♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Bu çok güzel haberr c.tesi tartı çok çok güzel sonuç göstercek

Regle bitişi 66lar 65ler geliyor

blonde ambition tebrik ederim canım valla solladın hepimizi amaaa burda 6 gündür tartılmayan bi insan var çokta şeetmee
Ondan ben bu haftanın tadını çıkarayım haftaya sen 59diycen zaten belli ama ben de 59a gidiom haberin olsun zaten kaptin geldi listeye 56yazdı 59un o güzel büyüsünü bozdu

Ondan ben bu haftanın tadını çıkarayım haftaya sen 59diycen zaten belli ama ben de 59a gidiom haberin olsun zaten kaptin geldi listeye 56yazdı 59un o güzel büyüsünü bozdu
Beni gaza getirmeyin bak dansı haftada 4güne çıkarma planı yapıyorum

Kızlar akşama ne yapsam yaaa acaba hiç yemesem ilerliyen saatlerde ters tepip kòtü bisiler yememe sebep olurmu ki ne yapsm iştahım yok

Son düzenleme:
Kızlar akşama ne yapsam yaaa acaba hiç yemesem ilerliyen saatlerde ters tepip kòtü bisiler yememe sebep olurmu ki ne yapsm iştahım yok
Ben de tek öğün yaparak. 15.50'de yemek yedim, canım. Açlık hissettirmeyecek kadar belki bir iki lokma bir şeyler yesen. Fakat iştahımda yok demişsin boşver yeme gece erken yatarsın olmadı

Bugünkü menüm
Kahvaltı yok
Siyah çay, 2 kupa papatya çayı, türk kahvesi
15.50 : kara lahana çorbası içine taze mısır eklemiş annem, bir tane tavuk göğsü, bir dilim ekmek
Ağrım çok olduğu için bugün ilaçlar biraz uyuttu beni.
Belki dizi izlerken meyve yiyebilirim. Tatlı isteğimi bastırmak için sütlü nescafe de olabilir. Olmadı kuru incir yerim bir tane.

Ahahahha bide bi çıkıyormuşum 65 kilo ahahhaha ahaha forsumuzu sarstin kaptinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…