♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Koruma zamanı da aynı oluyor canım ya aslında bir dilimde aynı 5 dilimde aynı tadında değişiklik yok ama işte insan bazen doymama hissi ile devam ediyor çoğu zaman regl zamani bu durumu ikiye katliyor.
Zaten psikolojik cokuste oluyoruz kendimizi de yemede buluyoruz.

Aynı benim gibisin eğer bir kere bozduysam devamı geliyor normalde yemedigim şeyleri bile yiyiyorum

Bu arada cuma günü kayınvalidemin doğum günüsü kızlarr. Ona pasta yapmayı düşünüyorum. Ama ben yemicem yani yemiyim di mi c tesi tartılcam 1 çatalcık da mi yemiyim
1 çataldan bişey olmaz ama sonunu getirebilirsen tabi ben getiremem mesela

Bu arada cuma günü kayınvalidemin doğum günüsü kızlarr. Ona pasta yapmayı düşünüyorum. Ama ben yemicem yani yemiyim di mi c tesi tartılcam 1 çatalcık da mi yemiyim
Yeme canım sen yeme sakin en son çocuğunun doğum gunusunde yemiştin zaten

Sanırım ben olsam şunu yapardım tüm gün bir şey yemeyip bir dilimin tadına doya doya bir saatte yerdim. Her lokmayı yüz kez çiğneyerek.
Hiç bana uymaz öyle şeyler bir dilim pastayı soluk almadan yutarım ne çiğnemesi

Tebrik ederim canim ben daha 64 e gecemedim ama cumartesiye kadar gecmis olurum

HİÇ hurma yapmaım canım sana hangisi koly geliyorsa
En kolay o geliyor açıkçası kabağı yapamıyorum yiyemiyorum çünkü. 1.5 gün yapabildim en fazla patates detoksu da mesela bekarken denemiştim ama hiç sonunu getiremedim, tuzsuz yiyemiyorum ama hurma tatlı nasıl olsa, bu ara canım da çekiyor. Hatta dün akşam annemden bi tepsi künefe istedim, ama yollamadı neyseki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…