- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Sağol canm benim kızın en yakin arkadasi hemde sinif arkadasi ondan gece gündüz konumuz eylülNice mutlu yıllara canım doğum günü kutlu olsun. Instaya bakmadım bakarım şimdi
Cıscoslar iyiki tartı gününe denk geldi. Birkaç kaçamağı sen dans gecesinde eritir bitirsin.Tamam canm benim kızın en yakin arkadasi hemde sinif arkadasi ondan gece gündüz konumuz eylüldoğ gününü kutladk bitti şükür mira bir haftadr sayikliyordu eylülün dogum günü geliyor geliyor diye oldu bitti şükür bir riskli günün daha sonuna geldik
Kaloriden kar etmek için kahvaltı etmeden sadece kahve içerek gittim canm öğle +kahvaltı yerine geçsin diye ve ona rağmen minik minik tadımlık yedimCıscoslar iyiki tartı gününe denk geldi. Birkaç kaçamağı sen dans gecesinde eritir bitirsin.
67 ye Hedef koymak komik olur mu acabaHaftaya bugün geç. Sen salı günü 68.9'u en fazla görmüş olacaksın. Ben kendim için konuşmak istemiyorum sabah tartıda o rakamı görünce üç günlük kahvaltı yaptım resmen.
Akşam geç yemediysen toparlarsın :)Günlük menüme gelince
Kahvaltı : peynir, zeytin, tahin pekmez, sucuk, simit, domates, salatalık, biber, kaşar peyniri, fındık kreması, çay
Öğle : aklım başıma gelince 2 türk kahvesi, 2 sade nescafe
Akşam : tavuk, patates haşlama
Çok şükür canımSağol canm benim kızın en yakin arkadasi hemde sinif arkadasi ondan gece gündüz konumuz eylüldoğ gününü kutladk bitti şükür mira bir haftadr sayikliyordu eylülün dogum günü geliyor geliyor diye oldu bitti şükür bir riskli günün daha sonuna geldik
Yok canım. 17.20 akşam yemeğinden kalkmıştım. Başka bir şey yemedim.Akşam geç yemediysen toparlarsın :)
Çok şükür canım
Acıkmadın mı ya ben karnabahar ve kabak fırınladım yoğurt ile yedim 2 kupa da sütlü kahve içtim ama gecem uzun 2ye kadar ders çalışacamYok canım. 17.20 akşam yemeğinden kalkmıştım. Başka bir şey yemedim.
Bence 67 hedefi daha güzel ben buna bayıldım.
Bende gece genelde 2ye hatta 3e kadar uyumuyorum ve ondan bazen çok acıkıyorumAcıkmadın mı ya ben karnabahar ve kabak fırınladım yoğurt ile yedim 2 kupa da sütlü kahve içtim ama gecem uzun 2ye kadar ders çalışacam
Dün yazmıştın canım. Bugün çok yorulmuşsun. Tamam o zaman ev işleri bitti dimi kuzum. Yarın evle uğraşıcak mısınız?Kizlar gelemedim bugun özür dilerim
Sabah tartildim ve kendimi temizlige vurdumo derece kötüydü blonde ambition a söyledim ama oda söyleyemedi sanirim sizlere odalari degistirdim valla tasinsak ev bu kadar darmaduman olmazdi, saat 10 da esimle bi basladik aksam 10 a kadar sadece bi kahve molasi verdik o kadar simdi duşumu aldim yattım bu arada kilomuda şuraya iliştiriyiveriyim 70.3
Bittim canim yarin sadece ütü yapicamDün yazmıştın canım. Bugün çok yorulmuşsun. Tamam o zaman ev işleri bitti dimi kuzum. Yarın evle uğraşıcak mısınız?
Yine mi aynı kilolardayızKizlar gelemedim bugun özür dilerim
Sabah tartildim ve kendimi temizlige vurdumo derece kötüydü blonde ambition a söyledim ama oda söyleyemedi sanirim sizlere odalari degistirdim valla tasinsak ev bu kadar darmaduman olmazdi, saat 10 da esimle bi basladik aksam 10 a kadar sadece bi kahve molasi verdik o kadar simdi duşumu aldim yattım bu arada kilomuda şuraya iliştiriyiveriyim 70.3
Katılıyorum sana şuan bende çok acıktım belki bitki çayı içerim tok tutsun diye .Bende gece genelde 2ye hatta 3e kadar uyumuyorum ve ondan bazen çok acıkıyorum
Ama dikkat ettim hangi gece çookk aç hissetsem ve yemeyip dayanp o şekilde uyusam sabahına güzel kilo düşüşü yaşıyorum canm ondan bize açlk şart galiba
Evet lütfen bu son olsunYine mi aynı kilolardayız
Bu son olsun .
Elinize sağlık canım maşallah elinizden geliyor böyle şeyler
Neresinden dönülse kar diyorummm. Üzülmek yok, kış kış yapıyoruz gelen kilolaraKizlar gelemedim bugun özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?