♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Ben 28 giyiyorum zaten popo gitti daha da kuculursem kocam kızacak
Aynen Bende 27 oldum ve artk popom daha küçülmesin istiyorum azıcıcık daha karın ve bacak incelse daha da güzel olurum diyorum ama şuan tek gözüme batan yer kol kaldı benim bu haftalar kollarüma yüklencem iyice

Ben bile sayısını bilmiyorum. Haftada bir gün karides bile yiyor. Sonra ben gece mama veriyorum gidiyor babamı uyandırıyor. Bu bana kuru mama verdi kalk ve bana adam gibi lezzetli bir yemek ver diye.
Ben bile hafta da bir karides yemiyorum ya kedi ye bak kesin düzenli sekilde havyarda yiyordur bu şimdi saray kedisi mübarek

Ne yalan söyliyim ben bile onun yediği kadar sağlıklı yemiyorum. Sanırım babamın ona harcadığıyla kendime motor alırdım.
Canm ver kediyi motor al motira biner gidersin ama boyle bide kediyi taşımak zorunda kalıyorsun o sana biniyor ben olsam kediyi verir motoru alırım

Harikasın bende leslie 45 dk yaptım kaç gündür yapıyorum hamlamışım baya artık alıştım sporsuz olmuyo kuzum gitmiyo yoksa
Aynen canım. Temizlik üstüne biraz yorulmuşum yavaş yürüdüm. Birde ev işi yüzünden belimi ağrıtmışım. Leslie beni çok sıktığı için onu yapasım gelmiyor benimde ama onu yapmaya başlamam lazım benimde yürüyüşle vücudumu şekle sokamam

Banada çok sıkıcı geliyor hatta sıkılmaya başladım başka videolarını dene cesitlendir mesela vücudu sekle sokuyor gerçekten farkını çok gördüm şu an 3 mil var onu yapıyorum sıkılınca diğer videolarına geçerim onlarda çok keyifli topluluk halinde yaptığı hatta yeniler var onları deneyeceğim

Kızlar size bir haberim var bende sizler le birlikte 2-3 gün yemeyi abartmıştım diyet dışı şeyler yemiştim biliyorsunuz ama bugün tekrar diyetime başladım ve şimdi das dan eve geldim acaba nekadr artıdaym diye merakla bir tartılayım dedim ve şok şuan bu satte kilom 61.9 çıktı aayyy çok güzel bir duygu ya hafta sonu furanbuazlı chess kek ,çikolata,çerez ve dün öğlen de 1tane gözleme yemiştim bunlara rağmen sabah hala 61lerde çıkabilsem çok sevinirim derken akşam bu satte bile 61.9 çıktı sabah kaç çıkıcam bakalım yaaaa çok heyecanlı

Bu hafta sonu bize abur cubur yemek iyi geldi sanırım. Bir tubi söylemedi acaba o ne oldu yoksa 10 günlük diyet ters mi tepti tubiiiiiii

Eki Görüntüle 2547067
Dans bitişi yorgunluktan ölmüş bir yellow
İşte bu siyahın aseletinde sarışın seksi yellowumuz. Kuzum sendeki bu değişim maşallah maşallah nazarlar uzak olsun sana mükemmel bir fiziğin olmuş. Bir ara gene mükemmeldi de şimdi daha bel oyuntusu ortaya çıkmış.

Dedim.ben sana kalan son 10 gün var bu aydan diğer ay 60 kilodan az cikacaksin

Ooooooo cok iyi muhteşem
Aman tanrım mükemmel hiçbirimiz bunu aklımıza getirmemiştik öyle bir beden var mıydı?
Ay sen valla ergen olmuşun kuzummmm vah vah vahhh
Canım o ne ya öyle maşallah

Yaa çok tişkür ederm kızlar bi 30u kalmış bi 25i 30u denedim aşırı bol oldu dur dedim girerim belki ana oldu ben şok mom jean modeli bacaklar bol ama popo bel tam oldu

Yaa aynı heycanı yaşıyormuşuz bende çok yedim ama çok yürüdüm bugün dur dedm tartılıyım 61.6 çıktm kıyafetli tok halimle büyük ihtimal yarın 60lardayııııızzzzz
Eki Görüntüle 2547067
Dans bitişi yorgunluktan ölmüş bir yellow
Vayyy beee ve ortalığı yakıp kavuran bi yellowww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…