- 14 Temmuz 2013
- 6.173
- 14.101
- 448
Aynen canm ya pencerenin etrafında ki alçılar dıküldü zatenÜzüldüm gerçekten. Parayı da toplamış neden insanları mağdur ediyo.kış geldi yağmur yağcağı belli bir şey. Yok tanıdık yapacakmış bilmem ne. Hep tanıdıklardan kazık yiyo insan.
Şimdi eşin de adama bi şey yapsa haklıyken haksız duruma düşcek. Halleder adam biran önce unarın. Odaya olan plöış gerçi
Aynen bîktım valla satcam kurtulcam gidip belediyeye şikayet etnek lazm ozman hasarı karsılamak zorunda kaliyorlarmis zaten bide kendileride ceza yer akılları başına gelir bu ne rahatlık anlamadımBabamın bir sözü ölen her zaman suçludur. Böylelerini öldürmek hak gerçekten. Kar kış geliyor, bunu düşünmemişler mi ucuz yaptırcaz diye sizin duvarlara zarar geldi şimdi onu karşılasınlar o odada küçük çocuk ya astım hastası olursa insanların bu bencilliklerini kabullenemiyorum. Bir de utanmadan yakında beğenmiyorsanız taşının derler evi satın derler bunlar.
Ne desen haklısın canım ya olan sana oluyor böylelerini şikayet edeceksinAynen bîktım valla satcam kurtulcam gidip belediyeye şikayet etnek lazm ozman hasarı karsılamak zorunda kaliyorlarmis zaten bide kendileride ceza yer akılları başına gelir bu ne rahatlık anlamadım
Bencede ya hepimizde bişey var artık nazar boncuğu koyalimda nazar değmesinAynen bîktım valla satcam kurtulcam gidip belediyeye şikayet etnek lazm ozman hasarı karsılamak zorunda kaliyorlarmis zaten bide kendileride ceza yer akılları başına gelir bu ne rahatlık anlamadım
Kış gelmese hadi neyse dersin bir iki hafta tamam dersin ama cidden böyle yapınca şikayet etmeyi hak ediyorlar. Önümüz kış çatısız ev olur mu ya sanki dört mevsim güneş olan bir ülke gibi hareket etmişler. İyi hoş bize dün adam ne derse beğenirsin ben sizin yerinizde olsam bununla uğraşmaktansa taşınırım. Ben kendi kiracıma çık diyorum çıkmıyor. Biz çıkacakmışız. Bende sinir oldum 2002'den beri ben bu evdeyim bu evde büyüdüm ben dedim. Ay cidden dün kim bize nazar değdirdiyse onun başına geçsin.Aynen bîktım valla satcam kurtulcam gidip belediyeye şikayet etnek lazm ozman hasarı karsılamak zorunda kaliyorlarmis zaten bide kendileride ceza yer akılları başına gelir bu ne rahatlık anlamadım
Ağrım var diye erken yattım vi de sabaha kadar aynı kabusu gördüm uyandım uyudum devam ettim. Sonra eşim uyandırdı daha karanlık hava. Bi kalktım şarıl şarıl su akıyor. Hissetmişim demek kiBu gezenlerin yer değiştirmesi olayı bizi ne kadar çok etkiledi böyle. Kabuslar filmi gibi aramızda sağlam atlatan olmamış dünü.
Uzun zamandır mi az yiyorsun kuzum? Ama tuvalete çıkmamışsın 67 küsür belli ki kilon. Yanlış hatırlamıyorumdur inşallah c tesi 68 küsürdü di mi?Bu sabah wc çıkmadan pijamalı hızlı bir şekilde tartıldım ve 68.4 çıktım. Sizce bu iyi mi kötü mü az yediğim için metabolizmam yavaşlamış olabilir mi? Bir de hareketim yavaşladı artık azat edildim. Zaten bu kolla çalışamam. Görenler sorup duruyor yarından itibaren evdeyim. Sizin egzersizleri geçen hafta görmüştüm siz hala devam ediyor musunuz düzenli olarak yarın onlara başlamayı planlıyorum. Belki plank hareketini tek kol belde duruş yaparak denerim birkaç gün.
