
Havuç ve turpu beraber yemek faydasını yok ediyormuş.
Umarım biran önce iyileşirsin çakıl hasta olmasın onun hastalığı uzamasın
İyi bari tatlı fıstığımız hasta olmadan sen iyileş canım.Boğazımı yumuşatsın diye içiyorumm ılık ılık. Teşeklür ederimmhavuçla turpu da bilmiyordumm, öğrenmiş oldum, neyseki bugün son kalanı yemiştim
Evde de maskeyle geziyorum ona bulaşmasın diye şükür bi şeyi yok şimdilik
İyi bari tatlı fıstığımız hasta olmadan sen iyileş canım.
Canım bugün iyi beslenememissin evdeki tadilattan dolayı heralde çok acikirsan sağlıklı birşeyler ye bence kuruyemiş falan tok tutar hem meyveyle beraber yersen daha güzel olurBugünkü menüm
Kahvaltı 12.00 : peynir, dört yeşil zeytin, domates, salatalık, biber, iki dilim ekmek, çay
Öğle : yok
Akşam 17.20 : yayla çorbası, bir kaşık makarna, üç kaşık yoğurt
Arada iki fincan türk kahvesi, iki kupa nescafe, çay, aç değilim ama en faydalı ya meyve tabağı ya da cezerye mi yesem diyorum.
Ye tabikide bana da az geldi menunBugün bir de moralim bozuk olduğu için iştahım yoktu ama başım dönmeye başladığı için bir şeyler yedim
Evet bugünkü tadilat bütün iştahımı kaçırdı. Bir de en sonunda usta olmadı deyince sakinliğimi korumak için diğer odaya kaçtım.Canım bugün iyi beslenememissin evdeki tadilattan dolayı heralde çok acikirsan sağlıklı birşeyler ye bence kuruyemiş falan tok tutar hem meyveyle beraber yersen daha güzel olur
Dört tane fındık yedim şimdi.Ye tabikide bana da az geldi menun
Iyi yapmisin canim istanbul tehlikede, is yerinden bi arkadas az biraz corbaya katmis hastanelik olmamis ama cok kotu olmus, kizin kresinde de bu ay ki ispanak yemekleri kaldirildiKızlar pazardan 1.5 kilo ıspanak almıştım hepsini attım çoğu kişi zehirlenmiş korktum bende zaten zorla yerim hiç sevmem
Günaydın canim geçmiş olsun.Günaydın kızlar nasılsınız.
Sabah 7de kalkıp ortalama 10 dk aç karnına nabız yükseltme yaptım duş aldım şimdi sütlü kahvemi içiyorum.
Kahvaltıya zaman yetişmiyor büroya geçince 6 7 fındık ile meyve yerim kahvaltı yerine yarında 5 te uyanmaya çalışırım ancak yetişirim diyorum.
Migren agrım geçmedi 3 4 tane hap almama rağmen doğal çözümü var mı bunun
Bebeğin nasıl oldu canımGünaydın kızlar iki gün uykusuzluktan sonra akşam uyudum sayılır tabi migren tetiklemezse iyisabah kahvaltidan sonra duruma bakıp spor yapmayi planliyorum bakalım ufaklık kucağından inerse bugün
Nöroloji doktorum arveles ve parol iç demişti onlarda mı işe yaramıyor canım. Zaten elden geçen damarı biliyorsundur o damara basılı tutsan ovsan rahatlama mıGünaydın kızlar nasılsınız.
Sabah 7de kalkıp ortalama 10 dk aç karnına nabız yükseltme yaptım duş aldım şimdi sütlü kahvemi içiyorum.
Kahvaltıya zaman yetişmiyor büroya geçince 6 7 fındık ile meyve yerim kahvaltı yerine yarında 5 te uyanmaya çalışırım ancak yetişirim diyorum.
Bugün daha iyi canım ya sağol biraz huysuz ama olsun. Hastalık huylarını değiştiriyorBebeğin nasıl oldu canım
Canım geçmil olsun size. Ah çocuklar hasta olmasa. İyileşsin biran önceBugün daha iyi canım ya sağol biraz huysuz ama olsun. Hastalık huylarını değiştiriyor☹
Geçmiş olsun canımmGünaydın kızlar nasılsınız.
geçmiş olsun o da tehlikeliZature olmusbkuzum sgolasinbnk her turlu zamanim yok nasilsa burda iyiym
cumartesi bende alacaktım iyi ki almamışım mersindeyim ama olsun korkarım birşey olursa diye yabancı ot girmiş içine diyorlar ma bence ilaçlamalar ile ilgisi var . yabancı ot olsa kimse fark etmez miydi sankiKızlar pazardan 1.5 kilo ıspanak almıştım hepsini attım çoğu kişi zehirlenmiş korktum bende zaten zorla yerim hiç sevmem
smmm ruhsatı almaya çalışıyorum canım . senin yüksek ne olduKuzum sen ne sınavı için hazırlanıyorsun ben orayı kaçırmışım herhalde ya da işte okurken dikkatli anlamamışım.
korunmadığım için ilaç vermemişti .Nöroloji doktorum arveles ve parol iç demişti onlarda mı işe yaramıyor canım. Zaten elden geçen damarı biliyorsundur o damara basılı tutsan ovsan rahatlama mı
ağrısı varsa napsın kıyamam onlar hasta olmasınBugün daha iyi canım ya sağol biraz huysuz ama olsun. Hastalık huylarını değiştiriyor☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?