♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Kızlar menüm
Hurmanın 2. Günüydü bugün kaçamaksız atlattım
Sabah öğle akşam 7 Hurma 1 kase yoğurt
Sabah yeşil çay

Spor
100 squat
60 mekik
1dk plank
1000 ipsiz zıplama
Detoks da olduğun halde de harika spor yapmissin maşallah canım ❤ aman dikkat et başın döner tansiyon düşebilir detokslu iken 1000 zıplama hayran kaldm valla

Geçmiş olsun canım ödem yapacaktır malesef bencumartesi bir ağrı kesici içtim. Halen şişim bol su iç. Maydonoz kaynat iç 1kupa 1lt yakında limonlu su iç her bardağa 3 4 damla damlat . 2 lt de su tükettin mi daha hızlı atarsın

kızlar 70,20 çıktım sabah gelsin yarına 6lar
Ben gördüm 6 ları
Ya kuzum benim tartida bi sorun var kesin bi cikiyorum 69.9 cikiyor sonra yer degistiriyorum 68.5 cikiyor sonra baska bisey tartiyorum sonra ben cikiyorum 69.9 cikiyor bende 69.9 u kabul ediyorum ama tartinin dengesiz olmasi kötü

tartının yerini değiştirir değiştirmez tartılmamak gerek diye biliyorum .
bende geçerdim aslında ama dün stresliydi stres ödem yaptı bende

Sekersiz
1000 ip
2.5 lt su
Aksam form cayı
Her gün mutlaka uyacağim rutinler
su , yeşil çay , forum çay , maydonoz kaynatıp içecem ama zumba yapmayı düşünüyorum üstüne de yoga ve meditasyon ekleyip 21 de derse oturcam 23,30 a kadar .
birde arada tarçınlı süt içelim taarçın şeker isteğini kesiyor

Tartı bana yanaşmanı istemiyor. O da öğrendi sanırım benim hasta olduğumu fos ödem olduğunu o yüzden seni hala 69.9'da tutuyor. Çok verirsinde kaçamak yaparsın sonra.

Sağol, canım. Not ettim aç karna maydanoz çayını içiyim hemen. Dün nerdeyse hiç su da içmedim sürekli uyudum gibi bir şeydi

Detoks da olduğun halde de harika spor yapmissin maşallah canım ❤ aman dikkat et başın döner tansiyon düşebilir detokslu iken 1000 zıplama hayran kaldm valla
Yapmadan yatarsam tartıda ekşi görmicek gibi hissediyorum. ama zorlandığımı hissettiğim yerde bırakıyorum

Kızlar günaydınn. Gece yatmadan bir baktım ki regli olmuşum yatarken ne güzel ağrım yok diyordum sabaha karşı bi uyandım of dışarda yağmur yağıyor ve ben sıcak su torbama sarılıp battaniyemin altına gömülmek istiyorum hayaller bu yönde. Hayatlar malum
Sabah yine de tartıldım 74.2 çıktım. Bugün hurmanın 3.günü

Ay bi de bugün hurmaları ıslatmadan yicem sanırım
Keşke ıslatsaydn canm kalori ve şeker oranı yükseliyor böyle ama gene de yapacak birsey yoksa artk öyle ye bu arada çok geçmiş olsun çocuk varken rahat rahat hasta bile olunmuyor
Yarına kesin tartı 73'leri gösterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…