- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Detoks da olduğun halde de harika spor yapmissinKızlar menüm
Hurmanın 2. Günüydü bugün kaçamaksız atlattım
Sabah öğle akşam 7 Hurma 1 kase yoğurt
Sabah yeşil çay
Spor
100 squat
60 mekik
1dk plank
1000 ipsiz zıplama
Geçmiş olsun canım ödem yapacaktır malesef bencumartesi bir ağrı kesici içtim. Halen şişim bol su iç. Maydonoz kaynat iç 1kupa 1lt yakında limonlu su iç her bardağa 3 4 damla damlat . 2 lt de su tükettin mi daha hızlı atarsınKızlar kan basıncı dişlerime vurdu. Vücudumdaki şişliği atması için ekstra ilaç içiceğim için demin bir dilim ekmek içine süzme peynir koyup yedim yanında çay içtim. Bugün toplam 6 ilaç içtim. Hala ağrım var.
Kapışmalar
kaptinn = 56.5
Verano_porteno = 57
blonde ambition = 60.5
@diyetlikadn = 60.6
@magickk = 61.5
@htc71 = 64.2
ucukgenclik = 67.9
SchonerDuft =70.6
tugbaFB =70.3
Kizilbodur = 75
Ayyyy bu kez liste çok güzel oldu yaaaa❤❤❤
Sende güzel vermisin canim
hoş geldin canım nasılsın
Ben gördüm 6 larıkızlar 70,20 çıktım sabah gelsin yarına 6lar
Sekersizkızlar bugüntugbaFB şeker diyetine de başladık var mı bize katılmak isteyen
tartının yerini değiştirir değiştirmez tartılmamak gerek diye biliyorum .Ben gördüm 6 ları
Ya kuzum benim tartida bi sorun var kesin bi cikiyorum 69.9 cikiyor sonra yer degistiriyorum 68.5 cikiyor sonra baska bisey tartiyorum sonra ben cikiyorum 69.9 cikiyor bende 69.9 u kabul ediyorum ama tartinin dengesiz olmasi kötü
su , yeşil çay , forum çay , maydonoz kaynatıp içecem ama zumba yapmayı düşünüyorum üstüne de yoga ve meditasyon ekleyip 21 de derse oturcam 23,30 a kadar .Sekersiz
1000 ip
2.5 lt su
Aksam form cayı
Her gün mutlaka uyacağim rutinler
Aynen öyle oldu iyi hoş şimdi tek ben zayıfım da diyemez.Takimda iken de bulamiyordukilk kez tam kendine göre bir rakibi oldu
Bende de hata var tabi gece gece tartılınca. Dün çok kötüydüm. Sanırım 10 saattir uyuyorum. Normal olması çok iyi psikolojimi bozmuştu dün geceDoğru canım etkiliyor bende antibiyotik kullandım ve fazla çıkmıştım normal yani
Tartı bana yanaşmanı istemiyor. O da öğrendi sanırım benim hasta olduğumu fos ödem olduğunu o yüzden seni hala 69.9'da tutuyor. Çok verirsinde kaçamak yaparsın sonra.Ben gördüm 6 ları
Ya kuzum benim tartida bi sorun var kesin bi cikiyorum 69.9 cikiyor sonra yer degistiriyorum 68.5 cikiyor sonra baska bisey tartiyorum sonra ben cikiyorum 69.9 cikiyor bende 69.9 u kabul ediyorum ama tartinin dengesiz olmasi kötü
Sağol, canım. Not ettim aç karna maydanoz çayını içiyim hemen. Dün nerdeyse hiç su da içmedim sürekli uyudum gibi bir şeydiGeçmiş olsun canım ödem yapacaktır malesef bencumartesi bir ağrı kesici içtim. Halen şişim bol su iç. Maydonoz kaynat iç 1kupa 1lt yakında limonlu su iç her bardağa 3 4 damla damlat . 2 lt de su tükettin mi daha hızlı atarsın
Evet canım ıslatıyorumm.Canm hurmaları geceden ikiye kesip suya atiyorsun dimi sabaha kadar şekeri ni suya bıraksın diye
Yapmadan yatarsam tartıda ekşi görmicek gibi hissediyorum.Detoks da olduğun halde de harika spor yapmissinmaşallah canım ❤ aman dikkat et başın döner tansiyon düşebilir detokslu iken 1000 zıplama hayran kaldm valla
Keşke ıslatsaydn canm kalori ve şeker oranı yükseliyor böyleAy bi de bugün hurmaları ıslatmadan yicem sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?