- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 30
İlaç içicem demişsin yoğurt ve ilaç beraber tüketildiğinde ilacın etkisini azaltmaz mı yemedim başka bir şey yedim de ne olurKızlarr 13dk sonra antibiyotik içicem ama midem kazınıyor. Yopurt mu yesem acaba? Öğünlerimde 1 kaseyi bitiremiyorum zaten. Olur di mi lütfen olsun
2 lokma ekmek 1 zeytin attım ağzıma canım. İlacı içemesem çakıl uyandı ama onla uğraştık bi süre. Yeni uyudu. İlacı da ne zaman içtim hatırlamıyorum umarım çok geciktirmemişimdirİlaç içicem demişsin yoğurt ve ilaç beraber tüketildiğinde ilacın etkisini azaltmaz mı yemedim başka bir şey yedim de ne olur
Geçmiş olsun canım. Hiç hafiflemedi mi hastalığın? Biran önce iyileşmen lazım. Çakıl için2 lokma ekmek 1 zeytin attım ağzıma canım. İlacı içemesem çakıl uyandı ama onla uğraştık bi süre. Yeni uyudu. İlacı da ne zaman içtim hatırlamıyorum umarım çok geciktirmemişimdirgündüz spor yapamadım ağrım vardı, akşam da annemler bizdeydi. Gece yapayım dedim ama yalan oldu şu an midem bulanıyor. Hemen yatıcam sanırım, yarın telafi ederim artkk
Canım iyiyim aslında şu an, bi ağrım sızım yok. Ortakulak iltihabı tam geçmeden tekrarlıyo. En sok c tesi doktor ddğiştirdim, temşzledi iltijabı falan çok var ilaç yazıyorum dedi. Zardaki hasarı sordum ne durumda diye, zarı göremediğini söyledi. İltijabın kuruması lazım, iki hafta sonra kontrole gidicem bakalım. Yarı duyuyo yarı duymuyorumGeçmiş olsun canım. Hiç hafiflemedi mi hastalığın? Biran önce iyileşmen lazım. Çakıl için
bencede kuzum miden biraz olsun küçüldü artık yağdan yakma zamanıKızlar günaydınnnnn herkese musmutlu sabahlar
dünkü menüm
Yine sabah öğle akşam 7 hurma 1 kase yoğurt
Sabah yeşilçay, akşam türk kahvesi içtim
Bir de gece 2 lokma ekmek ve 1 zeytin
Spor yapamadım
Bugün kilom dünle aynı, muhtemelen gece yediğim ekmek zeytin ve yapmadığım spor nedeniyle73.9u görürüm diyordum ama sağlık olsun
Bugün itibariyle detoksu bırakıp normal yememe dönüyorum, en az 5 gün yaparım diyordum, fakat geçen haftam da biraz detoks gibi geçmişti zaten o yüzden bu hurmadan yeteri kadar verim alamadım, zorlamanın alemi yok di minormal beslenme + spor ❤ yıl sonuna kadar devam. Ocak başı Bi detoks patlatırım artık mis gibi
Evett reglim haftasonuna biter. O zamana güzelce beslenip sporumu yapar eksiye düşerim yine. Bundan sonra 10 kiloda bir foto atarım sizebencede kuzum miden biraz olsun küçüldü artık yağdan yakma zamanı, senin zaten menülerin süper onlarla devam et
birde regl şişliğinin halen devam ettiğinide unutma
Tubim mükemmel. Cumartesiye kadar da - 1 haftada - 2 huhu muhteşemkızlar günaydın c.tesiye göre -1 gitmiş
Hedefim 68 i görmekti kuzum sükür olacak gibiTubim mükemmel. Cumartesiye kadar da - 1 haftada - 2 huhu muhteşem
Sınavda başarılar canım. Artık kilo verince arabayla gezdirirsin bizi.akşama ehliyet sınavım var kızlar
Bencede olacak canım.Hedefim 68 i görmekti kuzum sükür olacak gibi
Sınavda başarılar canım. Artık kilo verince arabayla gezdirirsin bizi.
sahilden başlar önceBencede olacak canım.
Başarılar sınavındaaa, güzel geçsin de bu güzel düşüşle çifte kavrulmuş mutluluk olsunnnakşama ehliyet sınavım var kızlar
blonde ambition kuzum profil resimlerine bayılıyorum. Bir de saçımı bu renk mi yapsam diye dün gece düşünüyordum siz ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?