- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Zaten takim kapanalı coşmuşsunuz dediğine göre önceden gerçek hesabından görüşmüşüzDün katılmışsın foruma görüşmüş müydük ki
İşte bu siyahın aseletinde sarışın seksi yellowumuz. Kuzum sendeki bu değişim maşallah maşallah nazarlar uzak olsun sana mükemmel bir fiziğin olmuş. Bir ara gene mükemmeldi de şimdi daha bel oyuntusu ortaya çıkmış.
Yaa çok tişkür ederm kızlar bi 30u kalmış bi 25i 30u denedim aşırı bol oldu dur dedim girerim belki ana oldu ben şok mom jean modeli bacaklar bol ama popo bel tam oldu
Yaa aynı heycanı yaşıyormuşuz bende çok yedim ama çok yürüdüm bugün dur dedm tartılıyım 61.6 çıktm kıyafetli tok halimle büyük ihtimal yarın 60lardayııııızzzzz
Vayyy beee ve ortalığı yakıp kavuran bi yellowww
Ay allahım üşenmedin mi diye sormak istiyorum sevgili kardeşimizeZaten takim kapanalı coşmuşsunuz dediğine göre önceden gerçek hesabından görüşmüşüzbu da buraya yazmak için yeni açtığı çakma hesabı olyr
Maşallah canım bravoYaa çok tişkür ederm kızlar bi 30u kalmış bi 25i 30u denedim aşırı bol oldu dur dedim girerim belki ana oldu ben şok mom jean modeli bacaklar bol ama popo bel tam oldu
Yaa aynı heycanı yaşıyormuşuz bende çok yedim ama çok yürüdüm bugün dur dedm tartılıyım 61.6 çıktm kıyafetli tok halimle büyük ihtimal yarın 60lardayııııızzzzz
Vayyy beee ve ortalığı yakıp kavuran bi yellowww
Ben yine cuma günlerini iple çekiyordum bakalım bizim kızlar kaç kilo vermiş bu hafta diyeNe çok takipçimiz varmış bizde k.k da fenomen olmuşuzvay arkadaş Millet buraya yazabilmek için habire fake hesap açıyor bağımlılık yapmışız galiba kendi hesaplarından konuşamayacak olanlar gerekirse sahte hesapla yine konusabilme pesinde vayy bee...
Yok canm bunlar başkaBen yine cuma günlerini iple çekiyordum bakalım bizim kızlar kaç kilo vermiş bu hafta diyeanam megersem benim gibi ne çok insan varmış
Bu niki şifresini bile zor biliyomYok canm bunlar başkabizle ne dertleri olmuşsa kendi gercek hesaplarından slm bile veremeyecek durumdalar gizli gizli yeni nike açıp öyle geliyorlar
Aa oldumu simdiBu niki şifresini bile zor biliyombaşka nik alamam ben kapanirsa kalırım açıkta
Öyle gerçekten canım senin kadar zayf olup öyle kalabilsek hele uçarz keyiftenMaşallah canım bravoinsanın incelmesi ne güzel birşey öyle değil mi
Gerçekten beli çok rahatlatan bi esneme hareketi ayy yoga yapasm geldi yarında dışardayım inşallah çarşamba yaparm esnerim bi güzel
Evt canm bir bu bide cenin duruşu var ya oda süper rahatlatıyorGerçekten beli çok rahatlatan bi esneme hareketi ayy yoga yapasm geldi yarında dışardayım inşallah çarşamba yaparm esnerim bi güzel
Ay ne güzel ya birgün bende başarabilcem mi acaba o sakinliği yaşamayı kaldı 3 senem okula başlamasınaEvt canm bir bu bide cenin duruşu var ya oda süper rahatlatıyorbide biz orman sesi eşliğinde yapıyoruz hoca bir müzik açıyor müzik sadece rüzgarda sallanan ağaç sesi ile akan nehir sesi ve kuş cıvıltıların sesleri var gözünü kapasan ormanda gibisin çok rahatlatıcı oluyor
Az kalms canmAy ne güzel ya birgün bende başarabilcem mi acaba o sakinliği yaşamayı kaldı 3 senem okula başlamasına
İmkansızAy ne güzel ya birgün bende başarabilcem mi acaba o sakinliği yaşamayı kaldı 3 senem okula başlamasına
Ben 28 beden kot giyiyorum berbas 20 felan giyiyordur heralde
Kizin iki lafindan biri tubiYok yok nazar değmez bizden mütevazi olmana gerek yok. ( tubiiiii duy beni duy )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?