- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 30
Günaydın canım. Ben daha yeni uyandım. Şuan klasik bir kahvaltı olacak.Günaydın kızlarrr. Kilom 74.7hurmanın 2.günündeyim.
Kilo aldiran detoksunumu yapacan kuzumYook olmaz söylenem şimdi sana söylersem ordan yellow damlaraman o duymasın zaten geçti beni o yüzden acayip gizli
O bana kilo aldırmadı sadece regl dönemine denk geldim o yüzden kilom aynıydı canımKilo aldiran detoksunumu yapacan kuzum
Bu çok güzel haberrKızlar dünkü kilom yüzünden sinirlenip yemiştim ya bugün regl oldum meğersem onun yüzünden tartıda hafta içine göre kilo almışım. Bugün orantılamak için kahvaltıda sadece siyah çay, daha sonrada türk kahvesi, iki bardak papatya çayı içtim.
Regle bitişi 66lar 65ler geliyorKızlar dünkü kilom yüzünden sinirlenip yemiştim ya bugün regl oldum meğersem onun yüzünden tartıda hafta içine göre kilo almışım. Bugün orantılamak için kahvaltıda sadece siyah çay, daha sonrada türk kahvesi, iki bardak papatya çayı içtim.
Ooo rekabet en sevdigimSeni geçiyorum cumartesiye
Ikinize de sollayacam
Kızlar hızlanın çakıl hem 74diyor hem de detoks daOoo rekabet en sevdigim
Ondan ben bu haftanın tadını çıkarayımblonde ambition tebrik ederim canım valla solladın hepimizi amaaa burda 6 gündür tartılmayan bi insan var çokta şeetmee
Beni gaza getirmeyin bak dansı haftada 4güne çıkarma planı yapıyorumOndan ben bu haftanın tadını çıkarayımhaftaya sen 59diycen zaten belli ama ben de 59a gidiom haberin olsun zaten kaptin geldi listeye 56yazdı 59un o güzel büyüsünü bozdu
Ben de tek öğün yaparak. 15.50'de yemek yedim, canım. Açlık hissettirmeyecek kadar belki bir iki lokma bir şeyler yesen. Fakat iştahımda yok demişsin boşver yeme gece erken yatarsın olmadıKızlar akşama ne yapsam yaaaacaba hiç yemesem ilerliyen saatlerde ters tepip kòtü bisiler yememe sebep olurmu ki ne yapsm iştahım yok
İnşallah canım. Tabi böyle olunca bizim İzmire gitme durumumuz yalan oldu.Bu çok güzel haberrc.tesi tartı çok çok güzel sonuç göstercek
Ay inşallah inşallah bir 65 olsa o tartı hasret kaldım o sayıya.Regle bitişi 66lar 65ler geliyor
Ahahahha bide bi çıkıyormuşum 65 kilo ahahhahaOndan ben bu haftanın tadını çıkarayımhaftaya sen 59diycen zaten belli ama ben de 59a gidiom haberin olsun zaten kaptin geldi listeye 56yazdı 59un o güzel büyüsünü bozdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?