- 14 Temmuz 2013
- 6.173
- 14.101
- 448
Ne yapcağımı şaşırdım. Arada tubi 'ye oturmaya gidin. Soluklanın
Açlıkla savaşan ben direk iki kayısı attım ağzıma daha fazla dayanamadım.Çıkana kadar bi şey yeme istersen. O zaman görürsün gerçek kilonu kuzum.
Ohh kayısı çıkarsın seni tuvaletee. Bugün ne var ne yok gitsin de yarın tartıdan güzel sonucu görelimmmAçlıkla savaşan ben direk iki kayısı attım ağzıma daha fazla dayanamadım.
İnsan uzuluyo dimi bnmki emiyo daha ama dişi kirildi gecenlerde simdi onkirik disiyle emerkn gögsümü deliyo ilk dogumdads cok cekmistm emzirirknn simdide cekiyormYok kuzum emzirmiyorum yaşına girdiğinden beri. Kaç aydır bıraktı bırakcak diyodum zaten. En son cidden bıraktı
diyetisyene mi gitsen acaba .Dün geceki çorba beni mahvetti. Bu sabah gene tartı 68 gösterdi. Wc çıkmadım ama yoğurt çorbası altı üstü su
Kıyamamm noldu dişinee?İnsan uzuluyo dimi bnmki emiyo daha ama dişi kirildi gecenlerde simdi onkirik disiyle emerkn gögsümü deliyo ilk dogumdads cok cekmistm emzirirknn simdide cekiyorm
Cok eksiye gecmedim 64.8 ciktim bu sabahNe yapcağımı şaşırdım. Arada tubi 'ye oturmaya gidin. Soluklanınhtc71 kuzum sen ne yapyon bana yetişirlerse sana yetişmem lazım. Koş uçuk koş.
Schonerduf olabilir canımGünaydın kızlarrr. Musmutlu günler hepimizeee.
Dip not, benim rakibem kimm
Böyle gizli rakip mi olur kilonu saklıyosun ya önüne geçtiysen kızın habiri yokbenimde sesim çıkmıyorsa
Cok eksiye gecmedim 64.8 ciktim bu sabahama daha az gibi hissediyorum dun de menum her zamanki gibiydi kacamak yoktu ama aksam kofte yedim 5 tane biraz tuzlu olmus o biraz odem yaptiysa bilmem bakalim yarina kac cikacak
Harikasın canmKızlarr dün dayanamayıp tartılınca saldım yine her gün tartı üstündeyim.bugün 500gr daha gitmiş. İlk haftanın ekmeğini yiyorum. Bakalim haftaya napcam.
Kaç aydır emek verdik canım sonunda karşılığını almamıza çok az kaldı bende olsam aşk yaşardmBende çektiğim son tartı fotosuna bakp bakp aynini diyorum şaka gibiartk 59 yazınca onun fotosunu çeker onla aşk yaşarım ❤ ahaaahaaa
Sonunda başardk galiba yaa ben hala şoktayım
Canm çorbanın suyu vucuda ağırlık oluyor bende icincw öyle oluyorum merak etme yarina kadar onu atar yarn gene 67 gorunur hatta daha bile az olabilirsin ama çorba tercih etme hwm boyle motiveni bozar hem de inanilmaz aç lık yapıyor hiç tok titmuyor bide çorbanın ve maden suyunun sık kullanımı miğdeyi genişletir canm en güzel i protein zaten bugün tavuk,balık vs. Tarzı tüket yarına çok güzel düşüş olurDün geceki çorba beni mahvetti. Bu sabah gene tartı 68 gösterdi. Wc çıkmadım ama yoğurt çorbası altı üstü su
sülemem şimdi dalga geçersiniz benimde moralim bozulur sonra hesabımı kapatıp başka hesapla gelirim felan anladın sen onuBöyle gizli rakip mi olur kilonu saklıyosun ya önüne geçtiysen kızın habiri yokadil olalım lütfen
64 e geçildi deyince bi anyuppi 64e de geçildi yarına daha da düşecek
Herşey de hayır var dwmişler belkide ondan oldu tartı geri gwldiğinde üstüne bir çıkacaksın 59Kaç aydır emek verdik canım sonunda karşılığını almamıza çok az kaldı bende olsam aşk yaşardmtartım gelse bi çıksam baksam 59 olmuşum ahh ahh
Insallah canimyuppi 64e de geçildi yarına daha da düşecek
sülemem şimdi dalga geçersiniz benimde moralim bozulur sonra hesabımı kapatıp başka hesapla gelirim felan anladın sen onu
bence 1 haftalık tatilde az kilo alırsam bu tubi değil demen lazımkesin ben de bukadar kilo alınmış olamaz yalaaaannnn bu tubi diil derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?