♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Detokstan daha faydalı gibi

menü güzel olmuş kuzum köz biberi bende yapayım bir öğünde .
yok gitmicez kv sonra benide aradı yorgunum dedim geç çıkacam zaten işten dedim :)

menü güzel olmuş kuzum köz biberi bende yapayım bir öğünde .
yok gitmicez kv sonra benide aradı yorgunum dedim geç çıkacam zaten işten dedim :)
ay iyi olmuş kuzum valla başlangıçta ipin ucunu kaçırırsak devamı geliyor
bende bi süre biyerlere gitmeyi düşünmüyorum
hatta öle ki hafta sonu avm lere bile gitmiyeceğim
(dedim ve kandil simidi geldi masama sınanıyorum resmen

Kızlar ben kafamı dağıtmak için bahçeye iniyorum. Bitkilerin içinde biraz fotosentez yaparsam. Belki daha sağlıklı düşünürüm. Hepimiz çok güzel olalım.
Tubi beyaz şeyleri unut. Yağlı şeyleri unut. Hepimiz fit olucaz. Bu arada ben senin öyle çok kilo aldığını sanmıyorum. Bizden saklamana gerek yok kuzum. Kıskananları çatlatıcaz.

Canım çok geçmil olsun tekrar. Şu an iyileşmen kilo vermekten daha önemli dediğin gibii. 1 ay önce ben de nezle oldum hemen ardından orta kulak iltihabı. Ve o zamandan beri iltihapla uğraşıyorum kulak zarım delinmiş. Kulağım tıkalı az duyuyorum. Hatta yarın başka bi doktora gidicem. Umarım hemencik iyileşirsinn ilerlemeden. Kulak ağrıdı çok kötü gerçekten. Çeneye, boyuna, yüze, başa her yere vuruyor p.tesi olsun kizlar ben iyileştin geldim, de

Hoşgeldin canm sporlar devam mı ?
hosbuldum canim evet aynen son gaz devam gecen haftalarda yemek durumlarinin ucunu karistirmistim biraz birde bi 3 kilo fazlaya dönüsünce hemen freni cektim tam bihaftadan beri Temiz besleniyorum yine un seker komple hayatimdan cikti yine:) tabi arada kacamakklar haric:)

Profilindeki kilo doğrumu canm 63 mü oldun ?
Biz burda cumartesileri tartı günü yapıyoruz canm yarın senide yazalım listeye sende yarn sabah tartılıp bildirirsin birlikte sporda yapıyorz yine ❤
Bu arada beni tanidinmi acaba ben sık sık profil fotomu ve nike degisikligi yapiyorum ondan tanimaya bilirsin belki ben 14.tkm daki kaptan yardımcısı yellow girl

Cok sağol kuzum eğer grip ağır geçtiyse kulağa vuruyor malesef uzun süre kulağım duymadı sanki pamuk tıkamışlar hala sağ kulağım ufacık bişeyde ağrıyor ne gitmez şeymiş dışarda rüzgar varsa hemen ağrıyor doktor demişti zaten yinelenebilir diye canım yapacak bişey yok duzeleyimde gerisi boş zaten şu an için çok spor yapmamaya karar verdim terlemek soğumak hele kışın bana iyi gelmiyor yaza kadar kilomu korumaya çalışacağım önemli olan almamak zaten istediğim kilodayım ama 2 kilo daha vermek istiyodum malesef olmayacak bu gidişle en azından kilomu koruyayım dedim

Oyle olur zaten of kandil simidine asla dayanamam yedinmi yoksa

evren seni sınıyor
ben kafaya koydum en az 2 hafta dişimi sıkıyorum sonrasına duruma göre bakacam ya bir detoks yaparım yine ya da kalori sayarım .
yarın ben gidicem avm avm gezecem kardeşimi yemeğe götürcez annemle ok derse hamburger ısmarlıcam onlara
ay sagol kuzum ekledigin icin bende kac gündür düsünüodum nerden kime yazcam diye….vallah suan cok sevindim gurup kapandi diye cok üzülmüstüm
ya aklımdayı hep aray birşey girdi etiket yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…