Bnde oyle dusunuyorum kuzum ama bu sefer aldigim kilolar direk simit bolgesine gobege gitti bakalm yeterli olck mi 2 kiloOhoo 2.5 kilo 1 ayda rahatlıkla gider canm
Hazır tam buğday alıyorum hafta sonu denerim olmazsa içine çekirdek koymak serbestmiNormalde ekmek uiyosan bnce guzel olur en azindn daha sagliklibn malum ekmeksiz yapamadigim icin kendim yapayim bari dedm buzluga da attm bittikce cikartirim ordan
Yarın daha zor olcak yaMaşallah sana canmilk günü çok güzel atlattın basardın yarın daha kolay geçecek
Afiyet olsun canımSabah 1 yumurta 2 dilim ekmek zeytin peynir
Ogle 1 ev yapimi pogaca
Aksam bulgur pilavi mantar sote bol salata ayran
Kahve cay vs icmedim bugun bol su ictim biraz yediklerimi sindireyim sporda yapcm
Evet canım 5 saatte bir yemek lazım.Saatli mi oluyodu o detoks kac gun yapcaktin kuzu cumartesiye kadsr devam mi
Bnce sorun yok ama ben olsam cekirdegi ayri yerdimHazır tam buğday alıyorum hafta sonu denerim olmazsa içine çekirdek koymak serbestmi
Yarın daha zor olcak ya
Neyse cumartesi günü balık yicem onun hayali ile atlatırım :)
Afiyet olsun canım
Evet canım 5 saatte bir yemek lazım.
Bide 2 sade soda 2 yeşil çay 2 kayısılı forum 1.5 lt detoks suyu ve 1.5 lt su
1seferde 45 dk yapsan daha iyi olmaz mı vücut ısınmış oluyor zaten daha çok verim alırsınSabah akşam.diye ikiye böldüm canım sporu sabah bizimkileri ise okula gönderince mekik, squat,plank,Jumpink Jack, ve ip diye liste ısınma içinde Leslie
Cız coz yemek yasak ama ekmek içinde olursa masum olurBnce sorun yok ama ben olsam cekirdegi ayri yerdimyesil cayla yapsam bnde o suyu olmaz mi acaba
Aynen bakalım canım zaman bulursam tabiki niyetim o onca vücut yağ yakimina hazirlaniyor1seferde 45 dk yapsan daha iyi olmaz mı vücut ısınmış oluyor zaten daha çok verim alırsın
Demek ki yürürse kucağa almazsınız diye korkudan emekliyorKeske bu hizini yurumede de kullansa canim valla
Ben buna çok sevindim. Hızlansın daha da Hızlansın.ay bende inanıyorum canm benim metobolizmam hızlanmış galiba
Cız coz yemek yasak ama ekmek içinde olursa masum olur
Yeşil çay ile dukan birası yapabilirsin aslında.
Kendimden utandimKahvaltıdan önce
Yeşil çay
Kahvaltı
2 yaprak galeta
2 dilim kaşar
3 zeytin
Ara
Filtre kahve
2.ara
1 küçük muz
Akşam
Fırında 2 minik kabak
3 yemek kaşığı yoğurt
Son ara olarak yeşik çay içicem
Spor
75 squat
100 mekik
1000 ipsiz zıplama
Demek ki yürürse kucağa almazsınız diye korkudan emekliyor
He kandirmacaCız coz yemek yasak ama ekmek içinde olursa masum olur
Yeşil çay ile dukan birası yapabilirsin aslında.
Akşam akşam bulgur pilavı yersen utanırsın tabiKendimden utandim
Oysa ki hep kucagimda
Ama ekmek yemedim neden takdir etmiyosunAkşam akşam bulgur pilavı yersen utanırsın tabi
Evet pilavı ekmeğin için doldurman lazm dı güzel göbek eritirAma ekmek yemedim neden takdir etmiyosun
Mantari ekmekle yiyip ustune pilav yerdim diyette olmasaydimEvet pilavı ekmeğin için doldurman lazm dı güzel göbek eritir
Ben 2 gün önce koca tabak mercimek yemeği yiyip yanında da ekmek yediydimAma ekmek yemedim neden takdir etmiyosun
Yanliz degilmisim iste bakBen 2 gün önce koca tabak mercimek yemeği yiyip yanında da ekmek yediydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?