♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

umarım beraber başlayabiliriz beraber başlayınca daha güzel oluyor

valla biliyorum sen böle eridin bittin ama ben diyette ille bişeye bağlı yapmam gerekiyor (başak burcuyum ya takıntı var bende ), bi listeyi yapacam dersemde onun bir gram dışına çıkmam

yok kuzum memleket iyi gelmez mi çok iyi geldi ama toparlanmam lazım alıştım yemeye diyetisyen serüvenim başlamadan bitti kadından randevu aldım akşam saatine kızımla hazırlandım gittim kapı duvar işi çıkmış aramayı unutmuş beni, bende sinir oldum tabi gitmem dahada

valla biliyorum sen böle eridin bittin ama ben diyette ille bişeye bağlı yapmam gerekiyor (başak burcuyum ya takıntı var bende ), bi listeyi yapacam dersemde onun bir gram dışına çıkmam
Tuğba döndükten sonra tartıldın mı canm ?
Schoner ın listesi gerçekten çok güzeldi hem sana güzel de verdiriyor canm zaten liste direk yağ yakımı sağlıycak çok sağlklı bir liste idi

blonde ambition sana bir liste ayarlar magickk te güzel gitti mesela bende liste ile gidemem ama yediklerimi küçük porsiyon ayarlarım hepsinden yerim ama az yerim öyle engelliyorum kendimi şimdi regl kaldı 3 gün arada ceviz ve kuru üzüm atıyorum ağzıma dolaptan da hurma çıkardım yoksa kaşık kaşık nutellaya dalardim eşim iş yerine goturmeseydi nutellayi

Canım 3 günlük detoks yap mideni küçült sonra devam edersin bence sen kabak detoksunu seviyordun onu yapsana
ay hepiniz detoks yap dediniz acaba yapsak mı SchonerDuft
dediğiniz gibi önce midemi küçültsem sonra diyet listesi yapsam daha iyi olacak gibi sanki

Tuğba döndükten sonra tartıldın mı canm ?
Schoner ın listesi gerçekten çok güzeldi hem sana güzel de verdiriyor canm zaten liste direk yağ yakımı sağlıycak çok sağlklı bir liste idi
yok kuzum tartılmadım bugün niyetlendim Lo yazdı deim tugba zorlama şimdi öğlen arası yürüyüş olsun diye gittim pil aldım ama yinede cumartesi tartılma hedefim var yada tartılsamda size süüülemem

Yanında yardımcısı yokmuymuş bir haber vermek bu kadar zorsa o kilo da verdiremez iyiki gitmemişsin.
Bende başak burcuyum hmm bunu kullanmak lazım tubim şuan kaç kilosun kuzum.

schonerin bi listesi var onu yapmaya karar verdim kuzum bugünden 1 haftalık planlamamı yapıp yarın başlıyorum inşallah, nutella bizde yedekte 1 hatta çoğu zaman 2 kutu mutlaka olur benim imtihanım almanyadan gelen şeker,çikolata ile bugün bitittirecem onları evdekilere gözüm görmesin

Tubi tubi tubim mm diye susmam sorarım. Kaç kilosun diye. Birden gelen birden gider. O zaten dışkıdır şimdi yağ falan depolamamıştır vücut

Bitiricem derken anammm renklerle yaşaya yaşaya bu kızda çikolatanın gücüne inanır oldu. Kuzum yarın bir bakmışın laksatif etki üç kilo tuvalette

Yanında yardımcısı yokmuymuş bir haber vermek bu kadar zorsa o kilo da verdiremez iyiki gitmemişsin.
Bende başak burcuyum hmm bunu kullanmak lazım tubim şuan kaç kilosun kuzum.
yardımcısına ben ararım yolda demiş çıkmış, kızda yazık çok utandı, biz size dönüş yaparız dedi teşekkürler kısmet değilmiş sizinle ilerlemek dedim artık
tartılmadım kuzum cumartesiye artık

Bende evde abur cubur börek pasta kek gibi şeyler olunca asagiya kayinvalideme veriyorum hepsini yememek için yoksa bir dilim iki dilim derken ipin ucu kaçıp yarım kalıp kek bitiveriyor

Bitiricem derken anammm renklerle yaşaya yaşaya bu kızda çikolatanın gücüne inanır oldu. Kuzum yarın bir bakmışın laksatif etki üç kilo tuvalette
benim neyim eksik size gelip ben niye zayıflayamıyorum offf pofff demedikten sonra bende çaklıt yeyip zayıflayabilirim dimi ama

Bende evde abur cubur börek pasta kek gibi şeyler olunca asagiya kayinvalideme veriyorum hepsini yememek için yoksa bir dilim iki dilim derken ipin ucu kaçıp yarım kalıp kek bitiveriyor
benim sinir bozucu takıntılarım var bu konuda
mesela bir dilim kek mi yedim diyetteyken, o dünyanın sonu oluyor bende diyet bi kere bozulursa büyüsü bozuluyor sanki aman nasılsa bozdum onuda yiyim bunuda yiyim diyip gün boyu yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…