♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

ucukgenclik seni htc71 ile eşlemek le hata ettik galiba rakip açık arayı uzak araya çılardı
Canm diyetisyene gitmen bence şart sen aylardr kilo korumada gibisin sürekli 68-70 arası gidip geliyorsun ne zamn ki 67i tam görünse hooppp 70diyorsun moraline bozmak istemiyorum ama bu şekilde bir yere varamıyorsun bir şeyleri değiştirmen şart

şeker canımız istediğinde yapıştıralım tarçınlı sütü
planını çok beğendim canım
zumbayı bende istiyorum ama hergün yapamayacağım için eklemedim, ama ipi tv karşısında bile zıplarım

Teşekkğr edrrimm. Bugünlük böyle olsunn. Hem ıslatıp yerken zorlaniyorum hem de şu an içimde tatlı canavarı var başka şeylere saldırmayım. İnşallah yarın 73ler

Tartı bana yanaşmanı istemiyor. O da öğrendi sanırım benim hasta olduğumu fos ödem olduğunu o yüzden seni hala 69.9'da tutuyor. Çok verirsinde kaçamak yaparsın sonra.
istesemde kaçamak yapamam artık SchonerDuft beni şeekrsiz 21 güne soktu kork artık bizden

Ay buna katılıyorum. Babamda kedinin mamasına vitamin olsun diye birşey katmış hep istiğfar etti. Onu temizledim banyoya girdim. Maydonoz çayımı daha yapamadım.

Evet canım. Dün bunu bende fark ettim. O yüzden sizlere öyle yazdım. Hatta en az yediğim gündü dün. Dün gece diyetisyen olayını ailemle konuştum. Bu hafta hem spor salonuna hem de diyetisyene beraber gidicez. Dün gece böyle bir anlaşma yaptık. Htc ile aramızda kilo farkı çok ama cumartesine kadar o farkı bir buçuk kiloya kadar indirmeye çalışıcam.

Çok sevindim canm diyetisyen seni aç kalmadan zorlanmadan rahatca çabucak 62-63 yapacak bak göreceksin ❤ hızlı hızlı yetiş htc ye regle bitisi zaten tekrar 67yi görürsün sonra 62-63lere doğru ileri

Sağol, canım. Not ettim aç karna maydanoz çayını içiyim hemen. Dün nerdeyse hiç su da içmedim sürekli uyudum gibi bir şeydi
diyetisyene başlıyormuşsun çok sevindim adına canım :) sporada bugün bşlayacaktın zaten . wc den düzelir bu sayede biraz ne zaman gideceksin
açlık durum var mı canım hurma bana zor gelmiştir hep.
kekik suyu kaynatıp içersen rahatlayabilirsin maydonoz da iyi diyorlardı
mantıklı benmde aklımda olsun zıplamak .
cumrtesi 2 ayvadan 1 avuç kuru üzümden 10 15 tane kuru kayısıdan hoşaf yaptım . içine kaynadıktan sonra 2 klaranfil 1 çubuk tarçın attım. bugün içmeye başlayacam. şekeri dengeler diye düşünüyorum
istesemde kaçamak yapamam artık SchonerDuft beni şeekrsiz 21 güne soktu kork artık bizden

Kızlr 2gündür hiç su içemedim diyete ve spora dev ettigim icin normalde en azından -200grm filan daha eksiye gecmem gerekirdi ama su içmeyince +200cktm bugün artk şu suyu düzene sokmam lazm yoksa vucut ödem yapmaya başladı ve baş ağrısıda yaptı mirada baya hasta olms okula yollamyp platese gitmiycem

canm siz sekersiz 21güne baslamadnzı onda meyve yenillmiyor diye biliyorum hele kuru üzüm baya şeker içeriyor yani kuru üzüm,kuru kayısı,ayvalı hoşaf şekersiz 21güne uygun diil hurmanin mesela ondan suyo konulup suyu dokuluyor sekerini suya biraktiklari için canm ama sen direk meyve şekerini içeceksin

Kizlar ben bu hafta tartilmasam zaten cumartesi sinavim var evden cok erken cikarim 6 bucuk gibi.
Normalde 9 da tartılıyordum ders calisacagim diye kendime çok yemek de hazirlamiyorum hepsi ust uste geldi anneannem de geldi koyden annem çalışıyor o iste oldu mu oraya da ugruyorum kadin tek kalip sıkılmasın diye evlerimizin arasi 3 dk
Birde bugun aksam da misafirlige gidiyoruz

geçmiş olsun canım grip mi oldu mira .
ödem gidince tartıda - 400 ü brden görürsün canım

açlık durum var mı canım hurma bana zor gelmiştir hep.
kekik suyu kaynatıp içersen rahatlayabilirsin maydonoz da iyi diyorlardı
Açlık hissetmiyorum canım. Geçen hafta da çok yememiştim biraz midem küçüldü sanırım. Ama ayağa kalkınca falan başım dönüyor bazen. maydonoz içemem de kekiği yapayım

Olur canm tartılma seni cumartesi direk sabit yazarz canm sınavda başarılar dilerim
Diyeti de kafana takma annen ,misafirlik,sınav derken şu durumda yapamaman normal ve zaten hedefine sadece 2kilocuk var ondan dinlenir bir hafta canm hazır olunca tekrar başlarsn sadece yediklerini gün içinde dengeleyip +ya geçmemeye dikkat etsen yeter ❤

Geçmiş olsun canım. İyileşir umarım biran önce

günde 2 3 porsiyon meyve 1 tatlı kaşığı bal veya pekmez yada 2 kare bitter 10 gr yani serbest.
2 3 porsiyon meyve yerine 1 fincan kadar hoşaf sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum ama bir sorayım yasaksa çok üzülürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…