- 14 Temmuz 2013
- 6.173
- 14.101
- 448
Detokstan daha faydalı gibiee ne yapacaksın gidecek misiniz
yaa yemelerinde sorun yok diğer odaya geçerim ama yiyecekleri şeyi ben hazırladığım için sorun orda
bugün detoks yapmadım
sabah: yulaf ezmesi+yoğurt+armut karıştırıp yedim
öğlen : ızgara tavuk + yoğurt
aksam : kök kırmızı biber yoğurt
bu şekilde beslenicem (sabah ve öğleni böyle yaptım)
Bizim durumumuz çok fena Allah sonumuzu hayır etsin.kesinlikle kuzum
kızım normalde çok az yer (resimlerde anlamışındır çıtı pıtı) ben yesin diye 1 saat kaldırmam masadan ama dün o köfteleri yemesede ben yesem diye düşündüm (Allah affetsin)
bencede önce bi midemi küçültmem lazımDetokstan daha faydalı gibi
eskiden diyete girdim dedim mi kimse ağzıma bişey sokamazdı şimdi ben kendim sokuyorumBizim durumumuz çok fena Allah sonumuzu hayır etsin.
menü güzel olmuş kuzum köz biberi bende yapayım bir öğünde .ee ne yapacaksın gidecek misiniz
yaa yemelerinde sorun yok diğer odaya geçerim ama yiyecekleri şeyi ben hazırladığım için sorun orda
bugün detoks yapmadım
sabah: yulaf ezmesi+yoğurt+armut karıştırıp yedim
öğlen : ızgara tavuk + yoğurt
aksam : kök kırmızı biber yoğurt
bu şekilde beslenicem (sabah ve öğleni böyle yaptım)
Sağol kuzumGeçmiş olsun canım. Dikkat et kendine
ay iyi olmuş kuzum valla başlangıçta ipin ucunu kaçırırsak devamı geliyormenü güzel olmuş kuzum köz biberi bende yapayım bir öğünde .
yok gitmicez kv sonra benide aradı yorgunum dedim geç çıkacam zaten işten dedim :)
Canım çok geçmil olsun tekrar. Şu an iyileşmen kilo vermekten daha önemli dediğin gibii. 1 ay önce ben de nezle oldum hemen ardından orta kulak iltihabı. Ve o zamandan beri iltihapla uğraşıyorum kulak zarım delinmiş. Kulağım tıkalı az duyuyorum. Hatta yarın başka bi doktora gidicem. Umarım hemencik iyileşirsinn ilerlemeden. Kulak ağrıdı çok kötü gerçekten. Çeneye, boyuna, yüze, başa her yere vuruyorCanım hastalıkla uğraşıyorum ya diyet falan dikkat etmiyorum bal zencefil yiyiyorum sabah akşam oksurugume iyi geliyor bol bitki çayı su meyve tuketiyorum şu an iyilesiyorum yavaş yavaş ama öksürük beni mahvediyor zaten bronşit geçmişim var o yüzden öksürükten korkuyorum ciğerlerime iniyor hemen bu yüzden iğne çok yemiştim orta kulak iltihabına da yakalandım geçen senelerde kulağına vurmuş demişti doktor hatta sağ kulağım uzun süre duymadı yani tekrarlayacak diye endişeliyim kulağımdan cok çektim ağrısı berbat bişeydi inşallah duzelicem ama diyetmis spormus inan hiç aklımda değil duzeleyim araniza döneceğim pazartesi falan spora geri dönerim diye düşünüyorum bilmiyorum artık bakıcaz önce sagligimin düzelmesi lazım
Ay hadi inşallah yolluyorum mesajımı evreneHerşey de hayır var dwmişler belkide ondan oldu tartı geri gwldiğinde üstüne bir çıkacaksın 59buna inan evrene bu msj ı yolla tartı gelince 59 yazacak
Yarın sen tartılamıycaksın dimi kuzucum seni yarın sabah sabit yazalımAy hadi inşallah yolluyorum mesajımı evrene
ay sagol kuzum ekledigin icin bende kac gündür düsünüodum nerden kime yazcam diye….vallah suan cok sevindim gurup kapandi diye cok üzülmüstümBuki_89 canım biz burdayız
Hoşgeldin canmay sagol kuzum ekledigin icin bende kac gündür düsünüodum nerden kime yazcam diye….vallah suan cok sevindim gurup kapandi diye cok üzülmüstüm
hosbuldum canim evet aynen son gaz devam gecen haftalarda yemek durumlarinin ucunu karistirmistim biraz birde bi 3 kilo fazlaya dönüsünce hemen freni cektimHoşgeldin canmsporlar devam mı ?
Aynen canım gelmezse eğer tartılamıcam eşim isteriz artık dedi ama bakalm neler olcakYarın sen tartılamıycaksın dimi kuzucum seni yarın sabah sabit yazalım
Profilindeki kilo doğrumu canm 63 mü oldun ?hosbuldum canim evet aynen son gaz devam gecen haftalarda yemek durumlarinin ucunu karistirmistim biraz birde bi 3 kilo fazlaya dönüsünce hemen freni cektimtam bihaftadan beri Temiz besleniyorum yine un seker komple hayatimdan cikti yine:) tabi arada kacamakklar haric:)
Tamam canm gelmezse yarın sabit yazarz seniAynen canım gelmezse eğer tartılamıcam eşim isteriz artık dedi ama bakalm neler olcak
Cok sağol kuzum eğer grip ağır geçtiyse kulağa vuruyor malesef uzun süre kulağım duymadı sanki pamuk tıkamışlar hala sağ kulağım ufacık bişeyde ağrıyor ne gitmez şeymişCanım çok geçmil olsun tekrar. Şu an iyileşmen kilo vermekten daha önemli dediğin gibii. 1 ay önce ben de nezle oldum hemen ardından orta kulak iltihabı. Ve o zamandan beri iltihapla uğraşıyorum kulak zarım delinmiş. Kulağım tıkalı az duyuyorum. Hatta yarın başka bi doktora gidicem. Umarım hemencik iyileşirsinn ilerlemeden. Kulak ağrıdı çok kötü gerçekten. Çeneye, boyuna, yüze, başa her yere vuruyorp.tesi olsun kizlar ben iyileştin geldim, de
Oyle olur zaten of kandil simidine asla dayanamam yedinmi yoksaay iyi olmuş kuzum valla başlangıçta ipin ucunu kaçırırsak devamı geliyor
bende bi süre biyerlere gitmeyi düşünmüyorum
hatta öle ki hafta sonu avm lere bile gitmiyeceğim
(dedim ve kandil simidi geldi masamasınanıyorum resmen
ay iyi olmuş kuzum valla başlangıçta ipin ucunu kaçırırsak devamı geliyor
bende bi süre biyerlere gitmeyi düşünmüyorum
hatta öle ki hafta sonu avm lere bile gitmiyeceğim
(dedim ve kandil simidi geldi masamasınanıyorum resmen
ya aklımdayı hep aray birşey girdi etiket yapamadımay sagol kuzum ekledigin icin bende kac gündür düsünüodum nerden kime yazcam diye….vallah suan cok sevindim gurup kapandi diye cok üzülmüstüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?