Ay ondan mı sivilce bastı beniEvli çocuklu ergenimiz bizim sivilceler başladı mı?
Haftaya o ip biraz daha km atcak sana sankigittikçe yakalanmaz hale gelmeden bir çaresine bakman lazım tubim
Araştır kuzum araştırHoşgeldin canım. Mükemmel bir şey hamur işi ye ve hemen eski haline dön. Tubii bu kızın genlerini araştırmalıyız bizimde bu genden ihtiyacımız var
26 28Kızlarrrrr kot aldımmm hemdeee kaç beden bi tahmin edin oynuyorum şuan
28Kızlarrrrr kot aldımmm hemdeee kaç beden bi tahmin edin oynuyorum şuan
Hosgeldin canim
25 
Yok yok nazar değmez bizden mütevazi olmana gerek yok. ( tubiiiii duy beni duy )Araştır kuzum araştırbenim sıkılaşma ya devam etmem lazım yoksa ye ye nereye kadar
Ooooooo25 geçen sene 32ydim
Aman tanrım mükemmel hiçbirimiz bunu aklımıza getirmemiştik öyle bir beden var mıydı?25 geçen sene 32ydim
Biz de o bedenleri görebilir miyiz senceOoooooocok iyi muhteşem
Bana 28 29 giyiyorum ama 25 nasil olur düşünemiyorumBiz de o bedenleri görebilir miyiz sence
Hosbuldum canımHosgeldin canim
HahaahaaTubim bu sefer abartacağını bende düşünmüyorum çünkü aramızdaki en şişman sen kal istemeyiz ben 12' de kahvaltı sonrası bir tane kestane yedim ve hiç oturmadan evi temizledim. Şimdi oturdum.
Ay nerde o günlerMaşallah canım bu tempo ile 4 birden gider sendenaynen canım alsaydim üzülürdüm çok valla
Kedideki konfor ve lüks e bak yaaaGözümde canlandırdımda acaba ne yapardı offff sahip bu ne ya faremi layık gördün bana git bana tahılsız konserve aç kedi maması kalmadıysa git çipura al gel.
Ben bile sayısını bilmiyorum. Haftada bir gün karides bile yiyor. Sonra ben gece mama veriyorum gidiyor babamı uyandırıyor. Bu bana kuru mama verdi kalk ve bana adam gibi lezzetli bir yemek ver diye.Hahaahaayok artk tugbaFB Bu laftan asla bi daha yiyemezsin sana resmen aramızda en şişman sensin yazdı tubi bu lafın altın da kalmaz en az 3kişiyi arkasında bırakacak bir performans sergiler artk
Ay nerde o günlerazından bal damlıyor bal valla ayyy hadi inslh
Faredeki konfor ve lüks e bak yaaakaç kişi sizin kediniz olmak isterdi kim bilir
Benim toto hala büyük ama tabi büyük olur dimi tubi biz hala 68 kiloyuz.Ben 28 giyiyorum zaten popo gitti daha da kuculursem kocam kızacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?