♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

tsekr edrm canm benim sensin o mükemmel gerçekten eski halime bakınca değişimim baya büyük oldu 2-3 kilo daha versem rahatlıycam
teşekkür ederim canm benim senin izinden geliyorym

Ne çok takipçimiz varmış bizde k.k da fenomen olmuşuz vay arkadaş Millet buraya yazabilmek için habire fake hesap açıyor bağımlılık yapmışız galiba kendi hesaplarından konuşamayacak olanlar gerekirse sahte hesapla yine konusabilme pesinde vayy bee...

Maşallah canım bravo insanın incelmesi ne güzel birşey öyle değil mi

Ben yine cuma günlerini iple çekiyordum bakalım bizim kızlar kaç kilo vermiş bu hafta diye anam megersem benim gibi ne çok insan varmış

Ben yine cuma günlerini iple çekiyordum bakalım bizim kızlar kaç kilo vermiş bu hafta diye anam megersem benim gibi ne çok insan varmış
Yok canm bunlar başka bizle ne dertleri olmuşsa kendi gercek hesaplarından slm bile veremeyecek durumdalar gizli gizli yeni nike açıp öyle geliyorlar

Yok canm bunlar başka bizle ne dertleri olmuşsa kendi gercek hesaplarından slm bile veremeyecek durumdalar gizli gizli yeni nike açıp öyle geliyorlar
Bu niki şifresini bile zor biliyom başka nik alamam benkapanirsa kalırım açıkta

Bu niki şifresini bile zor biliyom başka nik alamam benkapanirsa kalırım açıkta
Aa oldumu simdi Bak millet habire hesap alıyor 2şer 3er hesap açmışlar hatta laf söylemek için bile yeni hesap açıyorlar mesela arkadaşın biri hesabı açmış direk buraya girmş hesabında tek bir adet mesajı var oda şuan buraya yazdığı msj sırf bize zincirinizi kopardınız takımı kapatıp iyice coştunuz yazmak için hesap açmış maşallah laf mı soktu ne yaptı artk aklınca

Gerçekten beli çok rahatlatan bi esneme hareketi ayy yoga yapasm geldi yarında dışardayım inşallah çarşamba yaparm esnerim bi güzel
Evt canm bir bu bide cenin duruşu var ya oda süper rahatlatıyor bide biz orman sesi eşliğinde yapıyoruz hoca bir müzik açıyor müzik sadece rüzgarda sallanan ağaç sesi ile akan nehir sesi ve kuş cıvıltıların sesleri var gözünü kapasan ormanda gibisin çok rahatlatıcı oluyor

Ay ne güzel ya birgün bende başarabilcem mi acaba o sakinliği yaşamayı kaldı 3 senem okula başlamasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…