♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Çarşamba gidicem canım. Kan tahlili falan yapacağı için regl sonrası gideyim dedim. Spora aynen bugün başlıyorum. Bugün çok aşırı yapmayabilirim.

Miramıza geçmiş olsun. Umarım çabuk iyileşir. Bende haftasonu toplasan 4 bardak bile su içmedim. Su çok önemli. Mirayla beraber evde eğlenceli müzik açar dans edersiniz olmadı o da mutlu olur canım.

Sınavında başarılar dilerim canım. Kafana takma olsun. Tartıya odaklanırsan daha çok kasarsın şimdi kendini. Cumartesiye kadar sınava odaklan sen. Haftaya beraber detox yaparız olmadı. Şimdi hiç canını sıkma sen.

ucukgenclik canım senin de hem spora dönmene hem de diyetisyen kararına çok sevindimm sağlıklı şekilde hemencik gitsin kilolar. Kolun iyileşti mi bu arada?
Kolumdaki yaralar hala iyileşmedi canım. Kabuk bağladı sadece. Böyle böyle birkaç yerinde daha yara var sağ kolumun ama bu hafta çok zorlıycaklarını sanmıyorum. Eskiden gittiğim spor salonu çünkü.

Eklentiler

• 1573466693236-1557693976.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 25
İlk günkü haline göre şuan çok iyi. Bende iz kalacak korkusu yaşıyorum. Kantaron falan sürüyorum ama o da sanki iz kalmasını önleyemicek.
Canım fito krem var yara izlerine düzenli kullanımda iyi geliyormuş. Bi araştır istersen. Çakılın pişiği için bile kullanıyorum hemen geçiriyor. Bi hemşire söyşrmişti bana da yara izlerine bile iyi geliypr diye

Çarşamba gidicem canım. Kan tahlili falan yapacağı için regl sonrası gideyim dedim. Spora aynen bugün başlıyorum. Bugün çok aşırı yapmayabilirim.
olsun ne yaparsan kardır. ama genelde acımıyorlar ilk günden gömüyorlar
Kolumdaki yaralar hala iyileşmedi canım. Kabuk bağladı sadece. Böyle böyle birkaç yerinde daha yara var sağ kolumun ama bu hafta çok zorlıycaklarını sanmıyorum. Eskiden gittiğim spor salonu çünkü.
koluna ne oldu öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…