Sen biraz ters kalırsın bize bencebeni alında yellow tarafına döneriz hayat oralarda
Bende dün kaçamaklı ve fazla karbonhidratlı oldu diye bugünle dengeliyorumKızlar bugün 3 günlük detoksa başladımbakalım 3 gün devam edebilirmiyim çok başım ağrıdı 3 günde iki kilo veriyorlarmış ben 1 e de razıyım neyse sonucu paylaşırım sizinle 3 güne direnmeye çalışacağım yada iki gün yeter ya aman
Bu detoks hangisi canım.Kızlar bugün 3 günlük detoksa başladımbakalım 3 gün devam edebilirmiyim çok başım ağrıdı 3 günde iki kilo veriyorlarmış ben 1 e de razıyım neyse sonucu paylaşırım sizinle 3 güne direnmeye çalışacağım yada iki gün yeter ya aman
Maşallah güzel annemize. İki çocukla baş edemedi ama elektrik tadilat olunca kimseyi tanımıyorum.Nasıl geçtiii? Başım ağrıyor dediğine göre çok da ilgi çekici değilmiş sanırım.ben evle uğraşıyordum, elektirikle ilgili bi sıkıntı vardı. Neyseki hallettim. Elektirikçi olcak hatunum valla
Kuzum ya biz böyle hayal etmemiştik ama. Eşinle aranız neden kötü bilmiyorum ama umarım en kısa zamanda düzelir.hayır hiç istediğim gibi olmadı siyah kot giydim .
eteğin üstüne giyecek birşey bulamadım. amcam gelemedi benimle ilçeye gitmek zorunda kaldı sabah aradı eşim bırktı onla da aramız soğuk mecburen söyledim ulaşım sıkıntıydı çünkü . ama çok iyi oldu e dönüşüme bir adım daha atmış oldum . 2020 den korkuyorum ama
2 çocuklu hayattan sınıfta kaldımMaşallah güzel annemize. İki çocukla baş edemedi ama elektrik tadilat olunca kimseyi tanımıyorum.
Instagramdan diyetisyenin sayfasında buldum canımBu detoks hangisi canım.
Şaşkın bayılcan sonra. Yarın sabaha kadar hiçbir şey yemicek misin?Kızlar saat 17:00 ve ben bu saate kadar sadece su içip fotosentes yapamayı basardımdün ki kurabiyeler sanırım artık yanmıştr
Yok kız sabaha kadar olur muŞaşkın bayılcan sonra. Yarın sabaha kadar hiçbir şey yemicek misin?
İstediğin vücuda kavuşmak için o kadar çok emek veriyorsunki. İnşallah cumartesi 59.1 olursun kuzum ya.Yok kız sabaha kadar olur mu30dk sonra filan yerim zaten hiç açlk hissetmedim ama son yememin üstünden 20 saatden fazla geçti artk yeter zatn tek öğün yemiş olcam yani
Hasta falan olmayasin canım iştahın mi yok yoksa bilerek mi böyle yaptınBugün tek öğün yaptm kızlar
18 :00 = kıyamalı yumurta,2dilim tambuğday,peynir, zeytin,domates,çay üstünede 1kupa sütlü kahve
Açiçkcasi masaya oturdugum da bile hala açlık yoktu canm iştahım yok ondan ben de istahszizken yemedim avantaja cevirdim düni dengeler inslh +ya geçmemiş olurum yarın hala 60da olurm inslhHasta falan olmayasin canım iştahın mi yok yoksa bilerek mi böyle yaptın
Bence kesin yarın düşüş görürsün canım ben bir keresinde senin gibi olmuştum ertesi günü tartiya inanamadımAçiçkcasi masaya oturdugum da bile hala açlık yoktu canm iştahım yok ondan ben de istahszizken yemedim avantaja cevirdim düni dengeler inslh +ya geçmemiş olurum yarın hala 60da olurm inslhbiliyosun bizim bunye çabuk +lanıyor
Ay keşke öyle olsa ama dünden dolayı bugün artı idim ondan pek bir beklentiye giremiyorumBence kesin yarın düşüş görürsün canım ben bir keresinde senin gibi olmuştum ertesi günü tartiya inanamadım
Boşver canım.Kuzum ya biz böyle hayal etmemiştik ama. Eşinle aranız neden kötü bilmiyorum ama umarım en kısa zamanda düzelir.
2020 niye seni korkutuyor bakem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?