♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Ondan vardı evde lekeler için olduğunu bilmiyordum. Çok sağol

Onu kışkırtıp 60 yapıcam.
Canm boyu uzun zaten yağ oranı da %20 imiş ondan karnı dümdüz beli incecik bacak bazen her yeri gayet fit zaten ihtiyacı yok ki 62ye de ben ikna ettim zaten yoksa 63-64 diyordu da kilo oynama payı olur bari 62de rahat eder dedim bu total rakam normalde birşey ifade etmiyor zaten önemli olan yağ/kas/kemik oranı oda ideal yağ oranının altına inmiş bile yoksa yağdan vermemis olsa idi 60a kadar devam etmesi gerekirdi ama şuan vucudunda okadar yağ fazlalığı yok

Afiyet olsun canımm, sen en güzel şekilde telafi edersin onu. Çocukların hasta olması çok üzücü ama aynı zamanda annenin de hasta olması daha üzücü. umarım iyice yakalanmadan atlatırsınn

Geçmiş olsun canım kapmış olabilirsin havalar çok değişik bende geçen hafta geçirdim nasıl oldu anlamadım dinlen yapacak bişey yok bende karbonhidrata asermistim resmen ye afiyet olsun canım enerji lazımmış vücuduna demekki

Ben onlara yetisemem benim finish 62
Meraketme canm magickk ve bende aynı durumdayz bizimde önümüzde verano ve kaptin var ama bizde onlara yetişemeyiz onlar şimdiden 56larda bizim de finish 58 de hatta melisa- ın da 59 da bizim kısım senden aşşagsı zaten tek tek mezun olucaz 2şer 3er kilo kalmş hepimizin canm onlar düşünsün

Kızlar ya 1.5 aydır diyetim çok iyi gidiyordu plates ve das a basladgm gün 62.8 idim 1.5 ayda plates+dans+diyet ile 60.5a indim 2.300 verip gözle görülür incelme sagladm bir 1.5 ay daha aynı olursa tam ideal vucuduma ulasmis olacaktm tam iyi gidiyorken bugün resmen batırdım menüm berbat oldu vucudumun ve psikolojimin buna ihtiyacı vardı belki de ama bugü bu haftamı alır artk bu hafta düşüş olmaz anca dengeleyip sabite gecerim galiba ya poff yinede insl bir kaç yüz grm daha cmts ye kadar düşüşüm olur inslh bugun dans plates hepsi iptal

Olsun canım bak ihtiyacın varmış demek ki. Toparlarsın elbet haftasonuna eksiye bile düşersin. Bazen kaçamak yapmak iyi geliyor insana. Bi nefes almış oluyorsun sonra devam

Olsun canım bak ihtiyacın varmış demek ki. Toparlarsın elbet haftasonuna eksiye bile düşersin. Bazen kaçamak yapmak iyi geliyor insana. Bi nefes almış oluyorsun sonra devam
sağol canm ya iyiki varsınız ❤ evet daha iyi dönerim haftaya zaten bugün hasta gibiydim mirada hasta idi ve benin enerjim düşmüş psikolojik olarak da iyi diildim zatn hepsi birlesti ondan birde diyetle kendimi sıkamadm vücut zaten karbonhidrat arayışına girdi artk bir iki gün biraz rahat bırakp sıkmiyim kendimi toparlıyayim bari

Canım biz insaniz sonuçta instagramda beslenme sayfasında görmüştüm düşün sağlıklı beslenen birisi ve iki gün üst üste pizza yediğini yazmış ve eklemiş sonuçta insanız eğer çok kötü sağlık probleminiz yoksa arada tabiki kaçamak yapacağız bu kötü beslendigimiz anlamına gelmez bunu telafi edebiliriz demiş mevsim geçişleri adet dönemleri böyle yaşıyoruz kadınlar daha fazla yaşıyor malesef benim görüşüm çok kilon yoksa haftada 1 en azından kaçamak yapmak çünkü hiç yapmadiginda resmen saldırıyorsun bu daha kötü

htc71 magickk Verano_porteno kaptinn kızlar 5imizin de hedefine sadece 2-3 kilo kalmış durumda ne dersiniz kızlar hepimiz yılbaşında hedefimizi yakalamış olucaz dimi ? Yeni yıla fit ve ideal kilomuz ile girmek hedefimiz olsun
melisa- canm seni söylemiyorum bilen sen zaten fitsin o son 1kilo da belki gitmiştr bile

Aynen canm gerçi bende demiştm 60ı göremedim diye sıkıyorum yoksa 60.9 bile gorunse artk haftada 1 kacamak ve daha rahat bir diyetle devam ederim demistim ve 60.5 oldum hatta 5gün önce oldum ve o sekildede 5gün hala bozmadan devam ettim ve belki biraz daha vermisimdir bile ondan artk bir kaçamak gününü haketmisdim evet artk kendimi okadar sıkmayayım zaten en yakın zaman da 60a komple sonsuza dek veda etmiş olucaz

Ideal kilonuza gelince burayı bırakcak misiniz yoksaa herkes gidiyormuş ben tek başıma konuşuyormuşum burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…