Yok yok değilsin
Yaaaaa şimdi bir sandviç olsaydı of yaaa.
Bulursun umarım içine sinen bi şey. Salı senib günün olsunntabi ki bensen ve ben 7lerdeyiz
atarım kuzum ama üstüne ne giycem bulamadım
Kaybımız yok şükür.neyse ki bisey yemeden atlattik geceyi. Atlattik dimi
allahtn gece gormemisim
Oh iyi bari ben 2 gr spor yaptm diye audan baska bisey tuketmedm aksamKaybımız yok şükür.Uçuk azcık çorba içmiş ama yakmıştır o da
Masallahhh hizlica gidiyo ne verirsen kârKızlarr dün dayanamayıp tartılınca saldım yine her gün tartı üstündeyim.bugün 500gr daha gitmiş. İlk haftanın ekmeğini yiyorum. Bakalim haftaya napcam.
Bak spor çok iyi gelcek sanaa. Hem vücudun toplancak, hem de insan kendini daha iyi hissedşyoOh iyi bari ben 2 gr spor yaptm diye audan baska bisey tuketmedm aksam
Kış kış gitsinnMasallahhh hizlica gidiyo ne verirsen kâr
İnsallah devam ettirebilirimde dogumdan once cok guzel spor yapiyodum da bartu olunca zaten halim kslmiyo hic duzgun spor yapamadimBak spor çok iyi gelcek sanaa. Hem vücudun toplancak, hem de insan kendini daha iyi hissedşyo
Şu an kacsin kuzu boyle hizli vermeye devam edersen bnce ay sonuna kalmaz hemen inersinKış kış gitsinnay sonuna kadar 71.5 u geçip 6lara inersem değmeyşn keyfime. Çok azmedip az yemem lazım
Bulursun umarım içine sinen bi şey. Salı senib günün olsunn
Rakibem olarak sen bi 6lara geç bakalım orda hava nasılmışben de koşarak yanına geleyim
çok iyi gidiyorsun maşallahKızlarr dün dayanamayıp tartılınca saldım yine her gün tartı üstündeyim.bugün 500gr daha gitmiş. İlk haftanın ekmeğini yiyorum. Bakalim haftaya napcam.
75.3 olmuşum.Şu an kacsin kuzu boyle hizli vermeye devam edersen bnce ay sonuna kalmaz hemen inersin
Hak veriyorumm. Yorgunluk var, bebe uyuyunca evdeki işler mi hallolsun, dinlemeye vakit mi ayrılsın, spor mu yapılsınİnsallah devam ettirebilirimde dogumdan once cok guzel spor yapiyodum da bartu olunca zaten halim kslmiyo hic duzgun spor yapamadim
Dün geceki çorba beni mahvetti. Bu sabah gene tartı 68 gösterdi. Wc çıkmadım ama yoğurt çorbası altı üstü su
haftaya cumartesi geçmiş olurum sende koş arkamdanucukgenclik liği yakalayalım
çok iyi gidiyorsun maşallah
haftaya cumartesi geçmiş olurum sende koş arkamdanucukgenclik liği yakalayalım
çok iyi gidiyorsun maşallah
Yeter ki gitsin. Güle güle sevgili yağlar.75.3 olmuşum.boyuma göre kilom çok fazla biraz da ondan sanırım hızlı gidiyo.
Emziriyosan ondanda cabuk gidiyo olabilir aman gitsin de nasil giderse gitsin75.3 olmuşum.boyuma göre kilom çok fazla biraz da ondan sanırım hızlı gidiyo.
Çıkana kadar bi şey yeme istersen. O zaman görürsün gerçek kilonu kuzum.Dün geceki çorba beni mahvetti. Bu sabah gene tartı 68 gösterdi. Wc çıkmadım ama yoğurt çorbası altı üstü su
Ev islerinden gun icinde firsat kalmiyo ki anca aksam yapabilirim hem bartuda yorulur bnmle oynarken belki umarim insallah yaniHak veriyorumm. Yorgunluk var, bebe uyuyunca evdeki işler mi hallolsun, dinlemeye vakit mi ayrılsın, spor mu yapılsınama günde 15dk mızı bile ayırsak ne güzel
Yok kuzum emzirmiyorum yaşına girdiğinden beri. Kaç aydır bıraktı bırakcak diyodum zaten. En son cidden bıraktıEmziriyosan ondanda cabuk gidiyo olabilir aman gitsin de nasil giderse gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?