- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 30
Sana masaallahh babacigina binbir masallahEvden çıkış 16.45 eve giriş 20.03 yarım saat oturduk dinlendik sadece öldüm ben. Çok yoruldum. Yolda bir ara babama tşört aldık teri üstünde hasta etmesin onu diye o sırada da 20 dakika var yok dükkanda kaldık. Gene en az 90 dakika tempolu yürüyüş bitmiş bulunmakta. Sanki midem içime gömüldü.
Detoks mu yapiyosunuzzzzz kuzuuu bende yapabilsem keske ama tansiyonlar yerlere iniyoDetoks suyumu hazırladım sabah erkenden uyanıp patateslerimi pişirecem işe de götürecem orda uğraşmamış olurum
Çok sağol canım o olmasa ben zaten iradesiz bir saat olunca dönerim. Bugün hatta üst bacağım karnım o kadar kasıldıki yürürken midemin boşaldığını hissettim eve geldik duş sonrası iki kayısı dedim ama ben valla bir elma, yarım armut yedim durduramadım midemi sonra yarım saat daha dışarı çıktık babamla saçım daha kurumamıştı şimdi başım ağrıyor her yediğim şeyde vicdan azabı çeker oldum artık.Sana masaallahh babacigina binbir masallah
Dediğin gibi olmuş canım sporlarının meyvesini aldın yarın 59lar bile gelebilir akşam vakti 60.9 çıkmışsın kesin 60lar gittiii harikasınnEvet kuzucum aynen devam tatlımdün yine aynı pazartesi plates,dans ve yürüyüş idi canm bugünde bisiklet sürdüm ve zıplama yaptm yarın da yine dans ve plates var ayrıca bu tempoya rağmen kalorilerimide baya kısıyorum porsiyonları çok ufalttım ondan kesin düşmesi lazm ve ölçülerimde de daralma var artı olarak reglemde bitti yani her açıdan düşüş görünmesi gerekiyor canm bende ondan taktım bukadar zaten hani %100 düşmesi lazm diyip gidip gelip tartılıyorum bende kırdım kafayı
Daha 59 gelmez diye düşünüyorum canm henüz 60lara bugün gectm ondan 59gelmez ama dediğin gibi bir düşüş daha gelir anca 60.5 filan olur belkiDediğin gibi olmuş canım sporlarının meyvesini aldın yarın 59lar bile gelebilir akşam vakti 60.9 çıkmışsın kesin 60lar gittiii harikasınn
Künefe ye çok güldüm ya aslında sen hurma yerine künefe ile detoks yapEn kolay o geliyor açıkçasıkabağı yapamıyorum yiyemiyorum çünkü. 1.5 gün yapabildim en fazla patates detoksu da mesela bekarken denemiştim ama hiç sonunu getiremedim, tuzsuz yiyemiyorum ama hurma tatlı nasıl olsa, bu ara canım da çekiyor. Hatta dün akşam annemden bi tepsi künefe istedim, ama yollamadı neyseki
Geçmiş olsun canımKizlar ben yine hastalandım yadün bogazim agriyodu gecede burnum tikandi uyuyamadım grip olmusum heryerim sızlıyor ıhlamur kaynattım şimdi ballı limonlu icicem daha kış gelmeden bu sene rekor kırdım anlamadım ya noldu bana bagisikligim mi düştü desem güzel besleniyorum neyse toparlanmam lazım meyve bitki çayı bu şekilde atlatırım inşallah
Süpersin canım tartıldın mı bugünKızlar platesden geldikten sonra akşam yemek öncesi bir tartılayım dedim kahvaltı ve ara öğünlerimi yemiş ve tam 1.5lt de su bitirmiş halim ile 60.9 çıktım ayyy çok mutluyum sabaha bir düşüş daha olabilir ama dans sonrası kaslar iyice şişip yarına düşüş görünmese bile cumaya görünür ayy çok mutluyuuumm oohhh oohhh yandan yandan
Patates detoksu yapacam sarı kız ın listesi vardı nisan ayında da yapmıştım iyi gelmişti.Detoks mu yapiyosunuzzzzz kuzuuu bende yapabilsem keske ama tansiyonlar yerlere iniyo
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Canim ev mi aldiniz yoksaKizlar onumuzdeki 10 gun ben bayagi yogun olacagimcok aktif olamayabilirim
Kizlarin sözünü dinledim ve detoksla baslangicimi yaptim, hurma detoksuTubi sahalarda döndü sanırım. Tubim gaza gelme zamanı tubim
Kızlar platesden geldikten sonra akşam yemek öncesi bir tartılayım dedim kahvaltı ve ara öğünlerimi yemiş ve tam 1.5lt de su bitirmiş halim ile 60.9 çıktım ayyy çok mutluyum sabaha bir düşüş daha olabilir ama dans sonrası kaslar iyice şişip yarına düşüş görünmese bile cumaya görünür ayy çok mutluyuuumm oohhh oohhh yandan yandan
Ya ne güzel olur künefe detoksu. İlk olurum heraldeKünefe ye çok güldüm ya aslında sen hurma yerine künefe ile detoks yap
Hazır mısın detoks
Ya ne güzel olur künefe detoksu. İlk olurum heraldepsikolojik olarak hazırımmmm ama c tesi tartılıp öyle başlamayı düşünüyorumm sen başladın mı bugübb
Ben tam detoks gibi değilde çorba yoğurt mu yapsam diyorum. Metabolizmam yavaşlarsa korkusu var. Bir de bağırsaklarımı temizleme isteğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?