- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
umarım beraber başlayabiliriz beraber başlayınca daha güzel oluyorKızlar şimdi çocuğu okula hazırlıyorum 13:00 da okula bırakmış sahile çıkmış olucam tam 1saat 14:00e kadar yürüyüş yapıp 14:00da platese giricem 15:00 de ders bitiyor çık eve geç duş al giyin derken ancak saat 16ya doğru tekrar girerim ❤tugbaFB SchonerDuft @cakilinannesi ozman size vaktim varken daha detaylı yazicam kizlar 3nüz birlikte güzel bir detoks ve sonrası diyet ile çok güzel baslangic yapıp birlik ilerliyebilirsiniz bence hiç stres yapmayn pozitif düşünün her şey çok güzel olacak
ok pazartesi senle ilerlerim midemi küçültmem lazım detoks en iyisi benim için 1 gün yapıp 1 gün koruma yaparım sonra listelere dönerimdetoks yapmak istemiyorum kuzum ama listene varım yaparım onu, dur bakıyım hatta hemen
valla biliyorum sen böle eridin bittinCanım bir liste veremem ama klasik pirinç hamur isi ekmegi kes zaten ayda dört kilo veriliyor. Ama bol su, ve yeşil çay ile destekle metabolizma çalışsın çabuk yaksın gün içinde yediklerin. Aralara meyve kuruyemiş bolersen zaten çabucak verirsin sen çabuk veriyorsun maşallah. Birde belirli günlerde ufak hareketle destekle bak nasıl da vereceksin.
yok kuzum memleket iyi gelmez mi çok iyi geldi ama toparlanmam lazım alıştım yemeyeTubim tubimmm sen bizim ideal kilo verenimizsin. Canın mı sıkkın memleket yaramadı mı? Niye kafan bu kadar dağınık neden odaklanamıyorsun. Kuzum sen hem diyetisyen diyordun yoksa o mu saçma sapan konuştu seni kötü etkiledi. Ben seni hiç böyle görmedim sen güçlü dediği dedik kadın sen niye böyle üzgün biri gibisin.
Tuğba döndükten sonra tartıldın mı canm ?valla biliyorum sen böle eridin bittinama ben diyette ille bişeye bağlı yapmam gerekiyor (başak burcuyum ya takıntı var bende ), bi listeyi yapacam dersemde onun bir gram dışına çıkmam
valla biliyorum sen böle eridin bittinama ben diyette ille bişeye bağlı yapmam gerekiyor (başak burcuyum ya takıntı var bende ), bi listeyi yapacam dersemde onun bir gram dışına çıkmam
ay hepiniz detoks yap dediniz acaba yapsak mıCanım 3 günlük detoks yap mideni küçült sonra devam edersin bence sen kabak detoksunu seviyordun onu yapsana
yok kuzum tartılmadım bugün niyetlendim Lo yazdıTuğba döndükten sonra tartıldın mı canm ?
Schoner ın listesi gerçekten çok güzeldi hem sana güzel de verdiriyor canm zaten liste direk yağ yakımı sağlıycak çok sağlklı bir liste idi
Yanında yardımcısı yokmuymuş bir haber vermek bu kadar zorsa o kilo da verdiremez iyiki gitmemişsin.yok kuzum memleket iyi gelmez mi çok iyi geldi ama toparlanmam lazım alıştım yemeyediyetisyen serüvenim başlamadan bitti kadından randevu aldım akşam saatine kızımla hazırlandım gittim kapı duvar işi çıkmış aramayı unutmuş beni, bende sinir oldum tabi gitmem dahada
schonerin bi listesi var onu yapmaya karar verdim kuzum bugünden 1 haftalık planlamamı yapıp yarın başlıyorum inşallah, nutella bizde yedekte 1 hatta çoğu zaman 2 kutu mutlaka olurblonde ambition sana bir liste ayarlar magickk te güzel gitti mesela bende liste ile gidemem ama yediklerimi küçük porsiyon ayarlarım hepsinden yerim ama az yerim öyle engelliyorum kendimi şimdi regl kaldı 3 gün arada ceviz ve kuru üzüm atıyorum ağzıma dolaptan da hurma çıkardım yoksa kaşık kaşık nutellaya dalardim eşim iş yerine goturmeseydi nutellayi
Tubi tubi tubim mm diye susmam sorarım. Kaç kilosun diye. Birden gelen birden gider. O zaten dışkıdır şimdi yağ falan depolamamıştır vücutyok kuzum tartılmadım bugün niyetlendim Lo yazdıdeim tugba zorlama şimdi öğlen arası yürüyüş olsun diye gittim pil aldım ama yinede cumartesi tartılma hedefim var yada tartılsamda size süüülemem
Bitiricem derken anammm renklerle yaşaya yaşaya bu kızda çikolatanın gücüne inanır oldu. Kuzum yarın bir bakmışın laksatif etki üç kilo tuvaletteschonerin bi listesi var onu yapmaya karar verdim kuzum bugünden 1 haftalık planlamamı yapıp yarın başlıyorum inşallah, nutella bizde yedekte 1 hatta çoğu zaman 2 kutu mutlaka olurbenim imtihanım almanyadan gelen şeker,çikolata ile bugün bitittirecem onları evdekilere gözüm görmesin
yardımcısına ben ararım yolda demiş çıkmış, kızda yazık çok utandı, biz size dönüş yaparız dedi teşekkürler kısmet değilmiş sizinle ilerlemek dedim artıkYanında yardımcısı yokmuymuş bir haber vermek bu kadar zorsa o kilo da verdiremez iyiki gitmemişsin.
Bende başak burcuyum hmm bunu kullanmak lazım tubim şuan kaç kilosun kuzum.
eski kararlığım gelsin yağ bile depolasın sorun değilTubi tubi tubim mm diye susmam sorarım. Kaç kilosun diye. Birden gelen birden gider. O zaten dışkıdır şimdi yağ falan depolamamıştır vücut
Bende evde abur cubur börek pasta kek gibi şeyler olunca asagiya kayinvalideme veriyorum hepsini yememek içinschonerin bi listesi var onu yapmaya karar verdim kuzum bugünden 1 haftalık planlamamı yapıp yarın başlıyorum inşallah, nutella bizde yedekte 1 hatta çoğu zaman 2 kutu mutlaka olurbenim imtihanım almanyadan gelen şeker,çikolata ile bugün bitittirecem onları evdekilere gözüm görmesin
benim neyim eksikBitiricem derken anammm renklerle yaşaya yaşaya bu kızda çikolatanın gücüne inanır oldu. Kuzum yarın bir bakmışın laksatif etki üç kilo tuvalette
yapabilirim diyorsan yap yoksa hiç zorlama 1 2 gün protein yaparsın alışma dönemindeay hepiniz detoks yap dediniz acaba yapsak mıSchonerDuft
dediğiniz gibi önce midemi küçültsem sonra diyet listesi yapsam daha iyi olacak gibi sanki
benim sinir bozucu takıntılarım var bu konudaBende evde abur cubur börek pasta kek gibi şeyler olunca asagiya kayinvalideme veriyorum hepsini yememek içinyoksa bir dilim iki dilim derken ipin ucu kaçıp yarım kalıp kek bitiveriyor
kabak bana hep iyi gelmişti 2 gün kabak yapıp liste yapsamyapabilirim diyorsan yap yoksa hiç zorlama 1 2 gün protein yaparsın alışma döneminde
yapabilirsin sıkıştığımda bende kabağı kullanacamkabak bana hep iyi gelmişti 2 gün kabak yapıp liste yapsam
proteinide başka zor bi zamanıma saklasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?