♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Yok kuzum emzirmiyorum yaşına girdiğinden beri. Kaç aydır bıraktı bırakcak diyodum zaten. En son cidden bıraktı
İnsan uzuluyo dimi bnmki emiyo daha ama dişi kirildi gecenlerde simdi onkirik disiyle emerkn gögsümü deliyo ilk dogumdads cok cekmistm emzirirknn simdide cekiyorm

İnsan uzuluyo dimi bnmki emiyo daha ama dişi kirildi gecenlerde simdi onkirik disiyle emerkn gögsümü deliyo ilk dogumdads cok cekmistm emzirirknn simdide cekiyorm
Kıyamamm noldu dişinee?
Evett üzüldüm ama biraz da rahatladım ne yalan söyleyim. Her aşamada emzirmek büyük zanaat bu analar çok çekiyo baba olmak varmış

Ne yapcağımı şaşırdım. Arada tubi 'ye oturmaya gidin. Soluklanın htc71 kuzum sen ne yapyon bana yetişirlerse sana yetişmem lazım. Koş uçuk koş.
Cok eksiye gecmedim 64.8 ciktim bu sabah ama daha az gibi hissediyorum dun de menum her zamanki gibiydi kacamak yoktu ama aksam kofte yedim 5 tane biraz tuzlu olmus o biraz odem yaptiysa bilmem bakalim yarina kac cikacak

Cok eksiye gecmedim 64.8 ciktim bu sabah ama daha az gibi hissediyorum dun de menum her zamanki gibiydi kacamak yoktu ama aksam kofte yedim 5 tane biraz tuzlu olmus o biraz odem yaptiysa bilmem bakalim yarina kac cikacak
yuppi 64e de geçildi yarına daha da düşecek

Kızlarr dün dayanamayıp tartılınca saldım yine her gün tartı üstündeyim. bugün 500gr daha gitmiş. İlk haftanın ekmeğini yiyorum. Bakalim haftaya napcam.
Harikasın canm
Sadece ilk haftanın emeği diil o kuzum sen hakettin onu dikkat ettim senin menüler resmen detoks gibiydi okadar sıkı menülerle sporda yaptn bide bebek bakmak derken hakedilmiş sonuç

Bende çektiğim son tartı fotosuna bakp bakp aynini diyorum şaka gibi artk 59 yazınca onun fotosunu çeker onla aşk yaşarım ❤ ahaaahaaa
Sonunda başardk galiba yaa ben hala şoktayım
Kaç aydır emek verdik canım sonunda karşılığını almamıza çok az kaldı bende olsam aşk yaşardm tartım gelse bi çıksam baksam 59 olmuşum ahh ahh

Dün geceki çorba beni mahvetti. Bu sabah gene tartı 68 gösterdi. Wc çıkmadım ama yoğurt çorbası altı üstü su
Canm çorbanın suyu vucuda ağırlık oluyor bende icincw öyle oluyorum merak etme yarina kadar onu atar yarn gene 67 gorunur hatta daha bile az olabilirsin ama çorba tercih etme hwm boyle motiveni bozar hem de inanilmaz aç lık yapıyor hiç tok titmuyor bide çorbanın ve maden suyunun sık kullanımı miğdeyi genişletir canm en güzel i protein zaten bugün tavuk,balık vs. Tarzı tüket yarına çok güzel düşüş olur

Kaç aydır emek verdik canım sonunda karşılığını almamıza çok az kaldı bende olsam aşk yaşardm tartım gelse bi çıksam baksam 59 olmuşum ahh ahh
Herşey de hayır var dwmişler belkide ondan oldu tartı geri gwldiğinde üstüne bir çıkacaksın 59 buna inan evrene bu msj ı yolla tartı gelince 59 yazacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…