- 14 Temmuz 2013
- 6.173
- 14.101
- 448
Benki şimdi detoks yapıyor şu kiloyum bu kiloyumda demiyor zaten bende napayım Size yetişmek için yarı aç yarı tok yola devam ediyorum.Senin rakibin nerde hiç sesi çıkmıyorbak biz rakiplerimle hiç birbirimizi bıraktık mı
Sanki tek biz eşleştik tek biz kapışyozbaşka rakibini soran yok
Buda bizim kıza özelBenki şimdi detoks yapıyor şu kiloyum bu kiloyumda demiyor zaten bende napayım Size yetişmek için yarı aç yarı tok yola devam ediyorum.
İnşallah canım şaka gibi 5lere ramak kaldıSağol canm benim ❤ başa baş gidiyoruz@magickk ve sende 60a inmistiniz bende 60.5 oldum
3 ümüzde elele 59a geçicez galiba
Bende çektiğim son tartı fotosuna bakp bakp aynini diyorum şaka gibiİnşallah canım şaka gibi 5lere ramak kaldı
Diğer rakipleri solla geç canm yeni eşleme yaparz htc ile kapışırsınTartı tartı duy beni 66 'yı es geç 65.9 göster beni. Arkamda atlı koşturuyor. Uçur beni uçurrrrrr.
Onu yakalayayım. Sonra koşa koşa size yetişicem. Biraz uzun vade gibi ama ay sonuna yetişsem arada bir iki kilo olsa o da yeter. Sonra sizinle takılıp senayı yakalıycam. SonrasıDiğer rakipleri solla geç canm yeni eşleme yaparz htc ile kapışırsınoda en son 65.0 dı hadi onu yakala aranızda pek bişi kalmadı yakında yakalarsın sen
Gece o saatte yedin sandımKızlar bu gece açlıktan kafayı yedim şimdiden kusura bakmayın. Yarın çorba yanında tavuk yicem. Sevgili sporcular gibi.
Kızlar tartıldım 71.70 çıktım kilom düşmüş pazar günü falan di sanirim 73 e yakındım tam hatırlamıyorum ve şişlik hissediyorum halen salıya kadar 69.90 ü görmek istiyorum salı günü seminer var bir çok müşavir olacak ilk kez tanisacaklarim var içlerinde .
Kotondan etek almıştım kış için sıkıyordu yanlar fışkırmıştı şimdi denedim daha güzel durdu. 1 kilo daha gitmiş hali ile daha iyi durur sanırım iyi ki detoksa başlamışım
Yemedim de dün gece içmediğim sıvı kalmadı. Bu sefer bütün gece wc'de buldum kendimi. Sanki çorba bu sefer şişirdi gibi beni babamın çorbası tok tutardı. Annemin çorbaları açlıkla sınadı beni. Nerdeyse tencereyi yicektim. Yok bugün sırf çorba yapmıycam. Dün için kusura bakmayın kendimden geçtim. Bir ara kedinin mamasına bile göz diktim. Dün gece durumum çok kötüydü.Gece o saatte yedin sandım
Tavuk salata sade soda şeklinde menü yap.
Çorba ve tavuk ağır olur
Ayyy çok güzel çok sevindim. Dayanabilsende yarında mı patates yapsan. Tartı, beden duyun bizi salı günü 67.9 göster kızımızıKızlar tartıldım 71.70 çıktım kilom düşmüş pazar günü falan di sanirim 73 e yakındım tam hatırlamıyorum ve şişlik hissediyorum halen salıya kadar 69.90 ü görmek istiyorum salı günü seminer var bir çok müşavir olacak ilk kez tanisacaklarim var içlerinde .
Kotondan etek almıştım kış için sıkıyordu yanlar fışkırmıştı şimdi denedim daha güzel durdu. 1 kilo daha gitmiş hali ile daha iyi durur sanırım iyi ki detoksa başlamışım
Çok güzel sonuççç, salıya görürsün bencee. Etekli fotonu at bize salıKızlar tartıldım 71.70 çıktım kilom düşmüş pazar günü falan di sanirim 73 e yakındım tam hatırlamıyorum ve şişlik hissediyorum halen salıya kadar 69.90 ü görmek istiyorum salı günü seminer var bir çok müşavir olacak ilk kez tanisacaklarim var içlerinde .
1 ay sıkı gidecem bakalım 1 ay sonunda ne kadar başracam yanım da yemeğimi götürcem her yere birde çarşamba günü viski ve çikolataya vurdum kendimi yemeseydim belki daha çok verirdim . yarın öğlenki balığın hayalini kuruyorumiyiki başladn canm ❤dün çok güzel uygulamüşsın ve karşılığı geldi bile yarın ve öbür günün menüsünden sonra gene güzel bir düşüş daha gelir missss sonra arkasından sağlklı diyet listeler ile gelsin hayalindeki kilolar
sıvı iyidir asitli olmadıktan sonra 1 türk khvesi içseydin yanına 1 kuru kayısı yeseydin tokluk hissi verirdi aslındaYemedim de dün gece içmediğim sıvı kalmadı. Bu sefer bütün gece wc'de buldum kendimi. Sanki çorba bu sefer şişirdi gibi beni babamın çorbası tok tutardı. Annemin çorbaları açlıkla sınadı beni. Nerdeyse tencereyi yicektim. Yok bugün sırf çorba yapmıycam. Dün için kusura bakmayın kendimden geçtim. Bir ara kedinin mamasına bile göz diktim. Dün gece durumum çok kötüydü.
kuzum liste 4 günlük liste zaten 2 günlük patates yapıyorsun 2 günde koruma programı var sbah activia yicem öğlen balık akşam karnabahar yoğurt şeklinde gidecem ara öğün yok 1 yeşil çay 1 forum çay 1 kupa mayonozlu limonlu çay tek tehlike yarın arkadaşımla buluşacazAyyy çok güzel çok sevindim. Dayanabilsende yarında mı patates yapsan. Tartı, beden duyun bizi salı günü 67.9 göster kızımızı
tabi ki benGünaydın kızlarrr. Musmutlu günler hepimizeee.
Dip not, benim rakibem kimm
atarım kuzum ama üstüne ne giycem bulamadımÇok güzel sonuççç, salıya görürsün bencee. Etekli fotonu at bize salı
benimde sesim çıkmıyorsaSenin rakibin nerde hiç sesi çıkmıyorbak biz rakiplerimle hiç birbirimizi bıraktık mı
Sanki tek biz eşleştik tek biz kapışyozbaşka rakibini soran yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?