- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 30
Eskiden iskoç sarısı kullandığımda herkes yabancı sanıyordu. Ten rengim beniz canım. O anki fotoğrafımı bulayım şimdiki fotoğrafımla yan yana getireyim canım.❤ ben yıllardr hep bu tonlardaym canm platin kullaniyorum bazen tonlarını açtryorum bazen çok açk ton olmadan yıkatyrm ama son yillarda platinden hiç vazgecmedim çok seviyorum ❤ kimisi çok severek kullaniyor kimisi kullanimi zor diyor ama sen afrikan örgüler vs.ler kullanan birisin ondan sanada benim gibi kullanimi hic zor gelmez gayet kolay gelir diye düşünüyorum ama kaptin ve benim yuzumu tenimi vs gorduk ama sen o tarz bir foto atmadn senin tenini yuzunu vs. Gormedigim icin nasl olur konusunda bir yorum yapamiycam ama suan hangi renksin onu bile bilmiyorun tabi senin yuzunun oldugu fotonu atmak istersen özel msj bölümüne hem senide tanimis görmüş oluruz ❤
İyiki evlenmemişimmmmKızlarrr güzel bi kahvaltı yaptım. Gözüm dönmüş valla midem bayram etti, beynime oksijen gittitam çakılı uyuttum üst komşu bebesini bıraktı bana, büyük çocuğu okula bırakıp geleyim bakar mısın dedi. Annesi gitti bu tosuncuk bir ağladı bir ağladı, gazi var çıkarttım port pırt yaptı yok ama susturamadım, kiyamam çocuk kan ter içinde kaldı, ben desen öyle. Onun sesine çakıö uyandı ikisi bir ağlıyo. Hele çakıl bana çocuğu göstere göstere ağladı, bi uyucam dedim hemen yeni bebe almışın der gibi neyseki olaylı 1 saatin sonunda bebenin anneciği geldi, bebe de sustu. Ben de ikinci çocuğu yapmadığım için goncamla kendimi bir kez daha tebrik ettim
Deme öyleeİyiki evlenmemişimmmm
Ben sabah kedi uyumadığı zaman bile niye uyumuyorsun, yalvarırım uyu deyip babama devrediyorum. Benden anne olmaz ben çocuğu bırakırım ağlar ağlar.
İskoç sarısı, google, searchEskiden iskoç sarısı kullandığımda herkes yabancı sanıyordu. Ten rengim beniz canım. O anki fotoğrafımı bulayım şimdiki fotoğrafımla yan yana getireyim canım.
Sıralamayı da yanlış yazmışım. Yine elendim. Ben gidiyorumİskoç sarısı, google, search
Kuzum bu sabah resmen sabahın altısında wcde yalvardım. Oğlum tuvaletimi yapayım seni sevicem dedim. Yapma ses çıkarma diye diye sonunda babam kalktı. Sen uyu dedi. Benden öncede annemi uyandırmış benle oyna diye. Gündüz tüm gün uyuyor. Gece sabaha karşı oyun istiyor. Bunu önleyemiyoruz.Deme öyleebıraksan bile aklın kalır, için içini yer
Ay ne desem bilemedim. Sizinki fena alışmış, istiyor ki siz onun rutinine ayak uydurun. Bir iki gece tamam da bu her gün olsa bana da zor gelirdi bi yerde haklısın o yüzden. Pozitif köpek eğitmenleri var. Kediler için de var mı acaba böyle? Yurt dışında yapilan bi programı biliyorum ama burda yaygın mi fikrim yok. Kediler genelde gece uyanık oluyorlar da en azından kendi kendine oynasa iyi olurmuşKuzum bu sabah resmen sabahın altısında wcde yalvardım. Oğlum tuvaletimi yapayım seni sevicem dedim. Yapma ses çıkarma diye diye sonunda babam kalktı. Sen uyu dedi. Benden öncede annemi uyandırmış benle oyna diye. Gündüz tüm gün uyuyor. Gece sabaha karşı oyun istiyor. Bunu önleyemiyoruz.
