♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Kahvaltı öncesi
Kuşburnu

Kahvaltı
Az yağda 2 yumurta
1 dilim tam buğday
2 zeytin

Öğlen
1 kupa sütlü çözünür kahve

Akşam
Yarım tabak mercimek yemeği, dünden kalan
3 yemek kaşığı yoğurt

22.30 gibi yeşilçay içmeyi düşünüyorm
Eğer çok açlık hissedersem 1 tane yaprak galeta yiyebilirim ilaç içeceğim için. Şu an tokum

Spor
70 squat
40sn plank
1000 ipsiz zıplama

Sana masaallahh babacigina binbir masallah

Sana masaallahh babacigina binbir masallah
Çok sağol canım o olmasa ben zaten iradesiz bir saat olunca dönerim. Bugün hatta üst bacağım karnım o kadar kasıldıki yürürken midemin boşaldığını hissettim eve geldik duş sonrası iki kayısı dedim ama ben valla bir elma, yarım armut yedim durduramadım midemi sonra yarım saat daha dışarı çıktık babamla saçım daha kurumamıştı şimdi başım ağrıyor her yediğim şeyde vicdan azabı çeker oldum artık.

Dediğin gibi olmuş canım sporlarının meyvesini aldın yarın 59lar bile gelebilir akşam vakti 60.9 çıkmışsın kesin 60lar gittiii harikasınn

Kahvaltı = 2dilim kepek ekmeği arası kaşar,domates ve 1ince dilim salam ile yaplms tost ve 1bardak ayran

Ara = 1dilim elma,1ceviz,2fıstık

Ara= mini muzun yarısı,sütlü çözünebilir kahve

Akşam = 1kase yayla çorbası,2köfte

Bugun ki Sporlarm =
1saat yürüyüş
1saat plates
1saat salsa dansı

Dediğin gibi olmuş canım sporlarının meyvesini aldın yarın 59lar bile gelebilir akşam vakti 60.9 çıkmışsın kesin 60lar gittiii harikasınn
Daha 59 gelmez diye düşünüyorum canm henüz 60lara bugün gectm ondan 59gelmez ama dediğin gibi bir düşüş daha gelir anca 60.5 filan olur belki
❤ 59lara da artık magickk , sen ve ben 3lü geçeriz

Künefe ye çok güldüm ya aslında sen hurma yerine künefe ile detoks yap

Hazır mısın detoks

Geçmiş olsun canım

Süpersin canım tartıldın mı bugün

Detoks mu yapiyosunuzzzzz kuzuuu bende yapabilsem keske ama tansiyonlar yerlere iniyo
Patates detoksu yapacam sarı kız ın listesi vardı nisan ayında da yapmıştım iyi gelmişti.
4 Gün aç kalacam gibi bakalım.
Kuzum sen güzel veriyorsun dikkat ettin mi hiç bulaşma zaten

Kizlar onumuzdeki 10 gun ben bayagi yogun olacagim cok aktif olamayabilirim
Canim ev mi aldiniz yoksa
Tubi sahalarda döndü sanırım. Tubim gaza gelme zamanı tubim
Kizlarin sözünü dinledim ve detoksla baslangicimi yaptim, hurma detoksu
allahim sen konuyu biliyorsun amin

Künefe ye çok güldüm ya aslında sen hurma yerine künefe ile detoks yap

Hazır mısın detoks
Ya ne güzel olur künefe detoksu. İlk olurum heralde psikolojik olarak hazırımmmm ama c tesi tartılıp öyle başlamayı düşünüyorumm sen başladın mı bugübb

Ya ne güzel olur künefe detoksu. İlk olurum heralde psikolojik olarak hazırımmmm ama c tesi tartılıp öyle başlamayı düşünüyorumm sen başladın mı bugübb

insan künefeden soğur herhlde
ben başladım düşünürsem zorlanırım dün karar verdim hazırlığımı yaptım bşladım ama şimdiden çok açım
9 da yedim 14 de kadar 1 yeşil çay 1 kayısılı forum içecem detoks suyumda azaldı yanımda
tartılmadan başladım haftaya cumartesiye kadar tartılmayı düşünmüyorum

tugbaFB sen başladın mı detoksa
ucukgenclik sen de düşünüyorsun sanırım detoks
Ben tam detoks gibi değilde çorba yoğurt mu yapsam diyorum. Metabolizmam yavaşlarsa korkusu var. Bir de bağırsaklarımı temizleme isteğim.
Patates detoksu bencede en iyisi bende olsam bende onu yapardım. Onun için zencefil almam lazım. Yellow ile yaptığımızda güzel sonuçlar almıştık.
Yarın kandil olduğu için oruç tutmayı istiyorum. Aynı anda çok şey istiyorum. Bakalım hangisi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…