aman kilo almamışın bu sürede en azındanKilo almıyorum ama bu ara sporu saldım çayıra mevlam kayiraspor listesi yapinda bende en azından spor yapmış olurum
Kızın anaokulu ufakligin doğum günü gorumcemin nişanı derken iyice bı salladım
Verirsin canım ben sana inanıyorum sen çabuk veren insansın buda senin artin böyle düşün verince zaten ne yaparsan almıyorsun yani ne bileyim ben taş çatlasa nisandan bu yana 55i gördüm ama iki gün sonra aynı kiloya geri düşüyorum.dimi yaa valla hiç dikkat edemiyorum ipin ucu bi kaçtı yakalayabilene aşk olsun
Aynenaman kilo almamışın bu sürede en azından
yapamadığın spor olsun
Oo kimler gelmiş hoşgeldin canım napiyosun kilo derdin kalmamış ne güzel sevindim 1 yada iki kilo ödem oluyor genelde ne güzel 54 kilosun daha ne olsun bak bize 4 ileri 1 geri gidip geliyoruzCanım benim takımın kapanmasına çok uzuldumen fazla sisligim ile 55 oluyorum oda hamur işi yediğim zaman bu ara biraz abarttım ama 55e bile çıkmadım açken 54 53,9 falan cikiyorum
Benim kadar kimse sapıtmamıştır. Yetmediğim tek fare kaldı.
Gece senle ajanlığa soyununca öle oldu htc cimSabah 8 de uyandimGece hemde tee kacta uyuduk demi
Gel baslayalim canm şidmi çıktm platesten
Hosbuldum canım ne olsun valla sabah 7de ayaktayım büyük kız anaokuluna babasıyla ben kucukle evde maratona devamOo kimler gelmiş hoşgeldin canım napiyosun kilo derdin kalmamış ne güzel sevindim 1 yada iki kilo ödem oluyor genelde ne güzel 54 kilosun daha ne olsun bak bize 4 ileri 1 geri gidip geliyoruzarada uğra da özletme kendini
Çoğu zaman hep takip ettim canım mezunda oldun maşallah 2 kiloyu da verirsin bu zamana dünya kadar kilo verdin 2 kilo.ne ki. Okudum danslar oyunculuk maşallah bol bol enerji versin Allah sanaGel baslayalim canm şidmi çıktm platesteneve girdim size bakicam diye meraktan duşa gieden buraya girdim hızlıca okuyorum hemen duşa girmem lazm sonra kuaföre inip bir fön çektrcem ve kızı almaya geçicem aynen daha akşama dans var hadi yetişin bana bana bakıp spor yapmama imkanınız yok zaten canınız çeker yaparsınız bu arada burda olduğuna da çok mutlu oldum biz daha 5lere gelemedik ama bu kez gelioz az kaldı en son magic 60 ben ve berkas 61 de kaldık canm gelioz bekle bizi
Çoğu zaman hep takip ettim canım mezunda oldun maşallah 2 kiloyu da verirsin bu zamana dünya kadar kilo verdin 2 kilo.ne ki. Okudum danslar oyunculuk maşallah bol bol enerji versin Allah sanavalla spora bir baslayim diyorum bir aman kim ugrasacak diye diye 6 ay oldu
Evli çocuklu ergenimiz bizim sivilceler başladı mı?Beni gececi tayfaya yazın artıkçocuğum 1de uyuyo 1 de uyanıyo doğal olarak bende ergen günlerime döndüm ay muhabetleri baştan okumam lazm
Haftaya o ip biraz daha km atcak sana sankidimi yaa valla hiç dikkat edemiyorum ipin ucu bi kaçtı yakalayabilene aşk olsun
Bu hafta aksamlari cok cok az yiyecem, su cok tuketicem birde gunde 2 fincan yesilcayEvli çocuklu ergenimiz bizim sivilceler başladı mı?
Haftaya o ip biraz daha km atcak sana sankigittikçe yakalanmaz hale gelmeden bir çaresine bakman lazım tubim
Hmm acaba kimi araştırdınız renklerimiGece senle ajanlığa soyununca öle oldu htc cim
Yok yok inanma kuzum tam geliyor bir set sıcak sıcak boyozlar hop 60.1Gel baslayalim canm şidmi çıktm platesteneve girdim size bakicam diye meraktan duşa gieden buraya girdim hızlıca okuyorum hemen duşa girmem lazm sonra kuaföre inip bir fön çektrcem ve kızı almaya geçicem aynen daha akşama dans var hadi yetişin bana bana bakıp spor yapmama imkanınız yok zaten canınız çeker yaparsınız bu arada burda olduğuna da çok mutlu oldum biz daha 5lere gelemedik ama bu kez gelioz az kaldı en son magic 60 ben ve berkas 61 de kaldık canm gelioz bekle bizi
Gözümde canlandırdımda acaba ne yapardı offff sahip bu ne ya faremi layık gördün bana git bana tahılsız konserve aç kedi maması kalmadıysa git çipura al gel.Kedini çok seviyorsun ya ondan oda kediye kalsın diye düşünmüşsün dür
Bende simdi ip atliyacagimTubim bu sefer abartacağını bende düşünmüyorum çünkü aramızdaki en şişman sen kal istemeyiz ben 12' de kahvaltı sonrası bir tane kestane yedim ve hiç oturmadan evi temizledim. Şimdi oturdum.
Atla kuzum atla baksana birileri gece dansa gitceği için saçlara fön çektiriyor. Saçları savura savura boyun egzersizlerine şimdiden başladı.Bende simdi ip atliyacagim
Hemen biseyler yapmam lazim
Hoşgeldin canım. Mükemmel bir şey hamur işi ye ve hemen eski haline dön. Tubii bu kızın genlerini araştırmalıyız bizimde bu genden ihtiyacımız varCanım benim takımın kapanmasına çok uzuldumen fazla sisligim ile 55 oluyorum oda hamur işi yediğim zaman bu ara biraz abarttım ama 55e bile çıkmadım açken 54 53,9 falan cikiyorum
Maşallah canım bu tempo ile 4 birden gider sendenay tskr edeim çok güzel gaza geldim çok motive ettin beni sağol canm doğru diyorsun ne kilolar da girdim 2kilo ne ki yakında bu tempo ile belki birden düşer ❤ bu arada 2yerinw 4versem çok daha güzel olur diye de düşünüyorum bunlar bize çerz ya biz ne yağlar yakmış atmış insanlarız sen tabi şimdi idel kilonda olunca gaz gelip spora sarmıyorsundur ama seninki de en eylwncelisi aslında kilo fazlan yok sadece formda kalıp sıkı ve fit olmak için spor yapacaksın darısı başıma bak mesela spordan eve giren ben hazır vücutta sıcakken hemen bisiklete oturdum boş geçmesin yazarken bari onu süreyim deyip aradan bide kondisyon bisikletimi çıkardım onuda 30dakka sürmüşüm artk hemen duşa giriyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?