- 14 Temmuz 2013
- 6.173
- 14.101
- 448
Zamanın olmaz mı kuzum gitmek istesen.sana çok imrendim şimdi özledim spor gitmeyi
Ahaahaa hiç güleceğim yoktu canmIdeal kilonuza gelince burayı bırakcak misiniz yoksaaherkes gidiyormuş ben tek başıma konuşuyormuşum burda
Sağol canmblonde ambition canım. Mira nasıl oldu? Sende sıkma canını. Hastalık bu hastalığı atlattığın zaman eminim güzel bir fark yaparsın. Hem senin için güzel bir mola oldu gibi düşün. Haftaya dans saatini yürüyüşü artırır hemen atarsın fazlalıklarını
Ben de bir aksilik cikmazsa yılbaşnda diyeti birakms olmayi düşünmüyorum ama spora ,dansa ,platese devam sıkılaşmaya devam kızlar onları ve sizi bîrakmycam yaza taş gibi olucazKizilbodur kuzucum benimde vermem gereken çok kilo var ve sıkılaşmam gerek. Bizim daha çok uzun yolumuz var.
Olsun canım. Sağlığınız daha önemli. Çocukların sağlığı için siz annelerin kendilerine çok dikkat etmesi lazım. Sen iradeli bir kadınsın. Cumartesiye eminim eksi olacaksın. Hem zaten önümüzde dört gün varSağol canmöksürüyor bitki çayları,meyveler, pekmez,bal ,tavuk suyuna tarhana çorbası vs. Hepsini yaptm bide karaturpu oyup balladm bakalm bir kaç gün böyle devam edince iyileşir diye düşünüyorum canm ❤ ben de kacamak yaptm ama çok ağır şeyler yemedim çok abartmadım ondan pek artıya gecicemi düşünmüyorum yarın ki yedimlerimle bile dengelenmis olur yani sadece eksiye gecemem 60da kalrm yani 59lar da haftaya kalır artık
Aynen canım. Bende sıkılaşmak kaslarım uzaması için platese başlıycam bir 5 kilo daha verdikten sonra.Ben de bir aksilik cikmazsa yılbaşnda diyeti birakms olmayi düşünmüyorum ama spora ,dansa ,platese devam sıkılaşmaya devam kızlar onları ve sizi bîrakmycam yaza taş gibi olucaz
İnşallah canım yeni yıla fit girelim fit geçirelim@htc71 @magickk @Verano_porteno @kaptinn kızlar 5imizin de hedefine sadece 2-3 kilo kalmış durumdane dersiniz kızlar hepimiz yılbaşında hedefimizi yakalamış olucaz dimi ? Yeni yıla fit ve ideal kilomuz ile girmek hedefimiz olsun
melisa- canm seni söylemiyorum bilen sen zaten fitsin o son 1kilo da belki gitmiştr bile
İnşallah canım yeni yıla fit girelim fit geçirelim1 buçuk ay kaldı az kaldı kızlar bol bol hareket edelimmm
O kadar aşırı bir kaçamak yokki kuzum belki kalorisi yüksek ama enerji verici şeyler olsun.Bugün kaçamaklı oldu kizlar biliyorsunuz
Kahvaltı= 1dilim tambuğday,peynir,1hslnms yumurta
Ara= sütlü çözünebilir kahve ,3kurabiye
Öğlen= ton balıklı tambuğday makarnası (70grm)
Ara= kahve, 1avuç fıstık
Akşam= tavuklu tarhana çorbası, yoğurtlu karnıbahar haşlaması
Biran için korktumAhaahaa hiç güleceğim yoktu canmhiç olurmu bir aradayz tabiki biz birbirimizi bırakmamak için açtk burayı ❤ sizi bırakmayz ama diyeti bırakırız form korumaya ve fit olmaya geçeriz artk
Biz de bahara fit gireriz beraberKizilbodur kuzucum benimde vermem gereken çok kilo var ve sıkılaşmam gerek. Bizim daha çok uzun yolumuz var.
Şu an üzülme lafını duymak boş geliyor belki ama sen yine de güzel düşünnn. Her şeyin hayırlısı, Allah kimseye aratmasın, doğru zamanda sağlıklı evlâdı olsun dileyenin. Ben gebeliğimi öğrendiğimde kuzenime söyleyememiştim, 3 yıldır uğraşıyordu onlar da. Duyunca çok ağlamıştı. Şimdi gebe 7.5 aylık çok şükür. Çok içten söylüyorum dilerim gönlünüzden geçenle en güzel şekilde kavuşursunuz.Moralim bozuk benim.
Arkadaşım ile buluştum tedavi görüyordu pozitifi görmüş kendi adıma çok üzüldüm.
Herşeyi bırakıp gitmek istiyorum
Aynen canm sagol kurabiyeler olmasa idi sıkıntı yoktu ama artk yarnki menü ile dengelemeye çalsrm onudaO kadar aşırı bir kaçamak yokki kuzum belki kalorisi yüksek ama enerji verici şeyler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?