♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Bu sabah wc çıkmadan pijamalı hızlı bir şekilde tartıldım ve 68.4 çıktım. Sizce bu iyi mi kötü mü az yediğim için metabolizmam yavaşlamış olabilir mi? Bir de hareketim yavaşladı artık azat edildim. Zaten bu kolla çalışamam. Görenler sorup duruyor yarından itibaren evdeyim. Sizin egzersizleri geçen hafta görmüştüm siz hala devam ediyor musunuz düzenli olarak yarın onlara başlamayı planlıyorum. Belki plank hareketini tek kol belde duruş yaparak denerim birkaç gün.

Aynen canm ya pencerenin etrafında ki alçılar dıküldü zaten odanjn duvarları alçıları bozuldu

Aynen bîktım valla satcam kurtulcam gidip belediyeye şikayet etnek lazm ozman hasarı karsılamak zorunda kaliyorlarmis zaten bide kendileride ceza yer akılları başına gelir bu ne rahatlık anlamadım

Aynen bîktım valla satcam kurtulcam gidip belediyeye şikayet etnek lazm ozman hasarı karsılamak zorunda kaliyorlarmis zaten bide kendileride ceza yer akılları başına gelir bu ne rahatlık anlamadım
Ne desen haklısın canım ya olan sana oluyor böylelerini şikayet edeceksin

Bencede ya hepimizde bişey var artık nazar boncuğu koyalimda nazar değmesin

Kış gelmese hadi neyse dersin bir iki hafta tamam dersin ama cidden böyle yapınca şikayet etmeyi hak ediyorlar. Önümüz kış çatısız ev olur mu ya sanki dört mevsim güneş olan bir ülke gibi hareket etmişler. İyi hoş bize dün adam ne derse beğenirsin ben sizin yerinizde olsam bununla uğraşmaktansa taşınırım. Ben kendi kiracıma çık diyorum çıkmıyor. Biz çıkacakmışız. Bende sinir oldum 2002'den beri ben bu evdeyim bu evde büyüdüm ben dedim. Ay cidden dün kim bize nazar değdirdiyse onun başına geçsin.

Bu gezenlerin yer değiştirmesi olayı bizi ne kadar çok etkiledi böyle. Kabuslar filmi gibi aramızda sağlam atlatan olmamış dünü.
Ağrım var diye erken yattım vi de sabaha kadar aynı kabusu gördüm uyandım uyudum devam ettim. Sonra eşim uyandırdı daha karanlık hava. Bi kalktım şarıl şarıl su akıyor. Hissetmişim demek ki nazara geldik cidden

Uzun zamandır mi az yiyorsun kuzum? Ama tuvalete çıkmamışsın 67 küsür belli ki kilon. Yanlış hatırlamıyorumdur inşallah c tesi 68 küsürdü di mi?
Bi de ben koluna ne olduğunu kaçırdım sanırım afedersin çok geçmil olsun. Zorlama sakın, mekik de yapamazsın

Nane yağım yok sen öyle deyince aklıma at kestanesi kremi geldi onla ovayım biraz bileklerimi başımı uyuşturyor çünkü az da olsa

Dün mutfak giderinden geri su bastı babamda ilaç döktü bende diğer borulara ilaç dökerken babamın ilaç döktüğü borudaki ilaç hala aktifmiş boruya değdiği gibi kolum yapıştı yandı.
Cumartesi 68.1 çıkmıştım canım. Restorana gittiğimden beri az yemeye başladım bir hafta olmadı ama sanırım midem küçülmüş. İştahım eskisi kadar yok. Sadece arada şekerli çekiyor canım. Onu da sütlü kahve ile kendimi kandırıyorum.

Üzüldüm çok geçmiş olsun tekrar. Özem mesaj bölümü dün kitlendi diye bi daha girmemiştim düzelmiş meğer şimdi okudum mesajları. Midenin küçülmesi iyi mi kötü mü bilemedim bi yandan da yeteri kadar besin almamız lazım. Şekerin düşüyordur

Kilo verene kadar iyi olduğunu düşünmek istiyorum. Çünkü iştah sorunum az. Fakat dediğin gibi az yediğim için biraz halsizim ve baş dönmem oldu dün. Ama işin iyi yanı yılbaşında inşallah böyle giderse 60 kilo olurum.

İnşallahh olursunn.

Bence bu akşamda dikkatli beslendikten sonra sabah kalkıp tartılalım canm çok çok eminim sabah
sen 67ye htc71 64e bende 60a geçmiş olacağız
3ümüz de verdik net yani bir iki gündür vucut yağ yerine tuttuğu ödemi anca atıyor yarın 3ümuzde yeni rakamımızı tartıda görürüz

Yarın yarın yarın olsun.
Bugün zaten kahvaltı sonrası daha bir şey yemedim. Dünkü olay biraz üzücüydü ama şuan kolum sayesinde evdeyim babamda balık yapmış akşam yemeğim balık ve salata olacak. Arada sütlü nescafe içtim. Başkada ağzıma bir tane roka attım o kadar. temiz birgün geçirdim.

Bende bugün yine çok dikkatli beslendim ve bisiklette sürdüm canm akşam yemeğim de çok hafif olcak sebze çorbası yaptm pîrası pisirdim ve yemekten sonrada zıplıycam zıplıyalım gitsin ödemler

Bende bugün yine çok dikkatli beslendim ve bisiklette sürdüm canm akşam yemeğim de çok hafif olcak sebze çorbası yaptm pîrası pisirdim ve yemekten sonrada zıplıycam zıplıyalım gitsin ödemler
Afiyet olsun canım. Bizde şimdi yedik. Ağırlık çöktü. Biraz uzandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…