- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 30
Harikasın canm
Sadece ilk haftanın emeği diil o kuzum sen hakettin onu dikkat ettim senin menüler resmen detoks gibiydi okadar sıkı menülerle sporda yaptn bide bebek bakmak derken hakedilmiş sonuç
TUBİLİ senin detoks nasıl gittiben gidiyim takımlara bakıyım kimler kaç kilo vermiş
pek bi keyifli uzaktan izlemek
DüstüKıyamamm noldu dişinee?
Evett üzüldüm ama biraz da rahatladım ne yalan söyleyim. Her aşamada emzirmek büyük zanaatbu analar çok çekiyo baba olmak varmış
valla güzeldi ama akşam 2 köfte attım ağzıma dayanamadımTUBİLİ senin detoks nasıl gitti
Geçmil olsun kuzum. Olsun emsin, arkadaşlarımın bebelerini görüyorum annelerine gidip meme istiyolar falan. Ne güzel diyorum çakıl hiç öyle bi şey yapmadı, hep zorladım yavrumu. Ama bir yere kadar işte. En azından şimdi her şeyi yiyo, sütünü içiyo, içim rahatDüstüvalla bu ara bnde biraktirmayi dusunuyormda kiyamiyom artik gittigi yere kadar bide süt sevmiyo o yuzdn simdilik devsm ben esime diyodm emzirebilsen onuda yspcn beni kovcan diye herseyini o yspiyodu cunku bsnyosu alt degistirmesi fln
akşamlar çok zor ya bugünde kv çağırdı bizi lahmacun var gelin diyevalla güzeldi ama akşam 2 köfte attım ağzıma dayanamadım
yaa ben diyet yaptığımda tek olmam lazım kesinlikle
şimdi eşim ve kızıma hazırlayıp kendim başka yedimmi çok zorlanıyorum
Ben de zorlaniyorum valla arafa. Dün eşim aradı marketteylen cips alabilir miyim diyor. Artık nasıl tepki verdiysem kapadı telefonuvalla güzeldi ama akşam 2 köfte attım ağzıma dayanamadım
Evet bnmkide olur olmadik yerlerde gelip yapisiyo bi yerdende kotu ysniGeçmil olsun kuzum. Olsun emsin, arkadaşlarımın bebelerini görüyorum annelerine gidip meme istiyolar falan. Ne güzel diyorum çakıl hiç öyle bi şey yapmadı, hep zorladım yavrumu. Ama bir yere kadar işte. En azından şimdi her şeyi yiyo, sütünü içiyo, içim rahat
Eş konusunda da şanslıymışsın bak allah mutluluğunuzu daim etsinn. Benimki de öyle çok şükür gözüm arkada kalmadan dışarı çıkabiliyorum. Artık emmiyor da o yüzden yemeğini yapar, karnını doyurur, banyosunu yaptırır bi de uyutur. Ama iş övgü almaya geldiği zaman istemez kızar. Bunda övgü alıncak bi şey yok, ben babasıyım tabi yapcam der. Çok da mütevazi
Bende en çok ondan zorlandm diyet boyunca canmvalla güzeldi ama akşam 2 köfte attım ağzıma dayanamadım
Ahaahaaakşamlar çok zor ya bugünde kv çağırdı bizi lahmacun var gelin diyeben dünden eşime kim ararsa yok de dediğim halde soruyor
eşimede tembih ettim sakın ben evdeyken yemek yeme diye
bugün devam ediyor musun
annemi yarına ayarladım pazar günü kv ye uğrarım kahveye evdeyse arayan olmaz artık bugünAhaahaabu çok iyimiş detoksdayım kim ararsa yok de
Dün yoğurt çorbası içtim canım. Dediğin gibi en az bir hafta kefir içsem bağırsağıma da fayda sağlar.diyetisyene mi gitsen acaba .
birde sabahları aç karnına 1 çay bardağı kefir iç yatmadan önce de iç biraz rahatlatır diye düşünüyorum
koş uçukgençlik koşş biz geliyoruz
Miğdeyi genişlettiğini bilmiyordum bende diyorum hafta başı niye açlık hissetmiyorken şimdi doymuyorum. Geçen güzel kilo verdirdi diye başladım ama bu sefer garip iştah açtı.Canm çorbanın suyu vucuda ağırlık oluyor bende icincw öyle oluyorum merak etme yarina kadar onu atar yarn gene 67 gorunur hatta daha bile az olabilirsin ama çorba tercih etme hwm boyle motiveni bozar hem de inanilmaz aç lık yapıyor hiç tok titmuyor bide çorbanın ve maden suyunun sık kullanımı miğdeyi genişletir canm en güzel i protein zaten bugün tavuk,balık vs. Tarzı tüket yarına çok güzel düşüş olur
Hatta kilo verip gelmiş olman lazım. Yağ yağ dimi?bence 1 haftalık tatilde az kilo alırsam bu tubi değil demen lazım
Canım hastalıkla uğraşıyorum ya diyet falan dikkat etmiyorum bal zencefil yiyiyorum sabah akşam oksurugume iyi geliyor bol bitki çayı su meyve tuketiyorum şu an iyilesiyorum yavaş yavaş ama öksürük beni mahvediyor zaten bronşit geçmişim var o yüzden öksürükten korkuyorum ciğerlerime iniyor hemen bu yüzden iğne çok yemiştim orta kulak iltihabına da yakalandım geçen senelerde kulağına vurmuş demişti doktor hatta sağ kulağım uzun süre duymadı yani tekrarlayacak diye endişeliyim kulağımdan cok çektim ağrısı berbat bişeydi inşallah duzelicem ama diyetmis spormus inan hiç aklımda değil duzeleyim araniza döneceğim pazartesi falan spora geri dönerim diye düşünüyorum bilmiyorum artık bakıcaz önce sagligimin düzelmesi lazım
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendineCanım hastalıkla uğraşıyorum ya diyet falan dikkat etmiyorum bal zencefil yiyiyorum sabah akşam oksurugume iyi geliyor bol bitki çayı su meyve tuketiyorum şu an iyilesiyorum yavaş yavaş ama öksürük beni mahvediyor zaten bronşit geçmişim var o yüzden öksürükten korkuyorum ciğerlerime iniyor hemen bu yüzden iğne çok yemiştim orta kulak iltihabına da yakalandım geçen senelerde kulağına vurmuş demişti doktor hatta sağ kulağım uzun süre duymadı yani tekrarlayacak diye endişeliyim kulağımdan cok çektim ağrısı berbat bişeydi inşallah duzelicem ama diyetmis spormus inan hiç aklımda değil duzeleyim araniza döneceğim pazartesi falan spora geri dönerim diye düşünüyorum bilmiyorum artık bakıcaz önce sagligimin düzelmesi lazım
ee ne yapacaksın gidecek misinizakşamlar çok zor ya bugünde kv çağırdı bizi lahmacun var gelin diyeben dünden eşime kim ararsa yok de dediğim halde soruyor
eşimede tembih ettim sakın ben evdeyken yemek yeme diye
bugün devam ediyor musun
ben dün mutfak dolap içini sildim yerleştirdimBen de zorlaniyorum valla arafa. Dün eşim aradı marketteylen cips alabilir miyim diyor. Artık nasıl tepki verdiysem kapadı telefonu
kesinlikle kuzumBende en çok ondan zorlandm diyet boyunca canmbekarken yada çocuksuzken diyet yapmak ne kolay imiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?