♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Harikasın canm
Sadece ilk haftanın emeği diil o kuzum sen hakettin onu dikkat ettim senin menüler resmen detoks gibiydi okadar sıkı menülerle sporda yaptn bide bebek bakmak derken hakedilmiş sonuç
biraz midemi küçülteyim dedim ama iştahım da az biraz kapandı sanki. Önümüzdeki haftayı da kaçamaksız geçirirsem kendime güvenim gelicek

Kıyamamm noldu dişinee?
Evett üzüldüm ama biraz da rahatladım ne yalan söyleyim. Her aşamada emzirmek büyük zanaat bu analar çok çekiyo baba olmak varmış
Düstü valla bu ara bnde biraktirmayi dusunuyormda kiyamiyom artik gittigi yere kadar bide süt sevmiyo o yuzdn simdilik devsm ben esime diyodm emzirebilsen onuda yspcn beni kovcan diye herseyini o yspiyodu cunku bsnyosu alt degistirmesi fln

Geçmil olsun kuzum. Olsun emsin, arkadaşlarımın bebelerini görüyorum annelerine gidip meme istiyolar falan. Ne güzel diyorum çakıl hiç öyle bi şey yapmadı, hep zorladım yavrumu. Ama bir yere kadar işte. En azından şimdi her şeyi yiyo, sütünü içiyo, içim rahat
Eş konusunda da şanslıymışsın bak allah mutluluğunuzu daim etsinn. Benimki de öyle çok şükür gözüm arkada kalmadan dışarı çıkabiliyorum. Artık emmiyor da o yüzden yemeğini yapar, karnını doyurur, banyosunu yaptırır bi de uyutur. Ama iş övgü almaya geldiği zaman istemez kızar. Bunda övgü alıncak bi şey yok, ben babasıyım tabi yapcam der. Çok da mütevazi

valla güzeldi ama akşam 2 köfte attım ağzıma dayanamadım
yaa ben diyet yaptığımda tek olmam lazım kesinlikle
şimdi eşim ve kızıma hazırlayıp kendim başka yedimmi çok zorlanıyorum
akşamlar çok zor ya bugünde kv çağırdı bizi lahmacun var gelin diye ben dünden eşime kim ararsa yok de dediğim halde soruyor
eşimede tembih ettim sakın ben evdeyken yemek yeme diye
bugün devam ediyor musun

Ben de zorlaniyorum valla arafa. Dün eşim aradı marketteylen cips alabilir miyim diyor. Artık nasıl tepki verdiysem kapadı telefonu

Evet bnmkide olur olmadik yerlerde gelip yapisiyo bi yerdende kotu ysni aa bnmki bsyilir övgüye gecen bi komuda tartistikta he en iyisini sen biliyon yspiyon zaten dedm evet orda olsaydm tabikide bn yapardim dedi

Bende en çok ondan zorlandm diyet boyunca canm bekarken yada çocuksuzken diyet yapmak ne kolay imiş

akşamlar çok zor ya bugünde kv çağırdı bizi lahmacun var gelin diye ben dünden eşime kim ararsa yok de dediğim halde soruyor
bugün devam ediyor musun
Ahaahaa bu çok iyimiş detoksdayım kim ararsa yok de

Ahaahaa bu çok iyimiş detoksdayım kim ararsa yok de
annemi yarına ayarladım pazar günü kv ye uğrarım kahveye evdeyse arayan olmaz artık bugün
burnuma haşlama patetes kokuları geliyor
kolay gidiyor ama baş ağrım tuttu bir sabah olsa

diyetisyene mi gitsen acaba .
birde sabahları aç karnına 1 çay bardağı kefir iç yatmadan önce de iç biraz rahatlatır diye düşünüyorum

koş uçukgençlik koşş biz geliyoruz
Dün yoğurt çorbası içtim canım. Dediğin gibi en az bir hafta kefir içsem bağırsağıma da fayda sağlar.
Sabah yarım saat yürüdüm. Sonra kahvemi içtim.

Miğdeyi genişlettiğini bilmiyordum bende diyorum hafta başı niye açlık hissetmiyorken şimdi doymuyorum. Geçen güzel kilo verdirdi diye başladım ama bu sefer garip iştah açtı.

magickk nasl oldun canm ?
@diyetlikadn canm nerelerdesin ?
Canım hastalıkla uğraşıyorum ya diyet falan dikkat etmiyorum bal zencefil yiyiyorum sabah akşam oksurugume iyi geliyor bol bitki çayı su meyve tuketiyorum şu an iyilesiyorum yavaş yavaş ama öksürük beni mahvediyor zaten bronşit geçmişim var o yüzden öksürükten korkuyorum ciğerlerime iniyor hemen bu yüzden iğne çok yemiştim orta kulak iltihabına da yakalandım geçen senelerde kulağına vurmuş demişti doktor hatta sağ kulağım uzun süre duymadı yani tekrarlayacak diye endişeliyim kulağımdan cok çektim ağrısı berbat bişeydi inşallah duzelicem ama diyetmis spormus inan hiç aklımda değil duzeleyim araniza döneceğim pazartesi falan spora geri dönerim diye düşünüyorum bilmiyorum artık bakıcaz önce sagligimin düzelmesi lazım

Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine

bugün devam ediyor musun
ee ne yapacaksın gidecek misiniz
yaa yemelerinde sorun yok diğer odaya geçerim ama yiyecekleri şeyi ben hazırladığım için sorun orda
bugün detoks yapmadım
sabah: yulaf ezmesi+yoğurt+armut karıştırıp yedim
öğlen : ızgara tavuk + yoğurt
aksam : kök kırmızı biber yoğurt
bu şekilde beslenicem (sabah ve öğleni böyle yaptım)

Ben de zorlaniyorum valla arafa. Dün eşim aradı marketteylen cips alabilir miyim diyor. Artık nasıl tepki verdiysem kapadı telefonu
ben dün mutfak dolap içini sildim yerleştirdim
eşim ben tatildeyken almışta almış masallah
hepsini yerleştirdim banada yazık ama

Bende en çok ondan zorlandm diyet boyunca canm bekarken yada çocuksuzken diyet yapmak ne kolay imiş
kesinlikle kuzum
kızım normalde çok az yer (resimlerde anlamışındır çıtı pıtı) ben yesin diye 1 saat kaldırmam masadan ama dün o köfteleri yemesede ben yesem diye düşündüm (Allah affetsin )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…