♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Canımmm çok ilaç içmişsin ya kıyamam inşlh sabaha bir şeyin kalmamış olur
Diş eti ağrısıda çekince ikisi beraber beni bugün bitirdi. Bu hafta dişçim diş etinde hassasiyet başladı demişti. O yüzden dün geceden beri antibiyotik içiyorum. Üstüne ağrı kesici çok içtim. Yarın kesin kaşıntım başlar. İki ayda bir nedense benim regl dönemim çok ağır geçiyor. Öncekinde iki gün yataktan çıkamamıştım, sürekli uyumuştum. Doktor sorun yok dedi. Ağrı için ilaç verdi bu kadar.

Canm benim reglim de de çok problemler oldu bu yıl kaç kez gittim her yınden bakildi birsey cikmadi sonra arastrdm kilo verme donemlerinde ve yogun spor yapanlarda oluyormus diye canm diyet yapanlarda cok regli sorunlari hep olmus vucut bu degisim surecinde bir takim farklilar gösteriyor demek ki ama o büyük kiloları atma dınemimden ciktm vucutta büyük yaglardan kurtulunca kendine artk geldi sanîrım şu son 2-3 ay kilo vermem durdu gibi benim zaten 14.tkmdn 60.6 ile mezun oldum ve mezunyet sonrasi yavas yavas 62.8 e kadar cikinca tekrar yavas yavas 60.5e geri indim yani mezuniyet kilomu korudum gibi oldu cok ufak capli bir inis çıkış böyle olunca vucut baya dinlendi sanırım ondan normale döndü 3aydr reglem çok güzel aynı eski zmanlardaki gibi sorunsuz hale döndü canm seninde öyle olur

Bir şey sorucam şimdi tartıldım da 70.2 çıktı. İlaçlar şişkinlik yapar mı? Bu saatte bu kadar şişmem normal sizce. Regl faktörü bu kadar abartır mı?
Evt gogleye ben bakmstm 2-3 kilo bile fazla cikanlar oluyormus 2-3 kilo oynaması normal yazıyordu canm +ilaçda etkiler +olarak bide gece saati zaten 1-2 kilo fazla cikabiliyoruz hepsi birlikte çok normal tabiki

Evt gogleye ben bakmstm 2-3 kilo bile fazla cikanlar oluyormus 2-3 kilo oynaması normal yazıyordu canm +ilaçda etkiler +olarak bide gece saati zaten 1-2 kilo fazla cikabiliyoruz hepsi birlikte çok normal tabiki
Ağır spor yapmayınca bu kadar etkilemez diye düşünmüştüm.
O zaman içim rahat etti. Bende tartıda bu kadar görünce bir de tek öğün beslendim ne oluyor dedim. Gözüm korktu. Sağol yellowcum içim rahatladı.

Doğru canım etkiliyor bende antibiyotik kullandım ve fazla çıkmıştım normal yani

Kızlar menüm
Hurmanın 2. Günüydü bugün kaçamaksız atlattım
Sabah öğle akşam 7 Hurma 1 kase yoğurt
Sabah yeşil çay

Spor
100 squat
60 mekik
1dk plank
1000 ipsiz zıplama
Canm hurmaları geceden ikiye kesip suya atiyorsun dimi sabaha kadar şekeri ni suya bıraksın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…