♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Kızlarr 13dk sonra antibiyotik içicem ama midem kazınıyor. Yopurt mu yesem acaba? Öğünlerimde 1 kaseyi bitiremiyorum zaten. Olur di mi lütfen olsun

İlaç içicem demişsin yoğurt ve ilaç beraber tüketildiğinde ilacın etkisini azaltmaz mı yemedim başka bir şey yedim de ne olur
2 lokma ekmek 1 zeytin attım ağzıma canım. İlacı içemesem çakıl uyandı ama onla uğraştık bi süre. Yeni uyudu. İlacı da ne zaman içtim hatırlamıyorum umarım çok geciktirmemişimdir gündüz spor yapamadım ağrım vardı, akşam da annemler bizdeydi. Gece yapayım dedim ama yalan oldu şu an midem bulanıyor. Hemen yatıcam sanırım, yarın telafi ederim artkk

Geçmiş olsun canım. Hiç hafiflemedi mi hastalığın? Biran önce iyileşmen lazım. Çakıl için

Geçmiş olsun canım. Hiç hafiflemedi mi hastalığın? Biran önce iyileşmen lazım. Çakıl için
Canım iyiyim aslında şu an, bi ağrım sızım yok. Ortakulak iltihabı tam geçmeden tekrarlıyo. En sok c tesi doktor ddğiştirdim, temşzledi iltijabı falan çok var ilaç yazıyorum dedi. Zardaki hasarı sordum ne durumda diye, zarı göremediğini söyledi. İltijabın kuruması lazım, iki hafta sonra kontrole gidicem bakalım. Yarı duyuyo yarı duymuyorum

kızlar menü yazmak en sevmediğim şeydir hep kaytarırım ama artık elimden geldiğince yazmaya çalışacağım
sabah :
1 küçük kepek ekmekli sandwich
1 fincan filtre kahve

ara:
1 mandalin

öğlen:
kıymalı yumurta
yarım dilim kepek ekmeği
semizotlu yoğurt

ara:
1 fincan sütlü kahve

akşam :
4 yk kıymalı kabak yemeği
yoğurt

ara:
1 mandalina

(şeker diyetine girdim, paketli bişey tüketmemeye çalışağım ama günde 2 meyve serbest şeklinde ilerleyeceğim )

Kızlar günaydınnnnn herkese musmutlu sabahlar
dünkü menüm
Yine sabah öğle akşam 7 hurma 1 kase yoğurt
Sabah yeşilçay, akşam türk kahvesi içtim
Bir de gece 2 lokma ekmek ve 1 zeytin
Spor yapamadım

Bugün kilom dünle aynı, muhtemelen gece yediğim ekmek zeytin ve yapmadığım spor nedeniyle 73.9u görürüm diyordum ama sağlık olsun

Bugün itibariyle detoksu bırakıp normal yememe dönüyorum, en az 5 gün yaparım diyordum, fakat geçen haftam da biraz detoks gibi geçmişti zaten o yüzden bu hurmadan yeteri kadar verim alamadım, zorlamanın alemi yok di mi normal beslenme + spor ❤ yıl sonuna kadar devam. Ocak başı Bi detoks patlatırım artık mis gibi

bencede kuzum miden biraz olsun küçüldü artık yağdan yakma zamanı , senin zaten menülerin süper onlarla devam et
birde regl şişliğinin halen devam ettiğinide unutma

bencede kuzum miden biraz olsun küçüldü artık yağdan yakma zamanı , senin zaten menülerin süper onlarla devam et
birde regl şişliğinin halen devam ettiğinide unutma
Evett reglim haftasonuna biter. O zamana güzelce beslenip sporumu yapar eksiye düşerim yine. Bundan sonra 10 kiloda bir foto atarım size görüntü ne kadar değişmiş konuşuruz

blonde ambition kuzum profil resimlerine bayılıyorum. Bir de saçımı bu renk mi yapsam diye dün gece düşünüyordum siz ne dersiniz
❤ ben yıllardr hep bu tonlardaym canm platin kullaniyorum bazen tonlarını açtryorum bazen çok açk ton olmadan yıkatyrm ama son yillarda platinden hiç vazgecmedim çok seviyorum ❤ kimisi çok severek kullaniyor kimisi kullanimi zor diyor ama sen afrikan örgüler vs.ler kullanan birisin ondan sanada benim gibi kullanimi hic zor gelmez gayet kolay gelir diye düşünüyorum ama kaptin ve benim yuzumu tenimi vs gorduk ama sen o tarz bir foto atmadn senin tenini yuzunu vs. Gormedigim icin nasl olur konusunda bir yorum yapamiycam ama suan hangi renksin onu bile bilmiyorun tabi senin yuzunun oldugu fotonu atmak istersen özel msj bölümüne hem senide tanimis görmüş oluruz ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…