♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Nice mutlu yıllara canım doğum günü kutlu olsun. Instaya bakmadım bakarım şimdi
Sağol canm benim kızın en yakin arkadasi hemde sinif arkadasi ondan gece gündüz konumuz eylül doğ gününü kutladk bitti şükür mira bir haftadr sayikliyordu eylülün dogum günü geliyor geliyor diye oldu bitti şükür bir riskli günün daha sonuna geldik

Cıscoslar iyiki tartı gününe denk geldi. Birkaç kaçamağı sen dans gecesinde eritir bitirsin.

Cıscoslar iyiki tartı gününe denk geldi. Birkaç kaçamağı sen dans gecesinde eritir bitirsin.
Kaloriden kar etmek için kahvaltı etmeden sadece kahve içerek gittim canm öğle +kahvaltı yerine geçsin diye ve ona rağmen minik minik tadımlık yedim

Doğum gününe gittik kızlar öğlen menüm onun içim bòyle oldu en az hasarla atlatmaya çalstm bircok seyi yemedim zaten ve kaloriden kısmak için de kahvalti yapmadm

Kahvaltı = yok

Ara = 1kupa sútlü çözünebilir kahve

Öğlen = 3adet sarma ,2çatal pasta, yarım kurabiye

Akşam = 3köfte,1kaşık patates,1bardak ayran

Şimdi kondisyon bisikletime oturdum ve 45dakikaya tamamlıycam kızlar yediklerim erisin

Akşam geç yemediysen toparlarsın :)
Çok şükür canım

Yok canım. 17.20 akşam yemeğinden kalkmıştım. Başka bir şey yemedim.
Bence 67 hedefi daha güzel ben buna bayıldım.
Acıkmadın mı ya ben karnabahar ve kabak fırınladım yoğurt ile yedim 2 kupa da sütlü kahve içtim ama gecem uzun 2ye kadar ders çalışacam

Acıkmadın mı ya ben karnabahar ve kabak fırınladım yoğurt ile yedim 2 kupa da sütlü kahve içtim ama gecem uzun 2ye kadar ders çalışacam
Bende gece genelde 2ye hatta 3e kadar uyumuyorum ve ondan bazen çok acıkıyorum
Ama dikkat ettim hangi gece çookk aç hissetsem ve yemeyip dayanp o şekilde uyusam sabahına güzel kilo düşüşü yaşıyorum canm ondan bize açlk şart galiba

Kizlar gelemedim bugun özür dilerim
Sabah tartildim ve kendimi temizlige vurdum o derece kötüydü blonde ambition a söyledim ama oda söyleyemedi sanirim sizlere odalari degistirdim valla tasinsak ev bu kadar darmaduman olmazdi, saat 10 da esimle bi basladik aksam 10 a kadar sadece bi kahve molasi verdik o kadar simdi duşumu aldim yattım bu arada kilomuda şuraya iliştiriyiveriyim 70.3

Dün yazmıştın canım. Bugün çok yorulmuşsun. Tamam o zaman ev işleri bitti dimi kuzum. Yarın evle uğraşıcak mısınız?

Dün yazmıştın canım. Bugün çok yorulmuşsun. Tamam o zaman ev işleri bitti dimi kuzum. Yarın evle uğraşıcak mısınız?
Bittim canim yarin sadece ütü yapicam
Sali günü ehliyet sinavim var ona calisirim birazda hic bakamadim
Kilomla ilgili yorum yapmamisin

Yine mi aynı kilolardayız
Bu son olsun .
Elinize sağlık canım maşallah elinizden geliyor böyle şeyler

Katılıyorum sana şuan bende çok acıktım belki bitki çayı içerim tok tutsun diye .
Ben normalde 23 gibi uyur 5 gibi uyanırım ama ders için mecburen oturcam en azından 12ye kadar oturmam şart

Neresinden dönülse kar diyorummm. Üzülmek yok, kış kış yapıyoruz gelen kilolara

Bildirimler tamam

Cumartesi bildirimleri

diyetlikadn=60.6 //sabit
magickk = 61.5 //sabit
Yellow -fit blonde = 61.5/ 60.5/1
htc71= 65.1 /64.2/0.9
ucukgenclik = 68.1/67.9/0.2
SchonerDuft = 71.60 /70.6/ 1
Tuğba = 70.3
cakilinannesi = 78.4 /75.0/ 3.4
Kaptin = 56.5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…