Nane yağım yok sen öyle deyince aklıma at kestanesi kremi geldi onla ovayım biraz bileklerimi başımı uyuşturyor çünkü az da olsaNan yağını ağrının olduğu bölgelwre sür nane yağı sürünce direk yanma hissi oluşuyor oda acıyı baatrıp acıyı hisstmemwni sağlıyor bide yağ şişeni bol bol kokla kokuyu içine çek oda beynini ve migdeni rahatlatıcak o rahatlama ilw hemen uykuya yatp uzun uyku çekersen uyandığında geçmiş olur canm benim öyle gwçiyor birde magnezyum alimina dikkat et magnezyum eksikliği migren yapar
Dün mutfak giderinden geri su bastı babamda ilaç döktü bende diğer borulara ilaç dökerken babamın ilaç döktüğü borudaki ilaç hala aktifmiş boruya değdiği gibi kolum yapıştı yandı.Uzun zamandır mi az yiyorsun kuzum? Ama tuvalete çıkmamışsın 67 küsür belli ki kilon. Yanlış hatırlamıyorumdur inşallah c tesi 68 küsürdü di mi?
Bi de ben koluna ne olduğunu kaçırdım sanırım afedersin çok geçmil olsun. Zorlama sakın, mekik de yapamazsın
Üzüldüm çok geçmiş olsun tekrar. Özem mesaj bölümü dün kitlendi diye bi daha girmemiştim düzelmiş meğer şimdi okudum mesajları. Midenin küçülmesi iyi mi kötü mü bilemedimDün mutfak giderinden geri su bastı babamda ilaç döktü bende diğer borulara ilaç dökerken babamın ilaç döktüğü borudaki ilaç hala aktifmiş boruya değdiği gibi kolum yapıştı yandı.
Cumartesi 68.1 çıkmıştım canım. Restorana gittiğimden beri az yemeye başladım bir hafta olmadı ama sanırım midem küçülmüş. İştahım eskisi kadar yok. Sadece arada şekerli çekiyor canım. Onu da sütlü kahve ile kendimi kandırıyorum.
Kilo verene kadar iyi olduğunu düşünmek istiyorum. Çünkü iştah sorunum az. Fakat dediğin gibi az yediğim için biraz halsizim ve baş dönmem oldu dün. Ama işin iyi yanı yılbaşında inşallah böyle giderse 60 kilo olurum.Üzüldüm çok geçmiş olsun tekrar. Özem mesaj bölümü dün kitlendi diye bi daha girmemiştim düzelmiş meğer şimdi okudum mesajları. Midenin küçülmesi iyi mi kötü mü bilemedimbi yandan da yeteri kadar besin almamız lazım. Şekerin düşüyordur
İnşallahhKilo verene kadar iyi olduğunu düşünmek istiyorum. Çünkü iştah sorunum az. Fakat dediğin gibi az yediğim için biraz halsizim ve baş dönmem oldu dün. Ama işin iyi yanı yılbaşında inşallah böyle giderse 60 kilo olurum.
yeme kuzum ne olur ne olmazizmirdekilerde de problem varmıdır acaba canm ya sorun sadece istanbuldamıbenim dolaptada taze ıspanak var almstm ama napyim ataym mı ki?
Bence bu akşamda dikkatli beslendikten sonra sabah kalkıp tartılalım canm çok çok eminim sabahKilo verene kadar iyi olduğunu düşünmek istiyorum. Çünkü iştah sorunum az. Fakat dediğin gibi az yediğim için biraz halsizim ve baş dönmem oldu dün. Ama işin iyi yanı yılbaşında inşallah böyle giderse 60 kilo olurum.
Yarın yarın yarın olsun.Bence bu akşamda dikkatli beslendikten sonra sabah kalkıp tartılalım canm çok çok eminim sabah
sen 67yehtc71 64e bende 60a geçmiş olacağız
3ümüz de verdik net yani bir iki gündür vucut yağ yerine tuttuğu ödemi anca atıyor yarın 3ümuzde yeni rakamımızı tartıda görürüz
Bende bugün yine çok dikkatli beslendim ve bisiklette sürdüm canmYarın yarın yarın olsun.
Bugün zaten kahvaltı sonrası daha bir şey yemedim. Dünkü olay biraz üzücüydü ama şuan kolum sayesinde evdeyim babamda balık yapmış akşam yemeğim balık ve salata olacak. Arada sütlü nescafe içtim. Başkada ağzıma bir tane roka attım o kadar. temiz birgün geçirdim.
Afiyet olsun canım. Bizde şimdi yedik. Ağırlık çöktü. Biraz uzandımBende bugün yine çok dikkatli beslendim ve bisiklette sürdüm canmakşam yemeğim de çok hafif olcak sebze çorbası yaptm pîrası pisirdim ve yemekten sonrada zıplıycam zıplıyalım gitsin ödemler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?