yazık y kıyamam ikisine deKızlarrr güzel bi kahvaltı yaptım. Gözüm dönmüş valla midem bayram etti, beynime oksijen gittitam çakılı uyuttum üst komşu bebesini bıraktı bana, büyük çocuğu okula bırakıp geleyim bakar mısın dedi. Annesi gitti bu tosuncuk bir ağladı bir ağladı, gazi var çıkarttım port pırt yaptı yok ama susturamadım, kiyamam çocuk kan ter içinde kaldı, ben desen öyle. Onun sesine çakıö uyandı ikisi bir ağlıyo. Hele çakıl bana çocuğu göstere göstere ağladı, bi uyucam dedim hemen yeni bebe almışın der gibi neyseki olaylı 1 saatin sonunda bebenin anneciği geldi, bebe de sustu. Ben de ikinci çocuğu yapmadığım için goncamla kendimi bir kez daha tebrik ettim
beni alında yellow tarafına döneriz hayat oralardasahilden başlar öncemagickk i alırım o karşıda oturuyor sonra @htc71 ve@kaptinn i alırım sonra @Yellow -fit blonde Kizilbodur @diyetlikadn ıda aldım mı senin yanındayık sonra hep beraber SchonerDuft e giderik Buki_89 sanada gelmek isterdik ama hepiniz dal gibisiniz sığışırsınız artık
Burada veterinerde kaldığında bir ara alışmıştım. Sabah ben kahvaltı edene kadar bekliyordu. Sonra ne olduysa gene eski haline döndü.Ay ne desem bilemedim. Sizinki fena alışmış, istiyor ki siz onun rutinine ayak uydurun. Bir iki gece tamam da bu her gün olsa bana da zor gelirdi bi yerde haklısın o yüzden. Pozitif köpek eğitmenleri var. Kediler için de var mı acaba böyle? Yurt dışında yapilan bi programı biliyorum ama burda yaygın mi fikrim yok. Kediler genelde gece uyanık oluyorlar da en azından kendi kendine oynasa iyi olurmuş
Bugün salı yeni tanışacağın kişiler vardı. Nasıl geçti kuzum. Giymeyi planladığın kıyafetimi giydin ay merak ettim.yazık y kıyamam ikisine de
biri annem beni bıraktı gitti diye ağlıyor diğeride bu kim anne diye
Nasıl geçtiii? Başım ağrıyor dediğine göre çok da ilgi çekici değilmiş sanırım.naptınız kızlar sabah seminer vbardı başım çatlıyor 2,5 saat sürdü beynim yandı
hayır hiç istediğim gibi olmadı siyah kot giydim .Bugün salı yeni tanışacağın kişiler vardı. Nasıl geçti kuzum. Giymeyi planladığın kıyafetimi giydin ay merak ettim.
ben ampul bile değiştiremem korkarımNasıl geçtiii? Başım ağrıyor dediğine göre çok da ilgi çekici değilmiş sanırım.ben evle uğraşıyordum, elektirikle ilgili bi sıkıntı vardı. Neyseki hallettim. Elektirikçi olcak hatunum valla
Abim çok iyi anlar bu ev işlerinden, elektrikten. Sağolsun zamanında öğretti bi şeyler lazım olur dedi.ben ampul bile değiştiremem korkarımeline sağlık maşallah sana
güzel geçti kanun kodları e dönüşümler bla bla bla çok faydalıydı asalında ama wc sıkıntısı çektim su içemedim o rahatsız etti beni sanırım
2 büyük bardak içtim sana yazdıktn sonra 3e tamamlarım uyuyana kadar..Abim çok iyi anlar bu ev işlerinden, elektrikten. Sağolsun zamanında öğretti bi şeyler lazım olur dedi.güzel geçmesine sevindimnn şimdi bol sıvı alırsın geçer başının ağrısı da
Valla canım bu kedi bizim çocuklardan da beter seninde bir bebeğin var o zaman ne bu sabahın köründeKuzum bu sabah resmen sabahın altısında wcde yalvardım. Oğlum tuvaletimi yapayım seni sevicem dedim. Yapma ses çıkarma diye diye sonunda babam kalktı. Sen uyu dedi. Benden öncede annemi uyandırmış benle oyna diye. Gündüz tüm gün uyuyor. Gece sabaha karşı oyun istiyor. Bunu önleyemiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?