♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Kizlar ben yine hastalandım ya dün bogazim agriyodu gecede burnum tikandi uyuyamadım grip olmusum heryerim sızlıyor ıhlamur kaynattım şimdi ballı limonlu icicem daha kış gelmeden bu sene rekor kırdım anlamadım ya noldu bana bagisikligim mi düştü desem güzel besleniyorum neyse toparlanmam lazım meyve bitki çayı bu şekilde atlatırım inşallah

Tebrik ederim canim ben daha 64 e gecemedim ama cumartesiye kadar gecmis olurum
Sende kesin geçmissindir canm ama daha tartiya yansımamıştır kuzum zaten en son 65.0 idi ve 100-200grm daha bile gitmis olsa ztn yine 64egecmis oluyorsn canm.menulernde guzeldi ondan mutlaka biraz daha yağ gitmistir oda tartıya 1-2 gün içinde yansır cumartediye sonuçlarimiz harika olacak

Geçmil olsun canımm. Bana meyve çayı çok iyi geliyor gripken. Evde ne meyve varsa doğrayıp kaynatıyorum. İçerken 1 tatlı kaşığı bal ekliyorum.

Meyveyi eksik etme tatlım özellikledw mandalina nın tamevsimi bol bol C vitamini alman lazm mandalin,limon,bal,pekmez bide nane limon kaynat nane boğazindaki mikropları da temizler birde sabah akşambkaynamış soğumuş suyun içine tuz atıp hazırla onla ağız çalkala burnuna çek sık sık onu mikropu kırar en etkili tuzlu su oluyor bide karaturp içine bal koydun mu canm mira onla iyileşti

Tuzlu suyu hiç denememiştim sağol canım yapicam turp yok evde ya normal turp var olmazsa aldırırım gribe iyi geliyorsa bol ç vitamini dediğin gibi mandalin çok severim onu yiyiyorum bolca yapacak bişey yok grip böyle geçiyor çok iştahım yok şu anda ama nedense canım karbonhidrat istiyor böyle tuzlu kurabiyeler poğaçalar aman ya offf

Vücut hastalıkla savasiyor ondan enerjisi düşer ve enerji için de karbonhidrat isteği oluşur canm normal cannın istemesi önce sağlk canm kilo hezaman verilir zaten artk iyiyiz bak 60 oldk yine yakinda 59-58e gecicez artk okadar sıkmaya gerek yok bende ayrn miraya yapacagm kekden 1dilim yiycem valla ama diyete uygun hazrliycam ve ekmek yemiycem degelesin diye tuzlu su çok iyi canm evdekilerde yapara surekli mikroplari öldürdüğü için grip evde hiç kimseye bulaşmıyor

Kızlar platesden geldikten sonra akşam yemek öncesi bir tartılayım dedim kahvaltı ve ara öğünlerimi yemiş ve tam 1.5lt de su bitirmiş halim ile 60.9 çıktım ayyy çok mutluyum sabaha bir düşüş daha olabilir ama dans sonrası kaslar iyice şişip yarına düşüş görünmese bile cumaya görünür ayy çok mutluyuuumm oohhh oohhh yandan yandan

Canım bende yarin hafif poğaça yapicam diyete uygun canım çok çekti çünkü tabi yiycez boyle arada yoksa sıkılırız diyetten hem o kadar kilo verdik ki hakettik

Harika canim ya bence sen şu an 59 sun ama kaslardan dolayi cok çıkıyorsun cuma spor yapma bakalim ctesi sürpriz gorursun belkide belli mi olur

Canım bende yarin hafif poğaça yapicam diyete uygun canım çok çekti çünkü tabi yiycez boyle arada yoksa sıkılırız diyetten hem o kadar kilo verdik ki hakettik
Bizimde yarın kek öbür gün pohaça yapılcak bende yarn kek öbür gün pohaça yiycem ama tambuğday unu ile diyete uygun yapcam aynen

Kızlar benimde yemek faslım bitti şimdi yürüyüşe çıkıcam yansın yağlarımız
süperrr Bende mirayı okuladan alıp parka geçtim canm oynaması bitsin birazdan eve çıkıp erkenden yeriz bizde sonrada akşam 2saat dans yansın yağlarımz

Evden çıkış 16.45 eve giriş 20.03 yarım saat oturduk dinlendik sadece öldüm ben. Çok yoruldum. Yolda bir ara babama tşört aldık teri üstünde hasta etmesin onu diye o sırada da 20 dakika var yok dükkanda kaldık. Gene en az 90 dakika tempolu yürüyüş bitmiş bulunmakta. Sanki midem içime gömüldü.

Kahvaltı 10.25 : Domates, salatalık, biber, limon sıkılmış, peynir, 3 yeşil zeytin, 1 dilim ekmek, çay
11.45 : türk kahvesi
12.30 : sütlü nescafe
Akşam 15.40 : karnabahar yemeği, 1 kaşık fasulye turşu kavurması, parmak uzunluğunda pırasa, yarım dilim ekmek
Birazdan zayıflama çayı içicem yanında yersem kayısı yerim iki tane o da bağırsağımı çalıştırsın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…