- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Ben 28 giyiyorum zaten popo gitti daha da kuculursem kocam kızacak
Ben bile hafta da bir karides yemiyorum ya kedi ye bakBen bile sayısını bilmiyorum. Haftada bir gün karides bile yiyor. Sonra ben gece mama veriyorum gidiyor babamı uyandırıyor. Bu bana kuru mama verdi kalk ve bana adam gibi lezzetli bir yemek ver diye.
Az gördüm kuzu sende çabuk veriyorsun tut kendini sıkı diyet bak nasıl hemen veriyorsunBenim toto hala büyük ama tabi büyük olur dimi tubi biz hala 68 kiloyuz.
Ne yalan söyliyim ben bile onun yediği kadar sağlıklı yemiyorum. Sanırım babamın ona harcadığıyla kendime motor alırdım.Ben bile hafta da bir karides yemiyorum ya kedi ye bakkesin düzenli sekilde havyarda yiyordur bu şimdi saray kedisi mübarek
Verir miyim sizler gibi bende sıkı ve seksi olur muyum?Az gördüm kuzu sende çabuk veriyorsun tut kendini sıkı diyet bak nasıl hemen veriyorsun
.
Canm ver kediyi motor alNe yalan söyliyim ben bile onun yediği kadar sağlıklı yemiyorum. Sanırım babamın ona harcadığıyla kendime motor alırdım.
Verirsin canım sen 90 görmüşsün şu an 67/68 arası gidip geliyorsun ne demek verirmiyimVerir miyim sizler gibi bende sıkı ve seksi olur muyum?
Harikasın bende leslie 45 dk yaptım kaç gündür yapıyorum hamlamışım baya artık alıştım sporsuz olmuyo kuzum gitmiyo yoksaEvet bugünlük yürüyüşümüde yaptım.
Duş alıp yatasım var bugün çok yorulmuşum ben
Aynen canım. Temizlik üstüne biraz yorulmuşum yavaş yürüdüm. Birde ev işi yüzünden belimi ağrıtmışım. Leslie beni çok sıktığı için onu yapasım gelmiyor benimde ama onu yapmaya başlamam lazım benimde yürüyüşle vücudumu şekle sokamamHarikasın bende leslie 45 dk yaptım kaç gündür yapıyorum hamlamışım baya artık alıştım sporsuz olmuyo kuzum gitmiyo yoksa
Banada çok sıkıcı geliyor hatta sıkılmaya başladım başka videolarını dene cesitlendir mesela vücudu sekle sokuyor gerçekten farkını çok gördüm şu an 3 mil var onu yapıyorum sıkılınca diğer videolarına geçerim onlarda çok keyifli topluluk halinde yaptığı hatta yeniler var onları deneyeceğimAynen canım. Temizlik üstüne biraz yorulmuşum yavaş yürüdüm. Birde ev işi yüzünden belimi ağrıtmışım. Leslie beni çok sıktığı için onu yapasım gelmiyor benimde ama onu yapmaya başlamam lazım benimde yürüyüşle vücudumu şekle sokamam
Bu hafta sonu bize abur cubur yemek iyi geldi sanırım. Bir tubi söylemedi acaba o ne oldu yoksa 10 günlük diyet ters mi tepti tubiiiiiiiKızlar size bir haberim var bende sizler le birlikte 2-3 gün yemeyi abartmıştım diyet dışı şeyler yemiştim biliyorsunuz ama bugün tekrar diyetime başladım ve şimdi das dan eve geldim acaba nekadr artıdaym diye merakla bir tartılayım dedim ve şok şuan bu satte kilom 61.9 çıktıaayyy çok güzel bir duygu ya hafta sonu furanbuazlı chess kek ,çikolata,çerez ve dün öğlen de 1tane gözleme yemiştim bunlara rağmen sabah hala 61lerde çıkabilsem çok sevinirim derken akşam bu satte bile 61.9 çıktı sabah kaç çıkıcam bakalım yaaaa çok heyecanlı
İşte bu siyahın aseletinde sarışın seksi yellowumuz. Kuzum sendeki bu değişim maşallah maşallah nazarlar uzak olsun sana mükemmel bir fiziğin olmuş. Bir ara gene mükemmeldi de şimdi daha bel oyuntusu ortaya çıkmış.Eki Görüntüle 2547067
Dans bitişi yorgunluktan ölmüş bir yellow
Dedim.ben sana kalan son 10 gün var bu aydan diğer ay 60 kilodan az cikacaksinKızlar size bir haberim var bende sizler le birlikte 2-3 gün yemeyi abartmıştım diyet dışı şeyler yemiştim biliyorsunuz ama bugün tekrar diyetime başladım ve şimdi das dan eve geldim acaba nekadr artıdaym diye merakla bir tartılayım dedim ve şok şuan bu satte kilom 61.9 çıktıaayyy çok güzel bir duygu ya hafta sonu furanbuazlı chess kek ,çikolata,çerez ve dün öğlen de 1tane gözleme yemiştim bunlara rağmen sabah hala 61lerde çıkabilsem çok sevinirim derken akşam bu satte bile 61.9 çıktı sabah kaç çıkıcam bakalım yaaaa çok heyecanlı
Ooooooocok iyi muhteşem
Aman tanrım mükemmel hiçbirimiz bunu aklımıza getirmemiştik öyle bir beden var mıydı?
Ay sen valla ergen olmuşun kuzummmm vah vah vahhh
Canım o ne ya öyle maşallah
Kızlar size bir haberim var bende sizler le birlikte 2-3 gün yemeyi abartmıştım diyet dışı şeyler yemiştim biliyorsunuz ama bugün tekrar diyetime başladım ve şimdi das dan eve geldim acaba nekadr artıdaym diye merakla bir tartılayım dedim ve şok şuan bu satte kilom 61.9 çıktıaayyy çok güzel bir duygu ya hafta sonu furanbuazlı chess kek ,çikolata,çerez ve dün öğlen de 1tane gözleme yemiştim bunlara rağmen sabah hala 61lerde çıkabilsem çok sevinirim derken akşam bu satte bile 61.9 çıktı sabah kaç çıkıcam bakalım yaaaa çok heyecanlı
Vayyy beee ve ortalığı yakıp kavuran bi yellowwwEki Görüntüle 2547067
Dans bitişi yorgunluktan ölmüş bir yellow
Dün katılmışsın foruma görüşmüş müydük kiTakım kapanınca bakıyorum daha çok coştunuz zincirler koptu sanırım..
Görüşmeyeli Nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?