♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Aksam az olmus sanki biraz ya unutmusum sizin menuleri neleri ne kadar yediginizi valal

Kuzum aç karna kuşburnuyu hasta olduğun için mi içiyorsun?
Havuç ve turpu beraber yemek faydasını yok ediyormuş.
Umarım biran önce iyileşirsin çakıl hasta olmasın onun hastalığı uzamasın

Kuzum aç karna kuşburnuyu hasta olduğun için mi içiyorsun?
Havuç ve turpu beraber yemek faydasını yok ediyormuş.
Umarım biran önce iyileşirsin çakıl hasta olmasın onun hastalığı uzamasın
Boğazımı yumuşatsın diye içiyorumm ılık ılık. Teşeklür ederimm havuçla turpu da bilmiyordumm, öğrenmiş oldum, neyseki bugün son kalanı yemiştim
Evde de maskeyle geziyorum ona bulaşmasın diye şükür bi şeyi yok şimdilik

İyi bari tatlı fıstığımız hasta olmadan sen iyileş canım.

Canım bugün iyi beslenememissin evdeki tadilattan dolayı heralde çok acikirsan sağlıklı birşeyler ye bence kuruyemiş falan tok tutar hem meyveyle beraber yersen daha güzel olur

Canım bugün iyi beslenememissin evdeki tadilattan dolayı heralde çok acikirsan sağlıklı birşeyler ye bence kuruyemiş falan tok tutar hem meyveyle beraber yersen daha güzel olur
Evet bugünkü tadilat bütün iştahımı kaçırdı. Bir de en sonunda usta olmadı deyince sakinliğimi korumak için diğer odaya kaçtım.
Ye tabikide bana da az geldi menun
Dört tane fındık yedim şimdi.

Kızlar pazardan 1.5 kilo ıspanak almıştım hepsini attım çoğu kişi zehirlenmiş korktum bende zaten zorla yerim hiç sevmem
Iyi yapmisin canim istanbul tehlikede, is yerinden bi arkadas az biraz corbaya katmis hastanelik olmamis ama cok kotu olmus, kizin kresinde de bu ay ki ispanak yemekleri kaldirildi

Günaydın kızlar nasılsınız.
Sabah 7de kalkıp ortalama 10 dk aç karnına nabız yükseltme yaptım duş aldım şimdi sütlü kahvemi içiyorum.
Kahvaltıya zaman yetişmiyor büroya geçince 6 7 fındık ile meyve yerim kahvaltı yerine yarında 5 te uyanmaya çalışırım ancak yetişirim diyorum.
Migren agrım geçmedi 3 4 tane hap almama rağmen doğal çözümü var mı bunun

Günaydın canim geçmiş olsun.

Nöroloji doktorum arveles ve parol iç demişti onlarda mı işe yaramıyor canım. Zaten elden geçen damarı biliyorsundur o damara basılı tutsan ovsan rahatlama mı

Geçmiş olsun canımm eşimin migreni var, ilaçsız geçmiyo onun da. İlacını alıp yatıyor. Doğal çözümü var mı ben bilmiyorum

Zature olmusbkuzum sgolasin bnk her turlu zamanim yok nasilsa burda iyiym
geçmiş olsun o da tehlikeli
Kızlar pazardan 1.5 kilo ıspanak almıştım hepsini attım çoğu kişi zehirlenmiş korktum bende zaten zorla yerim hiç sevmem
cumartesi bende alacaktım iyi ki almamışım mersindeyim ama olsun korkarım birşey olursa diye yabancı ot girmiş içine diyorlar ma bence ilaçlamalar ile ilgisi var . yabancı ot olsa kimse fark etmez miydi sanki
Kuzum sen ne sınavı için hazırlanıyorsun ben orayı kaçırmışım herhalde ya da işte okurken dikkatli anlamamışım.
smmm ruhsatı almaya çalışıyorum canım . senin yüksek ne oldu
Nöroloji doktorum arveles ve parol iç demişti onlarda mı işe yaramıyor canım. Zaten elden geçen damarı biliyorsundur o damara basılı tutsan ovsan rahatlama mı
korunmadığım için ilaç vermemişti .
hiç denemedim kremle ovayım biraz
Bugün daha iyi canım ya sağol biraz huysuz ama olsun. Hastalık huylarını değiştiriyor☹
ağrısı varsa napsın kıyamam onlar hasta olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…