- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
aman dikkat et başın klkrken dönüyorsa bol sıvı tüket bariAçlık hissetmiyorum canım. Geçen hafta da çok yememiştim biraz midem küçüldü sanırım. Ama ayağa kalkınca falan başım dönüyor bazen.maydonoz içemem de kekiği yapayım
En azından suyu bol içmeye çalışıyorum. Bakalim kendimi kötü hissedersem bırakırım muhtemelenaman dikkat et başın klkrken dönüyorsa bol sıvı tüket bari
zorlayacak ise bence de bırak bebeğin vr birde güç gerekli sanaEn azından suyu bol içmeye çalışıyorum. Bakalim kendimi kötü hissedersem bırakırım muhtemelen
Çarşamba gidicem canım. Kan tahlili falan yapacağı için regl sonrası gideyim dedim. Spora aynen bugün başlıyorum. Bugün çok aşırı yapmayabilirim.diyetisyene başlıyormuşsun çok sevindim adına canım :) sporada bugün bşlayacaktın zaten . wc den düzelir bu sayede biraz ne zaman gideceksin
açlık durum var mı canım hurma bana zor gelmiştir hep.
kekik suyu kaynatıp içersen rahatlayabilirsin maydonoz da iyi diyorlardı
mantıklı benmde aklımda olsun zıplamak .
cumrtesi 2 ayvadan 1 avuç kuru üzümden 10 15 tane kuru kayısıdan hoşaf yaptım . içine kaynadıktan sonra 2 klaranfil 1 çubuk tarçın attım. bugün içmeye başlayacam. şekeri dengeler diye düşünüyorum
Miramıza geçmiş olsun. Umarım çabuk iyileşir. Bende haftasonu toplasan 4 bardak bile su içmedim. Su çok önemli. Mirayla beraber evde eğlenceli müzik açar dans edersiniz olmadı o da mutlu olur canım.Kızlr 2gündür hiç su içemedimdiyete ve spora dev ettigim icin normalde en azından -200grm filan daha eksiye gecmem gerekirdi ama su içmeyince +200cktm bugün artk şu suyu düzene sokmam lazm yoksa vucut ödem yapmaya başladı ve baş ağrısıda yaptı mirada baya hasta olms okula yollamyp platese gitmiycem
Muhteşemi işaretledim ama aslında hiç muhteşem değil hırs hırsı doğurur. Ben sana yetişicem sen magick yellowa olmuyor böyle hatcem.Bu hafta zaten benim diyet yalan oldu 1 hafta suren var bu hafta ne kadar verirsen karsana forsat doğdu
Sınavında başarılar dilerim canım. Kafana takma olsun. Tartıya odaklanırsan daha çok kasarsın şimdi kendini. Cumartesiye kadar sınava odaklan sen. Haftaya beraber detox yaparız olmadı. Şimdi hiç canını sıkma sen.Kizlar ben bu hafta tartilmasam zaten cumartesi sinavim var evden cok erken cikarim 6 bucuk gibi.
Normalde 9 da tartılıyordum ders calisacagim diye kendime çok yemek de hazirlamiyorum hepsi ust uste geldi anneannem de geldi koyden annem çalışıyor o iste oldu mu oraya da ugruyorum kadin tek kalip sıkılmasın diye evlerimizin arasi 3 dk
Birde bugun aksam da misafirlige gidiyoruz
Kolumdaki yaralar hala iyileşmedi canım. Kabuk bağladı sadece. Böyle böyle birkaç yerinde daha yara var sağ kolumun ama bu hafta çok zorlıycaklarını sanmıyorum. Eskiden gittiğim spor salonu çünkü.ucukgenclik canım senin de hem spora dönmene hem de diyetisyen kararına çok sevindimm sağlıklı şekilde hemencik gitsin kilolar. Kolun iyileşti mi bu arada?
Çok kötü olmuş gerçektenKolumdaki yaralar hala iyileşmedi canım. Kabuk bağladı sadece. Böyle böyle birkaç yerinde daha yara var sağ kolumun ama bu hafta çok zorlıycaklarını sanmıyorum. Eskiden gittiğim spor salonu çünkü.
İlk günkü haline göre şuan çok iyi. Bende iz kalacak korkusu yaşıyorum. Kantaron falan sürüyorum ama o da sanki iz kalmasını önleyemicek.Çok kötü olmuş gerçektenumarım iz vs kalmaz
Canım fito krem var yara izlerine düzenli kullanımda iyi geliyormuş. Bi araştır istersen. Çakılın pişiği için bile kullanıyorum hemen geçiriyor. Bi hemşire söyşrmişti bana da yara izlerine bile iyi geliypr diyeİlk günkü haline göre şuan çok iyi. Bende iz kalacak korkusu yaşıyorum. Kantaron falan sürüyorum ama o da sanki iz kalmasını önleyemicek.
olsun ne yaparsan kardır. ama genelde acımıyorlar ilk günden gömüyorlarÇarşamba gidicem canım. Kan tahlili falan yapacağı için regl sonrası gideyim dedim. Spora aynen bugün başlıyorum. Bugün çok aşırı yapmayabilirim.
koluna ne oldu öyleKolumdaki yaralar hala iyileşmedi canım. Kabuk bağladı sadece. Böyle böyle birkaç yerinde daha yara var sağ kolumun ama bu hafta çok zorlıycaklarını sanmıyorum. Eskiden gittiğim spor salonu çünkü.
Bende kantaron dicektm canım devamlı sür iz kalmazİlk günkü haline göre şuan çok iyi. Bende iz kalacak korkusu yaşıyorum. Kantaron falan sürüyorum ama o da sanki iz kalmasını önleyemicek.
Canm bize yetişmezMuhteşemi işaretledim ama aslında hiç muhteşem değil hırs hırsı doğurur. Ben sana yetişicem sen magick yellowa olmuyor böyle hatcem.
Onu kışkırtıp 60 yapıcam.Canm bize yetişmezbiz 60ız haticenin hedefi 62 zaten ama siz hepberaber htc ye yetişin
Bu geçmiş hali geçen hafta uzun kollu giydiğimde değdiği zaman bile acıdan gözlerimden yaş geliyordu.Çok kötü olmuş gerçektenumarım iz vs kalmaz
Gömmezler mi sürüne sürüne gelicem eve.olsun ne yaparsan kardır. ama genelde acımıyorlar ilk günden gömüyorlar
koluna ne oldu öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?