- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Koruma zamanı da aynı oluyor canım ya aslında bir dilimde aynı 5 dilimde aynı tadında değişiklik yok ama işte insan bazen doymama hissi ile devam ediyor çoğu zaman regl zamani bu durumu ikiye katliyor.benim sinir bozucu takıntılarım var bu konuda
mesela bir dilim kek mi yedim diyetteyken, o dünyanın sonu oluyor bende diyet bi kere bozulursa büyüsü bozuluyor sanki aman nasılsa bozdum onuda yiyim bunuda yiyim diyip gün boyu yiyorum
Ben de sevindim valla
Hurma yapmayı düşünüyorumm. Hem tatlı isteğimi de bastırırrBende patates detoksu yapsam mı diyordum . ne detoksu yapacaksın
Aa benbenim sinir bozucu takıntılarım var bu konuda
mesela bir dilim kek mi yedim diyetteyken, o dünyanın sonu oluyor bende diyet bi kere bozulursa büyüsü bozuluyor sanki aman nasılsa bozdum onuda yiyim bunuda yiyim diyip gün boyu yiyorum
Aynı benim gibisin eğer bir kere bozduysam devamı geliyor normalde yemedigim şeyleri bile yiyiyorumbenim sinir bozucu takıntılarım var bu konuda
1 çataldan bişey olmaz ama sonunu getirebilirsen tabi ben getiremem meselaBu arada cuma günü kayınvalidemin doğum günüsü kızlarr. Ona pasta yapmayı düşünüyorum. Ama ben yemicemyani yemiyim di mi c tesi tartılcam 1 çatalcık da mi yemiyim
Yeme canım sen yeme sakinBu arada cuma günü kayınvalidemin doğum günüsü kızlarr. Ona pasta yapmayı düşünüyorum. Ama ben yemicemyani yemiyim di mi c tesi tartılcam 1 çatalcık da mi yemiyim
Ay hiç güvenmiyorum kendime1 çataldan bişey olmaz ama sonunu getirebilirsen tabi ben getiremem mesela
Evet yalnız o gün güzel yedim.Yeme canım sen yeme sakinen son çocuğunun doğum gunusunde yemiştin zaten
HİÇ hurma yapmaım canım sana hangisi koly geliyorsaHurma yapmayı düşünüyorumm. Hem tatlı isteğimi de bastırırr
Sanırım ben olsam şunu yapardım tüm gün bir şey yemeyip bir dilimin tadına doya doya bir saatte yerdim. Her lokmayı yüz kez çiğneyerek.1 çataldan bişey olmaz ama sonunu getirebilirsen tabi ben getiremem mesela
Hiç bana uymaz öyle şeylerSanırım ben olsam şunu yapardım tüm gün bir şey yemeyip bir dilimin tadına doya doya bir saatte yerdim. Her lokmayı yüz kez çiğneyerek.
Tebrik ederim canim
Cumarsi 61.5a inmiştm ve şimdi de 4günde -700 kızlarveee sonunda 60dayım
ucukgenclik canııımmmmm sanada çok sevindim çok emindim senin 67 benim 60 olduğumdan veee öyle de oldu şükür
htc71 sen de tartıldnmı kuzucum sende arrk 64e geçmiş olman lazm ❤
Ben de sevindim vallasizin başardığınızı gördükçe pozitif enerji doluyorum.
Evet çok lezzetli oluyorHurma yapmayı düşünüyorumm. Hem tatlı isteğimi de bastırırr
Güzel bir yoğunluk geçsin canım. Bu yoğunluk dönüşü sana fitlik ve kas kazandırsın.Kizlar onumuzdeki 10 gun ben bayagi yogun olacagimcok aktif olamayabilirim
En kolay o geliyor açıkçasıHİÇ hurma yapmaım canım sana hangisi koly geliyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?