- 14 Temmuz 2013
- 6.173
- 14.101
- 448
Onun istikrarsız bir kilo alıp verişi var kuzum. Salı günü için çalışırken o çaktırmadan abur cubur atar ağzına sen ona bakma bana yetişmeye bak.Tarih tekerrür ediyor.
1 ay içkiden uzak kalırsam en kötü ihtimal ile 65 i görürümtugbaFB protein yaparsa beni geçer 64 63 arası olur
Herkes aynı zmanda önündekini yakalamaya calisirsa zaten daha azimli ilerleriz canm onlar kapisirken seni yakalamaya calissinlar ama sen htc yi yakala tamam mıOnun istikrarsız bir kilo alıp verişi var kuzum. Salı günü için çalışırken o çaktırmadan abur cubur atar ağzına sen ona bakma bana yetişmeye bak.
3.7 mi ama ama yaaaa ben onu yakalamak için. Ay ay bana bir şeyler oluyor. Ben yarın elma diyetine başlıyım bari. Ancak açığı kapasam. Haftaya öne geçerim tamam plan bu.Herkes aynı zmanda önündekini yakalamaya calisirsa zaten daha azimli ilerleriz canm onlar kapisirken seni yakalamaya calissinlar ama sen htc yi yakala tamam mıişte sana güzel bir motive htc yakalanacak
Hadi bakalm rakip geride kilosunu bile söylemiyor diye bende +lara geçtim diyen sen diil misin3.7 mi ama ama yaaaa ben onu yakalamak için. Ay ay bana bir şeyler oluyor. Ben yarın elma diyetine başlıyım bari. Ancak açığı kapasam. Haftaya öne geçerim tamam plan bu.htc71 kuzum az kaldı bu sefer sana yetişicem.
Bakalım bu hafta en fazla kilo verme rekoru kimde olacak. Şuan iki branşta rakibim var. Kızlar bu hafta sabitlik mabitlik yok. Çakıl kuzum bu hafta dörder dörder verelim kiloları yağlardan yağlardan aksın gitsin.Hadi bakalm rakip geride kilosunu bile söylemiyor diye bende +lara geçtim diyen sen diil misinal sana istikrarlı rakip hem senin önünde hemde istakrarlı ilerliyor şimdi seni incecik yapıp çabucak 64lere getirsin sen yakalarsin isteyince yapiyorsun canm üstelik 3küsür dediğin 1 hafta da bile veriliyor bak çakıl verdi işte
ikinizde rakipleri yakalıycaksınız bu hafta koşun koşunBakalım bu hafta en fazla kilo verme rekoru kimde olacak. Şuan iki branşta rakibim var. Kızlar bu hafta sabitlik mabitlik yok. Çakıl kuzum bu hafta dörder dörder verelim kiloları yağlardan yağlardan aksın gitsin.
Gerçekten ya en zayıf sensin listede ama kaptın var onu unuttun muKapışmalar
blonde ambition = 60.5
melisa- = 60.6
magickk = 61.5
htc71 = 64.2
ucukgenclik = 67.9
SchonerDuft =70.6
tugbaFB =70.3
Kizilbodur = 75
Kızlarrr en zayıf benimsöylemesem çatlarım çünki grup 60lar ve devamında burdan hepberaber ilerledik ve ilk kez en öndeyim bir hava ataym bidaha denk gelmez bu en zayıf benimmm en zayıff benimmm
kaptinn sen daha bugun geldin o sayilmaz hem ölçülerin benden daha kalın sen çakma 56 sın sen de sena zeynep i yakala canm o da 54küsür tam hedefine uygun hedefnz aynı ve senin kilona çok yakın sende onu yakalamaya çalş
Hurma çok iyi ya geçen sene yapmıştım yine mi yapsam acabaikinizde rakipleri yakalıycaksınız bu hafta koşun koşunçakıl hurma detoksuna başladı bile üstelik çokda lezzetli tokda tutuyor sende yapsana ben de yapabilrm
Seni geçiyorum cumartesiyeOnun istikrarsız bir kilo alıp verişi var kuzum. Salı günü için çalışırken o çaktırmadan abur cubur atar ağzına sen ona bakma bana yetişmeye bak.
Ama geçen hafta yarista yoktu kiGerçekten ya en zayıf sensin listede ama kaptın var onu unuttun musen değilsin işte değilsin kaptın zayıf listede olmasada o da geldi sonuçta
Gitsin gitsin 3er 5erBakalım bu hafta en fazla kilo verme rekoru kimde olacak. Şuan iki branşta rakibim var. Kızlar bu hafta sabitlik mabitlik yok. Çakıl kuzum bu hafta dörder dörder verelim kiloları yağlardan yağlardan aksın gitsin.
Söyle söyleeeHurma çok iyi ya geçen sene yapmıştım yine mi yapsam acabaama yok ya ben başka bişey yapicam ama söylemem
Yook olmaz söylenem şimdi sana söylersem ordan yellow damlarGitsin gitsin 3er 5erbi de evet yağdan gitsin kaslarımız bizimle kalsın
Ne yapiyon ya sen öğrenmem lazm çatlarmYook olmaz söylenem şimdi sana söylersem ordan yellow damlaraman o duymasın zaten geçti beni o yüzden acayip gizli
tugbaFB SchonerDuft ucukgenclik htc71
melisa- magickk sevgili arkadaşlarm bu yola grup 60lar olarak 7miz yola çıkmıştım ve şuan size tüm cidiiyetimle bir şey sòylemem gerekli sevgili grup 60'lar öhöm öhöm demem o ki.....
En zayıf beeniiimmmen zayıf beeniiimm
En zayıf beniiimmmmen zayıf benim
Nanı nanı nana nanınanı nana
tugbaFB SchonerDuft ucukgenclik htc71
melisa- magickk sevgili arkadaşlarm bu yola grup 60lar olarak 7miz yola çıkmıştım ve şuan size tüm cidiiyetimle bir şey sòylemem gerekli sevgili grup 60'lar öhöm öhöm demem o ki.....
En zayıf beeniiimmmen zayıf beeniiimm
En zayıf beniiimmmmen zayıf benim
Nanı nanı nana nanınanı nana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?