- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Bende çok severimYaaaaa şimdi bir sandviç olsaydı of yaaa.
Ah ah keşke zaten erken yemek yeme olayı beni bu saatlerde baya sınıyor. Yemek üstüne üç kupa sallama çay Türk kahvesi içtim. Acıkmamak elde değil.Bende çok severim
Kahvaltıda 2dilim tambuğday ekmğndn sandviç yapabilirsin yada tost güzel oluyorsabah olsa da yapıp yesek
Çok iyi yapmışsın canm ben de baya acıktm erken yiyoruz ya ondan ama en iyi düşüşde böyle çok aç hissettigimiz zamanlarda oluyorAh ah keşke zaten erken yemek yeme olayı beni bu saatlerde baya sınıyor. Yemek üstüne üç kupa sallama çay Türk kahvesi içtim. Acıkmamak elde değil.
Ayyy demeee. Acıktım valla bi tanecik galeta mi kemirsemYaaaaa şimdi bir sandviç olsaydı of yaaa.
Hayırrrrrr tut kendini sıvı tüket..Ayyy demeee. Acıktım valla bi tanecik galeta mi kemirsem
66 66666666 oraya in kiloooo 66Çok iyi yapmışsın canm ben de baya acıktm erken yiyoruz ya ondan ama en iyi düşüşde böyle çok aç hissettigimiz zamanlarda oluyor66yı düşün iştah gider ozman bende 59u ❤
Yeşil çay içeyim bariHayırrrrrr tut kendini sıvı tüket..
Elif yapıyordu ödem atarsınHe kandirmacao ne işe yariyodu bi arastiraym bakayim
Yap canm dayan 1gün daha bak 1i bitti bile sonra bu emeklerinin karşılığını alacaksınBende çok açım yarın yapmasam mı diye düşünüyorum sonra kızıyorum kendime...
Bugün dayandın yarın da dayan lütfen.Bende çok açım yarın yapmasam mı diye düşünüyorum sonra kızıyorum kendime...
Uyanınca fikrim değişir mutlaka yaparım cumartesi balık yicem onun hayalini düşünüyorumYap canm dayan 1gün daha bak 1i bitti bile sonra bu emeklerinin karşılığını alacaksın
Yapacam kuzum erkenden uyurum yarın artıkBugün dayandın yarın da dayan lütfen.
teşekkür ederim canm benim çok mutluyum valla darısı başınıza dünki sporlar ve danslar dan ertesi güne gelde şiş oluyorum bide tam gece saati dan bitiyor bacaklar ayaklar şiş ondan sabah tartılmasam daha iyu diyordum ama klasik yellow tabiki gene dayanamadı tartıldı ve iyiki tartılmışım 60.5 çıktı
Sadece 600grmcık sonra 60lara veda
Eki Görüntüle 2552070
Benim yoğunluk bitmedi hala canım ya hiç evde kalamıyorum bakamıyorum
Sağol canm benim ❤ başa baş gidiyoruzVayyy harikasın canımm 6 lara veda etmenr çok az kaldııı inşallah hep beraber kurtulalım
Benim yoğunluk bitmedi hala canım ya hiç evde kalamıyorum bakamıyorumbilmiyorum ki ben kaç oldum tartım gelmedi hala
Darısı bizlerin başına olalalaSağol canm benim ❤ başa baş gidiyoruzmagickk ve sende 60a inmistiniz bende 60.5 oldum
3 ümüzde elele 59a geçicez galiba
Senin rakibin nerde hiç sesi çıkmıyorDarısı bizlerin başına olalala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?