♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Senin rakibin nerde hiç sesi çıkmıyor bak biz rakiplerimle hiç birbirimizi bıraktık mı
Sanki tek biz eşleştik tek biz kapışyoz başka rakibini soran yok
Benki şimdi detoks yapıyor şu kiloyum bu kiloyumda demiyor zaten bende napayım Size yetişmek için yarı aç yarı tok yola devam ediyorum.

Benki şimdi detoks yapıyor şu kiloyum bu kiloyumda demiyor zaten bende napayım Size yetişmek için yarı aç yarı tok yola devam ediyorum.
Buda bizim kıza özel kilo kapışmasında kilo gizleme mi olur ya ah tubi ah dün yediğin hurmalar bugün ... tırmalar demişler

Tartı tartı duy beni 66 'yı es geç 65.9 göster beni. Arkamda atlı koşturuyor. Uçur beni uçurrrrrr.
Diğer rakipleri solla geç canm yeni eşleme yaparz htc ile kapışırsın oda en son 65.0 dı hadi onu yakala aranızda pek bişi kalmadı yakında yakalarsın sen

Diğer rakipleri solla geç canm yeni eşleme yaparz htc ile kapışırsın oda en son 65.0 dı hadi onu yakala aranızda pek bişi kalmadı yakında yakalarsın sen
Onu yakalayayım. Sonra koşa koşa size yetişicem. Biraz uzun vade gibi ama ay sonuna yetişsem arada bir iki kilo olsa o da yeter. Sonra sizinle takılıp senayı yakalıycam. Sonrası . Hihihihi

Ben niye çorba yedim ya eridi mi acaba huu huuu bağırsağa indin mi çorbaaaa dışarı çıksana artık.
Kızlar benim karın hala bir konuşuyor anlatamam size. Kedi anladı bu gece oturma odasında uyuyor. Zavallı yavru. Evde aç bir yamyam var.
Rakibem tubi hemşirem nerdesin nirdesinnnn. Hurmalar seni sevdimi ne yapıyorsun

Dün kü ve bugün kü menüm
Sabah
1 bardak detoks suyu
09.00
Fırında yağsız tuzsuz patates doyana kadar
Ara
Detoks suyu
1 yeşil çay
1 forum çay
14.00
Güveçte patates yağsız tuzsuz
1 soda
Ara
1 yeşil çay
1 fincan şekersiz kahve
Detoks suyu
19.00
Sabah ve öğlen den kalan patates
1 forum çay
1 sade soda
Detoks suyu
23 gibi de uyudum açlıktan

Kızlar tartıldım 71.70 çıktım kilom düşmüş pazar günü falan di sanirim 73 e yakındım tam hatırlamıyorum ve şişlik hissediyorum halen salıya kadar 69.90 ü görmek istiyorum salı günü seminer var bir çok müşavir olacak ilk kez tanisacaklarim var içlerinde .
Kotondan etek almıştım kış için sıkıyordu yanlar fışkırmıştı şimdi denedim daha güzel durdu. 1 kilo daha gitmiş hali ile daha iyi durur sanırım iyi ki detoksa başlamışım

iyiki başladn canm ❤dün çok güzel uygulamüşsın ve karşılığı geldi bile yarın ve öbür günün menüsünden sonra gene güzel bir düşüş daha gelir missss sonra arkasından sağlklı diyet listeler ile gelsin hayalindeki kilolar

Gece o saatte yedin sandım
Tavuk salata sade soda şeklinde menü yap.
Çorba ve tavuk ağır olur
Yemedim de dün gece içmediğim sıvı kalmadı. Bu sefer bütün gece wc'de buldum kendimi. Sanki çorba bu sefer şişirdi gibi beni babamın çorbası tok tutardı. Annemin çorbaları açlıkla sınadı beni. Nerdeyse tencereyi yicektim. Yok bugün sırf çorba yapmıycam. Dün için kusura bakmayın kendimden geçtim. Bir ara kedinin mamasına bile göz diktim. Dün gece durumum çok kötüydü.

Ayyy çok güzel çok sevindim. Dayanabilsende yarında mı patates yapsan. Tartı, beden duyun bizi salı günü 67.9 göster kızımızı

Çok güzel sonuççç, salıya görürsün bencee. Etekli fotonu at bize salı

1 ay sıkı gidecem bakalım 1 ay sonunda ne kadar başracam yanım da yemeğimi götürcem her yere birde çarşamba günü viski ve çikolataya vurdum kendimi yemeseydim belki daha çok verirdim . yarın öğlenki balığın hayalini kuruyorum
sıvı iyidir asitli olmadıktan sonra 1 türk khvesi içseydin yanına 1 kuru kayısı yeseydin tokluk hissi verirdi aslında
Ayyy çok güzel çok sevindim. Dayanabilsende yarında mı patates yapsan. Tartı, beden duyun bizi salı günü 67.9 göster kızımızı
kuzum liste 4 günlük liste zaten 2 günlük patates yapıyorsun 2 günde koruma programı var sbah activia yicem öğlen balık akşam karnabahar yoğurt şeklinde gidecem ara öğün yok 1 yeşil çay 1 forum çay 1 kupa mayonozlu limonlu çay tek tehlike yarın arkadaşımla buluşacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…