♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

tabi ki ben sen ve ben 7lerdeyiz

atarım kuzum ama üstüne ne giycem bulamadım
Bulursun umarım içine sinen bi şey. Salı senib günün olsunn
Rakibem olarak sen bi 6lara geç bakalım orda hava nasılmış ben de koşarak yanına geleyim

Bulursun umarım içine sinen bi şey. Salı senib günün olsunn
Rakibem olarak sen bi 6lara geç bakalım orda hava nasılmış ben de koşarak yanına geleyim

haftaya cumartesi geçmiş olurum sende koş arkamdan ucukgenclik liği yakalayalım
Kızlarr dün dayanamayıp tartılınca saldım yine her gün tartı üstündeyim. bugün 500gr daha gitmiş. İlk haftanın ekmeğini yiyorum. Bakalim haftaya napcam.
çok iyi gidiyorsun maşallah

İnsallah devam ettirebilirimde dogumdan once cok guzel spor yapiyodum da bartu olunca zaten halim kslmiyo hic duzgun spor yapamadim
Hak veriyorumm. Yorgunluk var, bebe uyuyunca evdeki işler mi hallolsun, dinlemeye vakit mi ayrılsın, spor mu yapılsın ama günde 15dk mızı bile ayırsak ne güzel

Hak veriyorumm. Yorgunluk var, bebe uyuyunca evdeki işler mi hallolsun, dinlemeye vakit mi ayrılsın, spor mu yapılsın ama günde 15dk mızı bile ayırsak ne güzel
Ev islerinden gun icinde firsat kalmiyo ki anca aksam yapabilirim hem bartuda yorulur bnmle oynarken belki umarim insallah yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…