♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Patates detoksu yapacam sarı kız ın listesi vardı nisan ayında da yapmıştım iyi gelmişti.
4 Gün aç kalacam gibi bakalım.
Kuzum sen güzel veriyorsun dikkat ettin mi hiç bulaşma zaten
Uyku sersemliğine patates detoksunu plates detoksu okudum o nasıl bir şey dedim. Sen olunca aklıma plates, yoga, çakralar geliyor

Canım sana bolll irade, bol toklukkk diliyorum. Tartıda güzel bi eksi görürsün umarımmm

detoksu yellow vermişti nisanda yapmıştım bende de wc sorunu var senin kadar olmasada çekiyorum etoks suyu wcye çıkardı mesela bayağıdır bu şekilde rahatlama olmuyordu.
öğlen sebze haşlama +yoğurt / akşam da protein salata tüket o zaman
Canım sana bolll irade, bol toklukkk diliyorum. Tartıda güzel bi eksi görürsün umarımmm
inşallah canım ama açlık dayanılmaz
Basladim canim dun mutfak dolaplarina giristim o yuzden detoks suyu felan yapamadim aklima hurma detoksu geldi ona basladim sabah
iyi yapmışsın başlamak için detoks iyi oluyor

kendime 3 haftalık diyet listesi hazırladım
c.tesiden itibarende onu uygulayacağım
hedef haftada 1 kilo

Kizlar ben bu sabah dayanamayıp tartıldımm. 75.8 olmuşum tartıda -2.6
Canım bıraktığın kiloya inmeye yaklaşık 3 kilo var lütfen bu sefer yarım bırakma sakin maşallah çok güzel veriyorsun sakin ha dikkat et kendine

kendime 3 haftalık diyet listesi hazırladım
c.tesiden itibarende onu uygulayacağım
hedef haftada 1 kilo
liste oldu mu kolaylık oluyor.
bende 1 2 hafta evden kendime getircem yemek iyi giderse 1 ay böyle yapacam.
saat 2ye ne kaldı daha yemekte gelmedi zaten güveçte pişirtyorum suyu kurusun dedim baharatta ekledim umarım güzel olur
Kizlar ben bu sabah dayanamayıp tartıldımm. 75.8 olmuşum tartıda -2.6
tek 7lerde olan ben değilmişim çok mutluyum .
maşallah güzel vermişsin

daha öncede gördük hepimiz isteyince ne kadar güzel kilolar verdiğini bu kadar hızlı verebiliyorken lütfen bi daha bırakma
Hedefime kitlendimm, ne istediğimi biliyorum. Bu yoldan dönüşüm olmasın sürekli zayıf olduğum fotoğraflara bakıyorum. Motive ediyor beni. Kısa zamanda 60ları görürsem hele kii hasret kaldım 2 yıldır

Teşeklüt ederimmm. Kısa zamanda 60lara inelim inşallah. 70leri görmeyelim bi daha

evet kuzum ya çıktısınıda aldım listenin
ben öğlenleri salata ton balığı yaptım malzemeleri alıp işyerinde salata yaparım
ama akşam için sebze yemeği bulmak mesele genellikle kabak,kırmızı biber,patlıcan yerim heralde
kaç patates yiyeceksin , güveçte baharatlıda çok güzel olur
bu ay sonu 6 ları kesin görürsün canım

Çok teşekkür ederimmm bu sabah enerjim yükseldi gerçekten. Ay sonunu iple çekiyorum. İyi ki de burdayım, iyi ki tanıdım sizleriii. Yek başıma yapma cesaretim yoktu. Sizden güç alıyorum

öğlenleri salata güzel oluyor haftada 1 içine nohut atsan et değerinde olur .
pırasa bamya da yapabilirsin . semiz otu kavur .kereviz yapabilirsin . havuçlu kabak yapabilirsin . bazı günler domates çorba yoğurt şeklinde yap
doyana kadar yerim çok güzel görünmüyor ama yicem mecbur akşama da ayırdım biraz yarın sadece haşlama yerim onu yemek daha kolay geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…