♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

sana çok imrendim şimdi özledim spor gitmeyi
Zamanın olmaz mı kuzum gitmek istesen.
Ben çok yoruldum. Baldırım, omzum ay her yerim ağrıdı. Zaten kick boks hocası fitness hocasından daha bilgili keşke direk onun için konuşsaymışım dedim. Bu ay kondisyon sağlayayım. Bir sonraki ay beni aletlerde tutamazlar.

Ideal kilonuza gelince burayı bırakcak misiniz yoksaa herkes gidiyormuş ben tek başıma konuşuyormuşum burda
Ahaahaa hiç güleceğim yoktu canm hiç olurmu bir aradayz tabiki biz birbirimizi bırakmamak için açtk burayı ❤ sizi bırakmayz ama diyeti bırakırız form korumaya ve fit olmaya geçeriz artk

Sağol canm öksürüyor bitki çayları,meyveler, pekmez,bal ,tavuk suyuna tarhana çorbası vs. Hepsini yaptm bide karaturpu oyup balladm bakalm bir kaç gün böyle devam edince iyileşir diye düşünüyorum canm ❤ ben de kacamak yaptm ama çok ağır şeyler yemedim çok abartmadım ondan pek artıya gecicemi düşünmüyorum yarın ki yedimlerimle bile dengelenmis olur yani sadece eksiye gecemem 60da kalrm yani 59lar da haftaya kalır artık

Kizilbodur kuzucum benimde vermem gereken çok kilo var ve sıkılaşmam gerek. Bizim daha çok uzun yolumuz var.
Ben de bir aksilik cikmazsa yılbaşnda diyeti birakms olmayi düşünmüyorum ama spora ,dansa ,platese devam sıkılaşmaya devam kızlar onları ve sizi bîrakmycam yaza taş gibi olucaz

Olsun canım. Sağlığınız daha önemli. Çocukların sağlığı için siz annelerin kendilerine çok dikkat etmesi lazım. Sen iradeli bir kadınsın. Cumartesiye eminim eksi olacaksın. Hem zaten önümüzde dört gün var

Ben de bir aksilik cikmazsa yılbaşnda diyeti birakms olmayi düşünmüyorum ama spora ,dansa ,platese devam sıkılaşmaya devam kızlar onları ve sizi bîrakmycam yaza taş gibi olucaz
Aynen canım. Bende sıkılaşmak kaslarım uzaması için platese başlıycam bir 5 kilo daha verdikten sonra.

İnşallah canım yeni yıla fit girelim fit geçirelim 1 buçuk ay kaldı az kaldı kızlar bol bol hareket edelimmm

Sabah
1 dilim ekmek
2 üçgen peynir
Bol maydonoz ve 1 domates
Ara
Maydonoz suyu
1 çay bardağı hoşaf şekersiz
Öğlen
Bol tuzlu domates çorbası
1.kase yoğurt
Bol salata
Ara
1 bardak hoşaf
Türk kahvesi
Akşam
Ton balıklı sandviç
Ara
Sütlü filtre kahve
Bitter kaplamalı kahve çekirdeği
Adım sayım 3000

İnşallah canım yeni yıla fit girelim fit geçirelim 1 buçuk ay kaldı az kaldı kızlar bol bol hareket edelimmm
1.5 ayda başarırız bence canm ❤ nasl girersen öyle geçer diyorlar ya ideal kilomuzla girelim tüm yıl öyle geçsin 5lerde girelim tüm yıl 5lerde kalalım ❤❤❤❤❤❤

Bugün kaçamaklı oldu kizlar biliyorsunuz

Kahvaltı= 1dilim tambuğday,peynir,1hslnms yumurta

Ara= sütlü çözünebilir kahve ,3kurabiye

Öğlen= ton balıklı tambuğday makarnası (70grm)

Ara= kahve, 1avuç fıstık

Akşam= tavuklu tarhana çorbası, yoğurtlu karnıbahar haşlaması

Son düzenleme:
O kadar aşırı bir kaçamak yokki kuzum belki kalorisi yüksek ama enerji verici şeyler olsun.

Moralim bozuk benim .
Arkadaşım ile buluştum tedavi görüyordu pozitifi görmüş kendi adıma çok üzüldüm.
Herşeyi bırakıp gitmek istiyorum
Şu an üzülme lafını duymak boş geliyor belki ama sen yine de güzel düşünnn. Her şeyin hayırlısı, Allah kimseye aratmasın, doğru zamanda sağlıklı evlâdı olsun dileyenin. Ben gebeliğimi öğrendiğimde kuzenime söyleyememiştim, 3 yıldır uğraşıyordu onlar da. Duyunca çok ağlamıştı. Şimdi gebe 7.5 aylık çok şükür. Çok içten söylüyorum dilerim gönlünüzden geçenle en güzel şekilde kavuşursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…