♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Kızlar bugün 3 günlük detoksa başladım bakalım 3 gün devam edebilirmiyim çok başım ağrıdı 3 günde iki kilo veriyorlarmış ben 1 e de razıyım neyse sonucu paylaşırım sizinle 3 güne direnmeye çalışacağım yada iki gün yeter ya aman

Bende dün kaçamaklı ve fazla karbonhidratlı oldu diye bugünle dengeliyorum hemde fotosentes yaparak

Bu detoks hangisi canım.

Maşallah güzel annemize. İki çocukla baş edemedi ama elektrik tadilat olunca kimseyi tanımıyorum.

Kuzum ya biz böyle hayal etmemiştik ama. Eşinle aranız neden kötü bilmiyorum ama umarım en kısa zamanda düzelir.
2020 niye seni korkutuyor bakem.

Şaşkın bayılcan sonra. Yarın sabaha kadar hiçbir şey yemicek misin?
Yok kız sabaha kadar olur mu 30dk sonra filan yerim zaten hiç açlk hissetmedim ama son yememin üstünden 20 saatden fazla geçti artk yeter zatn tek öğün yemiş olcam yani

Yok kız sabaha kadar olur mu 30dk sonra filan yerim zaten hiç açlk hissetmedim ama son yememin üstünden 20 saatden fazla geçti artk yeter zatn tek öğün yemiş olcam yani
İstediğin vücuda kavuşmak için o kadar çok emek veriyorsunki. İnşallah cumartesi 59.1 olursun kuzum ya.

Hasta falan olmayasin canım iştahın mi yok yoksa bilerek mi böyle yaptın
Açiçkcasi masaya oturdugum da bile hala açlık yoktu canm iştahım yok ondan ben de istahszizken yemedim avantaja cevirdim düni dengeler inslh +ya geçmemiş olurum yarın hala 60da olurm inslh biliyosun bizim bunye çabuk +lanıyor

Bence kesin yarın düşüş görürsün canım ben bir keresinde senin gibi olmuştum ertesi günü tartiya inanamadım

Sabah
30 gr süzme peynir
1 büyük dilim ekmeğin yarısı
Domates / biber/ maydonoz
1 bardak hoşaf
Bitter çikolata
Ara
Yok
Öğlen
Izgara tavuk
Salata
Sade soda
Ara
Türk kahvesi
1 kaşık yarısı tahinli pekmez
Akşam
Patlıcan salatası
1.kase yoğurt
Sabahtan kalan ekmeğin yarısı
Turp

3 bardak su içerim derse otururken aç olursam sütlü kahve içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…